idézet:
Ezt írta Öregszem:
Ha rám gondoltál, nos, ennyitől nem sértődöm meg.[/quote]
Igen, rád. Reméltem is, ugyanis nem így ismertelek idáig.
idézet:
Az emotikonok eme topikban fellelhető formáitól sajnos tényleg nem vagyok feldobódva. [/quote]
Topikokban, nemde :confused:- még anno a "nagy" vízhűtéses topikban írtál erről, egy-másfél éve.
Hova tunt a forum szinvonala? III.
Elküldve: 2004. 02. 12. 00:58
Elküldve: 2004. 02. 12. 01:08
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=004262#000015"]Multimédia >> Ace codec gondok #15[/url]
idézet:
Ezt írta Tomi Filth:
Án javaslom neked az ACE Packos 4.31-es verzióját, meg mellé egy Xvid 10.29-et. Ez a kettő együtt tökéletesen muzsikál, szinte minden gépen jó volt ahova szintén ilyen gondok miatt ajánlottam! Én is ezt használom! (Esetleg még a DiViDiX-nek az 1.7-es packját is felteheted!)
para Tomi Filth[/quote]
[ 2004. február 12.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 01:34
idézet:
Ezt írta guga:
A többi tárcák egyelőre betöltetlenül maradtak. [/quote]
Ez azért maradandó maradt...
Lehellet megszegik
Elküldve: 2004. 02. 12. 08:18
idézet:
Ezt írta joe39:
nem mindenkire vonatkozik, de talán épp az új szigetlakók miatt nem járnak oda a régiek.
ez önmagában minősíti a szigetet, és az ott felhalmozódó sz@rhegy(ek)et.
tisztelet a kivételnek.[/quote]
Úgy látom, kritizálni sokkal könnyebb, mint emelni a színvonalat.
Elküldve: 2004. 02. 12. 08:21
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Úgy látom, kritizálni sokkal könnyebb, mint emelni a színvonalat.[/quote]
Van aki nem akar bes(z)arozodni![]()
Where you thought you were going to... were never there.
Where you are ain't no good, unless you get away from there!
Elküldve: 2004. 02. 12. 08:24
idézet:
Ezt írta blash:
szeretnem, ha a moderalas nem csak a bazdmegekre terjedne ki, persze tobbszor szerepelt, hogy ilyen nem lesz, de mar szornyu az ehhez hasonlo:
[url="http://"https://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=15&t=004262#000015"]Multimédia >> Ace codec gondok #15[/url]
[ 2004. február 12.: blash szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Szerintem siman most fogd vissza magad!Velemenyt nyilvanitani szabad, az hogy az o tanacsa _szerinted_ nem jo meg nem jelenti azt hogy te is atvedd a terminator II stilusat, nembeszelve a mondanivalojat! Ez miatt haragszom a (mostmar nem)tisztelt hwsw gazdaira, mert ez csak romlani fog ha ezt itt megengedheti maganak akarcsak egy ember is.
Mi alapon irsz barkirol ilyemit? Aki raadasul megcsak nem is akart rosszat. No jo az ut a pokolba is joakaratbol van kikovezve, de a srac stilusa aboszolute nem volt serto ellentetben veled.
Ird le hogy _neked_ mi a velemenyed/tapasztalatod, de az hogy valaki (megha) tenyleg huleseget ir, nem jelenti azt hogy rogton uvolteni kell a modnak hogy "keremgyorsantorolnieztasz2rt"
[ 2004. február 12.: mocsi szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 08:52
idézet:
Ezt írta mocsi:
Szerintem siman most fogd vissza magad!Velemenyt nyilvanitani szabad, az hogy az o tanacsa _szerinted_ nem jo meg nem jelenti azt hogy te is atvedd a terminator II stilusat, nembeszelve a mondanivalojat! Ez miatt haragszom a (mostmar nem)tisztelt hwsw gazdaira, mert ez csak romlani fog ha ezt itt megengedheti maganak akarcsak egy ember is.
[/quote]
BTW, fiam: en tipikusan NEM akarok zaratni soha semmit. A tobbit mar korabban leirtam - muvelodj, olvass kisse arrol, mit miert is csinalok.
PS: Ha mindenaron szarral akarsz dobalozni, akkor eloszor gyozodj meg rola, nem hig fos van-e a kezedben, mert akkor ugy jarsz, mint most: nagy lendulet, hatalmas mozdulat - es az arcodba freccsen az egesz.
A maradek meg szora sem erdemes.
Elküldve: 2004. 02. 12. 08:54
idézet:
Ezt írta T2k:
BTW, ......[/quote]
Fura álneveid vannak....![]()
® "A legjobb tanácsadók nem azok, akik különleges esetekben megmondják, hogy hogyan cselekedjünk; hanem azok, akik elkötelezett szellemiségükből és cselekedni vágyásukból adnak, majd ránk hagyják, hogy még ha sok hibával is de magunk találjuk meg a cselekvés véleményünk szerinti legjobb formáját."
Elküldve: 2004. 02. 12. 09:11
Újabb "átnevezgetősdi", persze teljesen értelmetlenül...
Elküldve: 2004. 02. 12. 10:20
idézet:
Ezt írta T2k:
BTW, fiam: en tipikusan NEM akarok zaratni soha semmit. .
[/quote]
Hol volt itt szo tema zaratasrol es a te ... stilusodrol egyutt?
Olvasd el meg egyszer, egy kicsit gondolkodj el, pont ugyanugy mint amikor a becsmerlo mondatokat kiboffinted
idézet:
A tobbit mar korabban leirtam - muvelodj, olvass kisse arrol, mit miert is csinalok[/quote]
Muvelodes es te az messze van egymastolVagyis a bonton es te.
A tobbi meg dobalozassal azzal amivel _en_ nem akarom osszekenni magam.
Elküldve: 2004. 02. 12. 10:35
idézet:
Ezt írta T2k:
BTW, fiam: ...[/quote]
Izé...T2K, Mocsi úr nem Blash úrnak címezte véletlenül a mondandóját?![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 10:41
idézet:
Ezt írta Drummaster:
Izé...T2K, Mocsi úr nem Blash úrnak címezte véletlenül a mondandóját?[/quote]
Azt hittem, velem van a baj...
...vagy csak mi ketten maradtunk le valamiről.
Elküldve: 2004. 02. 12. 11:32
idézet:
Ezt írta Mono:
Azt hittem, velem van a baj...
...vagy csak mi ketten maradtunk le valamiről.[/quote]
Hárman.![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 11:54
idézet:
Ezt írta Krinyo:
Szerintem inkabb az a kocsog, aki ilyesmivel probalkozik...
A masik nickedet toroltem es figyelmeztetlek, hasonlo szinvonalu hozzaszolasok eseten repulsz Te is. Hajszal tartja a lecet...
Udv,
Krinyo
[ 2004. február 12.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Ezt írta Krinyo DEXTROSE-nak nemrég. Szóval én nem gyanusítgatok senkit alaptalanul, ellentétben veled.![]()
![]()
Elküldve: 2004. 02. 12. 14:21
idézet::confused:
Ezt írta bean:
A kollegának megírtam hogy getdataback v r-studio.
De ezt már ezerszer megbeszéltük. Ezért most, miként a visszabeszélőben felvetettem, kérem a moderátort a topic _törlésére_. Új információt nem tartalmaz, ha csak bezárja feleslegesként, akkor is itt marad, feljön keresésben etc.[/quote]
ui: ja, négyen
[ 2004. február 12.: fram szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 15:14
idézet:
Ezt írta FakeJack:
Hárman.[/quote]
Szerintem pedig csak egyikőtök sem tud figyelmesen olvasni:
"...hogy te is atvedd a terminator II stilusat, nembeszelve a mondanivalojat..."
Nekem speciel első olvasatra is világos volt, hogy nem blash az egyetlen, akit "érintett" mocsi hozzászólása.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2004. 02. 12. 15:56
idézet:
Ezt írta Piftuka:
"...hogy te is atvedd a terminator II stilusat, nembeszelve a mondanivalojat..."
Nekem speciel első olvasatra is világos volt, hogy nem blash az egyetlen, akit "érintett" mocsi hozzászólása.[/quote]
[KÖTEKEDŐ ON]
T2k=Terminator 2? Nem Terminator 2000?
[KÖTEKEDŐ OFF]
Aha, értem... nem semmi, ügyes megfogalmazás... pár embert biztos bevitt vele az erdőbe.
Elküldve: 2004. 02. 12. 16:15
idézet:
Piftuka irta:
[...]
Nekem speciel elso olvasatra is világos volt, hogy nem blash az egyetlen, akit "érintett" mocsi hozzászólása.
[/quote]
hm, biztos megartott nekem a MacOS topik olvasgatasa
idézet:
mocsi irta::
[...] Ird le hogy _neked_ mi a velemenyed/tapasztalatod, de az hogy valaki (megha) tenyleg huleseget ir, nem jelenti azt hogy rogton uvolteni kell a modnak hogy "keremgyorsantorolnieztasz2rt" [/quote]
semmikepp sem toroltetnem a hozzaszolasat, hisz abbol senki sem tanulna. Inkabb beiktatatnek egy [ u][ /u]*** kodot es vmi figyelmeztetest, hogy jol gondolja at mindenki, aki az ott leirtakat olvassa, tortenetesen mielott telepitene egy Ace megacodecpack-ot
szomoruan veszem eszre, hogy kivulrol ilyen a stilusom.... Aaa, most mit csinaljak? :confused: Talan kerjek 2 het selfban-t
szerk: *** Ehh, mekkora hujeseget irtam, hisz [ S] [ /S]-et akartam... Mint strikethrough...
[ 2004. március 25.: blash szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 02. 12. 16:26
idézet:
Ezt írta blash:
... szomoruan veszem eszre, hogy kivulrol ilyen a stilusom.... Aaa, most mit csinaljak? :confused: Talan kerjek 2 het selfban-t[/quote]
Kicsit tényleg felkaptad a vizet, de ha visszakeresel a "mijen kódekkket telepíccsek?!!?" topikokra, láthatod, h hiába mondjuk el 100×, h 'óvatosan a kodekpakkokkal', előbb-utóbb mindig akad vki, akinek még éppen működik az ace csoda, és ezt tapasztalva megmondja a tutit.
Elküldve: 2004. 02. 12. 16:48
idézet:
Ezt írta mocsi:
Muvelodes es te az messze van egymastolVagyis a bonton es te.
A tobbi meg dobalozassal azzal amivel _en_ nem akarom osszekenni magam.[/quote]
Baratom, ez mar annyira atlatszoan sunyi, hogy jobb lenne, ha befejezned.
FYI: nem en vauvau rolad, hanem forditva, kifejezetten pejorativ kontextusban - de ez annyira nyilvanvalo, hogy szimplan szanalmassa valt az eredetileg csak kisstilu szardobalozasod, fiam.

Súgó
A téma zárva.