Pontosabban a sok csillag még nem garancia a profi számtek tudásra.(lásd jómagam
)A sok csillag azt sejteti,hogy az illető régebb óta rendszeresen látogatja a fórumot és kitart mellette.
Itt a fórumon szvsz egypárunk között már kialakult egy úgymond "virtuális" barátság és ezt néha,akár hülyüléssel is erősítjük.

Jómagam nem is oly rég még azt sem tudtam,hogy kell bekapcsolni a számítógépet.(Lévén az eredeti szakmám autószerelő és a munkám most sem köt a számtekhez.Inkább olyan hobby,otthoni felhasználó vagyok.)
Amíg nem volt itthon netem és csak ritkán jutottam hozzá,addig egy-egy probléma megoldása hosszú körtelefonjaimba került.
Azóta itt a HWSW-n minden gondot fel tudok vetni és előbb-utóbb találunk rá valami megoldást.
Szóval összegezve,rengeteg segítséget kaptam itt a srácoktól.Sőt most már ott tartok,hogy néha(na nem sokszor
) én adok tanácsot.És mondhatom jó érzés,ha az ember tud tanácsot adni. 
Pár dolgot be kell tartani a fórumon és akkor műxik a dolog.Ha az újak is betartják,akkor egy idő után belőlük is "öreg" fórumos lesz.Úgy legyen!

1:Mielőtt kérdez,olvasson!Hátha már huszonnyolcan felvetették ugyanazt.
2:Ne legyen türelmetlen!Nincs mindig mindenki a fórumon.
3:Mielőtt regisztrál szintén olvasgasson és akkor láthatja az itteni légkört.Később olyan hangnemben tud hozzászólni.(kultúráltan ,hisz ez nem ****site
)4:Lehet hülyülni is,de úgy,hogy ne sértsünk meg másokat!
5:Kerüljük AMD><Intel,stb..csatákat,személyeskedéseket.
6:Ha valaki felvet egy problémát,akkor ne az legyen a válasz "dobd ki,ásd el",hanem próbáljuk az adott problémát megoldani!
7:stb,stb,stb...
Nahhh...ez jó hosszú lett.
Úgyhogy jó fórumozást mindenkinek!

-----------------
Hali UFO
------------------
"A mosoly az a görbe,ami mindent egyenesbe hoz."

Súgó
A téma zárva.