Idézet: goyoq - Dátum: 2004. máj. 28, péntek - 15:59
Csak azokat akik nem ismerkedtek meg a forummotor hasznalataval. 2 katt visszallitani.

Amíg nem veszem észre, hogy átállították, honnét tudjam, hogy vissza kellene állítani? Magyarázd már el? Én is tudom, hogy kell visszaállítani, sőt amikor végre rájöttem, hogy azért változott meg egy csomó téma oldalszáma mert más lett a beállítás rögtön visszaállítottam.
Csakhogy, itt egy uj lancfureszrol van szo (gondolom feltunt)...
1.5 hónapja üzemel az új fórummotor. És az elmúlt héten változott meg a beállítás, szóval nem tudom mi is az új, főleg mivel ennek a motorhoz semmi de semmi köze.
Valoban szubjektiv tapasztalatok. Gondolom az utolso tobb mint egy ev hozzaszolasait nem olvastad a sebesseggel kapcsolatban...
Én nyitott szemmel szoktam járkálni, és olvasás után értelmezni szoktam a leírtakat, úgy látszik neked valamelyik nem sikerül.
1. A régi nem mukodott jol (ha igy lett volna, nem lett volna valtas)
Mutasd már meg hol írtam, hogy jól működött a régi motor? Azt írtam, aki nem töltött olyan sok időt a fórumon, annak nem biztos, hogy feltűntek a hibák.
2. Nekem ez konnyen kezelheto. KB. 4 eve mikor megjelent a Vbulletin az elso dolgom volt a lassu es irrealisan draga .txt fileos megoldast lecserelni
Ennek azt hiszem semmi köze, a témához, hogy te mit mikor mire cseréltél. Én leírtam, hogy a legnagyobb baja a régi motornak a file alapúsága volt, nem tudom mit akarsz cáfolni. Vagy alátámasztani.
3. A forummegjelenitest
itt valtoztathatod vissza fosbarnara
kösz, de ezt azoknak mond, akik erre panaszkodtak, és nem találták meg az átállítást. Vagy nem is keresték.
4. En vagyok hulye, hogy reagalok a hozzaszolasodra, mert egy bekezdesen belul megcafolod sajat magad

nem én mondtam

Az üres hangulatkeltéseket meg hanyagold, idézd, hol cáfolom meg magamat?
Szerkesztette: Mumia 2004. 05. 28. 16:09 -kor