Nálam az XP, hogyismondjam nemnormális. Tudom, windóz, csodát ne várjak, de lassan kezd idegesíteni.
Kb egy évvel ezelőtt, vettem a kis 20GBos Maxtorom mellé egy 80GBosat is. Felbootol, minden atomfasza, kutya baja. Format NTSC reboot.
Akkor baszakodott, hogy új hardver, miegymás, ok, blabla... de még egy csomó ideig nem volt hajlandó elindulni.
Aztán, hipphopp, megjavult.
Most vettem egy zsírúj (állítólag) 120GBos szintén Maxtort, az előzőek mellé, mondván, erre fogok biz.másolatot csinálni a DVDimből. Állati.
Berak, felboot, tökállat. Format, NTSC. Reboot...(asszem volt) majd egy DVDvel le is teszteltem, copy, iso fájl.Ki is próbáltam. Minden töksimán,ahogy kell. Pár óra múlva visszaültem és elkezdett baromira lassulni a rendszer. na mondom jóvan, reboot. it pontosan nem emléxem, de rengeteg időt vártam, hogy reseteltem-e, vagy megvártam és utána kikapcs azt nem tudom, de most ilyen üzenettel egyszerűen megáll a bootolás:
CHKDSK is veryfying files (stage 1 of 3)...
file verification complete.
CHKDSK is veryfying indexes (stage 2 of 3)...
index verification complete.
CHKDSK is veryfying security descriptors (stage 3 of 3)...
security descriptors verification complete.
egyébként ezt kb 4mp alatt írja ki, aztán látom hogy ég a winyó led, minden, csak nem történik semmi.
Vártam vagy egy órát így...elmentem kajálni, de semmi.
Nem hiszem, hogy szar lenne...bár amikor kivettem nagyon meleg volt...nincs (sose volt) HDD hűtésem. Hogyan lehelhetnék bele életet?
Köszike