idézet:
Ezt írta Infernal:
Én is most kísérletezek vele:
IfoEdit [OPEN] betöltöm a Video_TS.IFO-t, majd belépek "felül" a VMG_MAT-ba majd a +First Play PGC-be:
Alul megkeresem a parancsokat pl:
1. Pre Setaudio nr:2
2. Pre JumpTT 1
3. Pre (SetSTN) NR:5
itt adom meg, hogy mi induljon el (a jobbEgér a parancs beszúrás).
A példámban a film angol hanggal (nr:2) és magyar felirattal (nr:5) indul el a Title 1 -től.
De ide beszúrhatsz egy csomó fajta parancsot is , érdemes egy eredeti DVD ifo-ját megvizsgálni.[/quote]
Húú köszi no ezt otthon iszonyatosan kipróbálom...
Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról.
Elküldve: 2002. 10. 03. 09:23
Elküldve: 2002. 10. 03. 09:37
Az, hogy te mit favorizalsz odahaz, az viszont a piacot nemhogy kevesse, de luf@szt sem erdekli. Es odahaza Mo-on is azt fogod megvenni, ami jobban elterjed majd - mert azt fogod kapni.
Azt ki nem szarja le hogy mi lesz 1-2 év múlva. Akkor én is veszek pluszosat ha az lesz a király. Addig meg minek?
Vagod? :o
Ha esetleg kijonnel, latnad, hogy mit hoz a jovo majd neked is.
Haver ha esetleg gondolkodnál akkor vágnád hogy számtech alkatrészt nem évekre vesz az ember. Most vettem nemrég a Pio 104-et és már itt a 105-ös. Ha 2 év múlva dömping lesz a jó minőségű pluszos írókból akkor azt veszem és kész. DE MIÉRT TEGYEM EZT MEG MOST AMIKOR NEM EZ A HELYZET??
Es akkor mi lesz, ha te ilyen okosan megmagyarztad anno magadnak [b]es a bukott oldalon leszel?
Továbbra is mondom hogy nincs bukott oldal? Miért lenne az, ha később nem megy a -os attól a meglévő lemezeim még faszán olvashatóak lesznek irot meg bármikor lehet újat venni. Anno amikor megszünt a 3DFX a tulajok sem lettek bukott oldalon, mert a kártya továbbra is működött amikor upgradelt akkor meg legfeljebb Atit vett vagy Nvidiat na puff. Ez ugyanaz, attól hogy most nekem Gef4em van attól még nem biztos hogy jövőre is nvidia kártyát veszek DE MOST AZÉRT VETTEM MERT ÁR/TELJESITMÉNYBEN KIRÁLY!! ÉRTED? MOST MOST MOST ÉS AZ HOGY KÉT ÉV MÚLVA MI LESZ SENKIT NEM ÉRDEKEL EBBŐL A SZEMPONTBÓL!!!
Elküldve: 2002. 10. 03. 20:29
idézet:
Ezt írta Infernal:
Én is most kísérletezek vele:
IfoEdit [OPEN] betöltöm a Video_TS.IFO-t, majd belépek "felül" a VMG_MAT-ba majd a +First Play PGC-be:
Alul megkeresem a parancsokat pl:
1. Pre Setaudio nr:2
2. Pre JumpTT 1
3. Pre (SetSTN) NR:5
itt adom meg, hogy mi induljon el (a jobbEgér a parancs beszúrás).
A példámban a film angol hanggal (nr:2) és magyar felirattal (nr:5) indul el a Title 1 -től.
De ide beszúrhatsz egy csomó fajta parancsot is , érdemes egy eredeti DVD ifo-ját megvizsgálni.[/quote]
Ez oké frankón meg is találtam de honnan tudom hogy melyik hangsáv melyik? Főleg hogy van benne 4 felirat és akkor is valami huszonegynéhányat ir....
Elküldve: 2002. 10. 03. 20:34
idézet:
Ezt írta Gandalf:
Amit irtam az talán értö olvasással kellene olvasnod![]()
Mi itt meg tökéletesen leszarjuk, USA-ban most mit favorizálnakUgye te azt mondod vegyek most egy 2.4-es +-os irót, amihez jelenleg a lemez kétszer annyiba kerül, és a szerkezet is drágább..Ugye nem gondolog komolyan, hogy csak azért kell most a drágább platformot megvennem, mert 2 év mulva ez lesz a befutó...Ez a kérdés kis hazánkban nem arról szól most, hogy mi lesz 2 év mulva a befutó média, hanem arról, hogy ebben a pillanatban melyiket érdemes megvenni...És ha jól gondolkodó rendszergazda vagy egy cégnél, akkor jelenleg a dvd-r platformot veszed mert 1: jelenleg az alapanyag a felébe kerül nagyjából 2: A számitógépes olvasók jelenleg tökéleteswen olvasák a dvd-r lemezt, tehát lesz@rjuk a most drágább dvd+r-t
Ismétlem ez a helyzet jelenleg
Magyarországon, most a dvd-r a legjobb befektetés rövidtávra...Ha magadnak otthon filmeket akarsz felirni, akkor meg pláne...
Hoszabb távra meg nem érdemes gondolni, mert 1 év mulva meg te mehetsz tüntetni, hogy 1 éve vettem a 2.4-es +-os irómat 120ért, most meg 60-ért adják a 8x-an irót hogy is van ez
Értem én te mit mondasz, nem is mondom, hogy nincs igazad...De nálunk most nem tudsz a rossz oldalra állni, hiszen nem 5évre veszel dvd irót szvsz...Ha a +-os olcsóbb lesz és dömpingelni fogják, szvsz mindenki azt veszi majd..
Ez a topic imho nem arra született, hogy eldöntse melyik platform lesz a befutó, hanem szerintem narumonnak az volt a célja, hogy a jelenlegi helyzetröl beszélgessünk, és ez ma még a DVD-R médiának kedvez nálunk Magyarországon
[ 2002. október 03.: Gandalf szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
/sighhh
Termeszetesen nem arra gondoltam, hogy 5 ev mulva ugyanazt a cuccost fogod nyuzni - DE: 1 ev mulva meg siman lehet. DE: visszamenoleges kompatibilitas bizony jo dolog, ha masik lesz a befuto (valoszinu). DE: az a szerinted 2 ev szerintem jovore lejar es a minusz megy a levesbe (lasd a kritikus tomeg temamat)
PS: En mindossze arra reagaltam, hogy N. allitasa szerint nem lat semmilyen elonyt a + oldalan es nem kompatibilis semmivel. Ezt cafoltam kezbol azzal a tanulmannyal, (majd o allitotta, hogy a Pio sem mondott ilyet, kiderult, hogy igen), vmint leirtam, mitol valoszinubb sokkal a + hosszutavu sikere.
A hazai arakra megmondtam, hogy nem ismerem...![]()
Elküldve: 2002. 10. 03. 20:35
idézet:
Ezt írta narumon:
Idézet
Ezt írta T2k:
Az, hogy te mit favorizalsz odahaz, az viszont a piacot nemhogy kevesse, de luf@szt sem erdekli. Es odahaza Mo-on is azt fogod megvenni, ami jobban elterjed majd - mert azt fogod kapni.
Azt ki nem szarja le hogy mi lesz 1-2 év múlva. Akkor én is veszek pluszosat ha az lesz a király. Addig meg minek?
[qb]Vagod? :o
Ha esetleg kijonnel, latnad, hogy mit hoz a jovo majd neked is.
Haver ha esetleg gondolkodnál akkor vágnád hogy számtech alkatrészt nem évekre vesz az ember. Most vettem nemrég a Pio 104-et és már itt a 105-ös. Ha 2 év múlva dömping lesz a jó minőségű pluszos írókból akkor azt veszem és kész. DE MIÉRT TEGYEM EZT MEG MOST AMIKOR NEM EZ A HELYZET??
Es akkor mi lesz, ha te ilyen okosan megmagyarztad anno magadnak es a bukott oldalon leszel?
Továbbra is mondom hogy nincs bukott oldal? Miért lenne az, ha később nem megy a -os attól a meglévő lemezeim még faszán olvashatóak lesznek irot meg bármikor lehet újat venni. Anno amikor megszünt a 3DFX a tulajok sem lettek bukott oldalon, mert a kártya továbbra is működött amikor upgradelt akkor meg legfeljebb Atit vett vagy Nvidiat na puff. Ez ugyanaz, attól hogy most nekem Gef4em van attól még nem biztos hogy jövőre is nvidia kártyát veszek DE MOST AZÉRT VETTEM MERT ÁR/TELJESITMÉNYBEN KIRÁLY!! ÉRTED? MOST MOST MOST ÉS AZ HOGY KÉT ÉV MÚLVA MI LESZ SENKIT NEM ÉRDEKEL EBBŐL A SZEMPONTBÓL!!![/QB]
Lasd feljebb.
PS: Kivancsi leszek, ki lesz az, aki majd ketfele DVD-irot fog jovo ev vegen a gepeben tartani...
PS2: Ritka hulye pelda a 3dfx, raadasul teljesen marhasag: zsinorban szivtak vele, amikor megszunt a drivertamogatas.Csak a fansite-okon osszemaszeklt driverek vannak azota is.
[ 2002. október 03.: T2k szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2002. 10. 03. 21:49
idézet:
Ezt írta T2k:
[/b]
Lasd feljebb.
PS: Kivancsi leszek, ki lesz az, aki majd ketfele DVD-irot fog jovo ev vegen a gepeben tartani...
PS2: Ritka hulye pelda a 3dfx, raadasul teljesen marhasag: zsinorban szivtak vele, amikor megszunt a drivertamogatas.Csak a fansite-okon osszemaszeklt driverek vannak azota is.
[ 2002. október 03.: T2k szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Aham aham... nem értem azt sem hogy minek kellene két dvd iro a gépbe, ezt sem fejtetted ki...
Érdekes, nekem azért van olyan haverom aki még most is azt a fos 3dfxet használja, amire neki kell tökéletesen megfelel. Mintahogy a dvd írommal is fogok tudni 2év mulva is irni ha nem adom el.
Elküldve: 2002. 10. 03. 21:57
DE: visszamenoleges kompatibilitas bizony jo dolog, ha masik lesz a befuto (valoszinu). DE: az a szerinted 2 ev szerintem jovore lejar es a minusz megy a levesbe (lasd a kritikus tomeg temamat
Visszamenőleges kompatibilitással mi a problemád? A dvd olvaso nem felejti el hirtelen a -ost olvasni.
Ja.. egy francia oldalon lévő press release szerint a Pioneer 2003-ban 15Millio 105-öst fog legyártani, de persze ugy hogy közben jön majd új modell is. És 15milla + az idei 8milla userről nem fog lemondani egy értelmes cég sem.
[QB]PS: En mindossze arra reagaltam, hogy N. allitasa szerint nem lat semmilyen elonyt a + oldalan es nem kompatibilis semmivel. Ezt cafoltam kezbol azzal a tanulmannyal, (majd o allitotta, hogy a Pio sem mondott ilyet, kiderult, hogy igen), vmint leirtam, mitol valoszinubb sokkal a + hosszutavu sikere.
Jelzem előnyt azóta sem emlitettél csak hosszútávú sikereket. Mhm lehet hogy akkor Streamert sem kellett volna vennem úgy 10 évvel ezelőtt? Mert mostanra eltünt, de akkor nagyon jol megfelelt a célnak és sokat vesztettem volna ha nem lett volna.. mintahogy most is már vagy 30 filmet irtam magamnak a pioval és legalább még 4x ennyit a haveroknak. De szar lesz itt mindenkinek
Elküldve: 2002. 10. 04. 10:36
Odáig már eljutottam, hogy DVDDecrypter-rel leszedem a cuccot, IFOEdit-tel kiszedem a fölösleget, utana ha még mindig hosszú, akkor REMPEG. Na itt álltam meg. A REMPEG-et hány százalékra kell tenni, ezt hogy kell kiszámolni. A REMPEG által output-ált file-ból melyik authoring programmal lehet legegyszerűbben DVD-R-t csinálni ?
Előre is köszönök minden épitő jellegü hozzászólást!
Elküldve: 2002. 10. 04. 11:09
idézet:
Ezt írta isti1968:
Valaki aki már csinált ilyet, nem irná le, hogyan lehet DVD9-ből DVD5-öt csinálni?
Odáig már eljutottam, hogy DVDDecrypter-rel leszedem a cuccot, IFOEdit-tel kiszedem a fölösleget, utana ha még mindig hosszú, akkor REMPEG. Na itt álltam meg. A REMPEG-et hány százalékra kell tenni, ezt hogy kell kiszámolni. A REMPEG által output-ált file-ból melyik authoring programmal lehet legegyszerűbben DVD-R-t csinálni ?
Előre is köszönök minden épitő jellegü hozzászólást![/quote]
Első körben NE reMPEGet használj! Lassu és szar a minősége. Inkább CCE, olvasd el ezt pl: [url="http://"http://www.vcdhelp.com/forum/userguides/114252.php"]http://www.vcdhelp.c...ides/114252.php[/url]
Elküldve: 2002. 10. 04. 11:10
Elküldve: 2002. 10. 04. 12:00
Elküldve: 2002. 10. 04. 12:28
Ha valakinek ezzel kapcsolatban van ötlete azt szivesen várom (emailben is jöhet) ...
Elküldve: 2002. 10. 04. 20:20
idézet:
Ezt írta isti1968:
Már alakul a dolog, és ha lenne egy Spruceup-om, akkor tovább is jutnék.
Ha valakinek ezzel kapcsolatban van ötlete azt szivesen várom (emailben is jöhet) ...[/quote]
[url="http://"http://www.dvdsoft.net"]www.dvdsoft.net[/url]
kicsit te is körülnézhetnél ...
Elküldve: 2002. 10. 05. 07:19
idézet:
Ezt írta Gandalf:
[url="http://"http://www.dvdsoft.net"]www.dvdsoft.net[/url]
kicsit te is körülnézhetnél ...[/quote]
Persze, én nem vagyok az a kényelmes tipus, aki várja a sültgalambot, sőt elég jól tudok keresni a neten, ezt a progit viszont mindenhol csak demoban találtam meg. Az általad küldött link már majdnem jó lett volna, csak hát halott link ami a Spruce-re mutat ....
Elküldve: 2002. 10. 05. 12:13
idézet:
Ezt írta narumon:
Első körben NE reMPEGet használj! Lassu és szar a minősége. Inkább CCE, olvasd el ezt pl: [url="http://"http://www.vcdhelp.com/forum/userguides/114252.php"]http://www.vcdhelp.c...ides/114252.php[/url][/quote]
Köszi a tippet, megcsináltam amit a linkben küldtél. Azt ugyan kicsit furcsáltam, hogy kb. 25h-ig tartott amig a DVD2SVCD lefutott, de az eredmény elég jó lett (attól eltekintve, hogy kiderült a CCE nálam nem regisztrált, úgyhogy egy szép kis feliratot odabiggyesztett alulra). De ez nem is baj, ugy sincs Spruce-m amivel meg tudnám csinálni![]()
Elküldve: 2002. 10. 05. 17:56
idézet:
Ezt írta isti1968:
Köszi a tippet, megcsináltam amit a linkben küldtél. Azt ugyan kicsit furcsáltam, hogy kb. 25h-ig tartott amig a DVD2SVCD lefutott, de az eredmény elég jó lett (attól eltekintve, hogy kiderült a CCE nálam nem regisztrált, úgyhogy egy szép kis feliratot odabiggyesztett alulra). De ez nem is baj, ugy sincs Spruce-m amivel meg tudnám csinálni[/quote]
Woww.. milyen géped van? Nekem XP 1700+ olyan 6 óra alatt végez?
Elküldve: 2002. 10. 05. 18:26
idézet:
Ezt írta narumon:
Woww.. milyen géped van? Nekem XP 1700+ olyan 6 óra alatt végez?[/quote]
Celeron 1100 Tualatin, 256 MB RAM, 7200rpm-es vinyo ... Nemtom mi lehet a gond, eloszor csinalt egy 5-6 oras "jatekot", majd utana megegyszer egy 16 orasat a CCE...
Elküldve: 2002. 10. 06. 12:52
Segítségért elöre is köszi.
Elküldve: 2002. 10. 06. 21:15
idézet:
Ezt írta Leogecc:
Hello mindenki. Szertnék segítséget kérni IfoEdit-tel kapcsolatban. Addig megvan hogy a filmböl kiszedem a felesleges hangot, feliratot. Rá is férne a lemezre, de valahogy a menü kiszedés után nem indul el a lemez. Kell valamit állítani miután kiszedtem a menüt?
Segítségért elöre is köszi.[/quote]
[url="http://"http://mpucoder.kewlhair.com/derrow/index.html"]IfoEdit Guide (HowTo)[/url]
Elküldve: 2002. 10. 07. 21:43
idézet:
Ezt írta isti1968:
Celeron 1100 Tualatin, 256 MB RAM, 7200rpm-es vinyo ... Nemtom mi lehet a gond, eloszor csinalt egy 5-6 oras "jatekot", majd utana megegyszer egy 16 orasat a CCE...[/quote]
Nahát okosat nem tudok mondani csak azt hogy valami nem stimmel. Barátnőm 900-as celeronját is csak olyan 15 óra caklipakli...

Súgó
A téma zárva.