Tehát:
a., DVDDecrypt betölt, leszed filmet
b., Lesz egypar .ifo meg egy par .vob fájlod.. ez jo... 2 órás film esetében ez jo 7-8giga meg ugye az extrak is.. de az senkit sem érdekel.
c., DVD2AVI betölt, válaszd ki a filmet - többnyire ennek vobjai a legnagyobbak - és az Audio részben válaszd a Demuxot, majd File, Save Project. Végigszalad a filmen és lesz egy par .AC3 fájlod.. ez a hangja - kitaláltátok ugye. Megjegyzendö, hogy amikor csinálja, jobboldali ablakban vannak a film jellemzöi: 4:3 avagy 16:9, 25fps vagy más... stb (láttam erröl is vitáztatok).
d., most következik az encode-olás, amit kinek mi a jobb... hát használja. én a CCe-t használom, semmi gond nincs vele. De ezt késöbb ugyis leirom. A lényeg, hogy a végeredmény egy 4.2Gb-os .m2v file legyen. (ezt még a FAT32 is fel tudja dolgozni - pontosan 4293Mb-ig)
e., SUBRip. Töltsd be a .vob-okat.. vagy épp azt a könyvtárat. Válaszd ki a Sub-nyelvet, majd 'Save as BMP'. ekkor lesz egy 200Mb-os valag .bmp-böl állo könyvtárad, melyhez majd a végén le kell mentened a Maestrohoz használhato subfile-t... leirás számára, hogy mikor melyik képet kell hova raknia.
f., DVDMaestro. Importáld be az .m2v file-t, az .ac3-as hangot, a chapter pontokat és a subfile-t is. Majd megkreálni a VIDEO_TS könyvtárat. Kész.
g., Nero vagy amit akarsz - irni -, én spec a RecordNowMax-ot használom, mert azt ajánlják nagyon a Pio-hoz...
sz1Al nem kell semmi IfoEdit se egyéb gányság se semmi... eccerüen meg lehet ezt oldani... de minnyárt összeszedem magam és irok egy komplett Guide-ot aMaestroval.. hogy is lehet csak azzal a hanggal, csak azzal az indulo subbal stb kreálni pontosan DVD-R-re férö filmet...
PiR

Súgó
A téma zárva.