Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 19, szerda - 9:56
A Tescoban van TDK+RW, asszem egy ezer forint.
Majd veszek valami normálisat, de itt csak ilyen volt. Estére lehet, hogy szerzek rendes +RW-t.
Idézet
Én előre szóltam!
Idézet
Gyártót nem tudsz megnézni, csak azt, hogy kitől vették a nyomóformát - DVDInfoPro vagy DVDIdentifier.
Mondjuk, ne várj tőle sokat - DVD-RW-ből 1x és 2x van (a piacon), a multispeed ezexerint 2x-t jelent, az más kérdés, hogy a NEC nem hajlandó ennyivel írni. Tartaléknak jó lesz, de vegyél valami "normális" lemezt - bevásárlókp-okban egész normális áron vannak (Ósön, Tacskó, Kora, Földalatti - mindegyikben van ezer-ezerkétszáz rénus fitying körüli áron).
Nem tudtam, hogy "-"-os lemez csak max 2x írható, most vettem meg az írót és eddig hanyagoltam az egész DVD témát. Tényleg csak tartalék lesz ebből a lemezből, mert az 1x írás nagyon sok idő. Lesz lemez, de most nem tudtam elmenni egyik bevásárlóközpontba se. Tesztelni jó lesz ez is ameddig nincs más.

Ezeket a lemezeket nem kell formázni? A Nero simán elkezdte írni, pedig nem is formáztam a lemezt.
Nnnnna.... megnéztem az infóját:
Media Information
Region information N/A not a DVD-VIDEO
Media code/Manufacturer ID
PRINCO
Format Capacity Not Formatted
Free Blocks 412352512
Free Capacity 4.38GB(4.71GB)
Book Type DVD-RW
Media Type DVD-RW
Media Id Code Speed
1.0x 1385KBps
Available Write Descriptor
CLV 1.0x 1385KBps
Write Strategy Speed
1.0x 1385KBps
Data area starting sector 30000h
Linear Density 0.267um/bit
Track Density 0.74um/track
Number of Layers 1
Azt nem értem, hogy ha az infó szerint is 1x, akkor minek írják rá, hogy mutispeed? :confused:
Szerkesztette: Lipton 2004. 05. 19. 10:31 -kor