HWSW Informatikai Kerekasztal: NEC ND-2500A és ND-2510A - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NEC ND-2500A és ND-2510A Minden amit tudni kell a NEC üdvöskéiről Értékeld a témát: -----

#456 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 20. 16:10

Idézet: Derlie - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 17:00

Engem a blúfosban az eladó akart róla lebeszélni, mert szerinte sok közte a rossz. Ezért ilyen olcsó náluk 19+ÁFA...

Magicomp 22.450.- BRUTTÓ!!!

Idézet

Én még igen...
Használom a google-t, az sg.hu-t, a katz.ws-ről nem is beszélve - ennyi elég is, hogy ne kelljen itt fórumszabályzatba ütköző kéréseket feltennem.

Ennyire nem kell azért komolyan venni, hogy ezeket a szavakat le se merd írni. Én leginkább DC-ről szrzem be a cuccokat.

Szerkesztette: Lipton 2004. 05. 20. 16:35 -kor

#457 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 16:14

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 20, csütörtök - 17:09

Ne aggódj, én se nullán állok!

Én még igen...
Használom a google-t, az sg.hu-t, a katz.ws-ről nem is beszélve - ennyi elég is, hogy ne kelljen itt fórumszabályzatba ütköző kéréseket feltennem.
 aláírás
Spoiler

#458 Felhasználó inaktív   zeth 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 17:22

Engem a blúfosban az eladó akart róla lebeszélni, mert szerinte sok közte a rossz. Ezért ilyen olcsó náluk 19+ÁFA...

Nekem egy ismeretlen eladó mondhat bármit... :rolleyes:  ;)

#459 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 20. 17:50

Engem a blúfosban az eladó akart róla lebeszélni, mert szerinte sok közte a rossz.

Ha drágább cuccot sóz Rád, akkor nagyobb a haszon is. Még az is lehet, hogy nem volt raktáron, és nem akarta, hogy elmenj más boltba venni. Sose lehet tudni.

Idézet

Ezért ilyen olcsó náluk 19+ÁFA...

Magicomp: DVD(+-)RW 8X  NEC 2500A  OEM 17 960    22 450   

#460 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 00:07

Ma kíváncsiságból felítam egy SVCD-t a DVD lemezre, ami érdekes, hogy 800 megát pont ugyanannyi ideig írta, mint előtte a 325 megát. Mitől lehet ez?

#461 Felhasználó inaktív   -GPRS- 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 05. 21. 09:51

NEC 2500A with v1.07 DLBS ezt a firmware-t le lehet-e szedni valahonnan?
Ez lenne az igazi, mert a Dangerous Brothers féle vKOP2 nem tud bit settinget!

#462 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 09:55

Idézet: -GPRS- - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 10:51

NEC 2500A with v1.07 DLBS ezt a firmware-t le lehet-e szedni valahonnan?
Ez lenne az igazi, mert a Dangerous Brothers féle vKOP2 nem tud bit settinget!

Várj még pár napot, a v2b5dlbs még Power Calibration Errort ad +RW írásakor, Herrie még javítgatja, ha kész, akkor rakja fel a hálóra.
 aláírás
Spoiler

#463 Felhasználó inaktív   -GPRS- 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 05. 21. 10:06

Idézet: worxland - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 10:55

Várj még pár napot, a v2b5dlbs még Power Calibration Errort ad +RW írásakor, Herrie még javítgatja, ha kész, akkor rakja fel a hálóra.

Köszi!
Ez a bit settings szerintem nagy királyság, kipróbáltam, megírtam egy Imation DVD+R 2.4X-es lemezt DVD-Rom-nak 4X-esen, és amelyik DVD nem tudta eddig a +os lemezt lejátszani, az is tökéletesen viszi. Ezért is lesz majd jó, ha tökéletesítette a DLBS-est Herrie.

#464 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 19:38

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 1:07

Ma kíváncsiságból felítam egy SVCD-t a DVD lemezre, ami érdekes, hogy 800 megát pont ugyanannyi ideig írta, mint előtte a 325 megát. Mitől lehet ez?

Erre nincs senkinek tippje?

-----

Media code/Manufacturer ID  MCC 002
Ez meg milyen gyártó?

#465 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 22:38

Bocs, hogy ennyit írok, de sorba jönnek a kérdéseim. :)

Vettem egy Verbatim 1-4x DVD+R lemezt, a Neróban csak 2.4x és 4x írás közül választhattam. Miért nincs 1x?
Mindennel együtt 25 perc alatt felírt egy lemezt 2.4x sebességgel.

Amikor írok, akkor folyamatosan csökken a Buffer Level. Lemegy egészen 10-15%-ig, aztán hirtelen felugrik 100%-ra, ez a ciklus olyan 10-12 másodpercenként ismétlődik. Másnál is ilyen? Ki kelehet ezt küszöbölni?

Melyik lemezek a jobbak a "-" vagy a "+"? PPéter tanácsára hallgatva vettem egy 4x +RW lemezt, mi a helyzet a sima R lemezekkel? Melyik jobb adatra, illetve aszali DVD lejátszóba?

Idézet

Ez a bit settings szerintem nagy királyság, kipróbáltam, megírtam egy Imation DVD+R 2.4X-es lemezt DVD-Rom-nak 4X-esen, és amelyik DVD nem tudta eddig a +os lemezt lejátszani, az is tökéletesen viszi. Ezért is lesz majd jó, ha tökéletesítette a DLBS-est Herrie.

Leírnád ezt itt, vagy privibe, hogy pontosan mit jelent?

Szerkesztette: Lipton 2004. 05. 21. 22:44 -kor

#466 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 22:41

Vettem egy Verbatim 1-4x DVD+R lemezt, a Neróban csak 2.4x és 4x írás közül választhattam. Miért nincs 1x?

Nem tud 1x irni asszem

Amikor írok, akkor folyamatosan csökken a Buffer Level. Lemegy egészen 10-15%-ig, aztán hirtelen felugrik 100%-ra, ez a ciklus olyan 10-12 másodpercenként ismétlődik. Másnál is ilyen? Ki kelehet ezt küszöbölni?

Nekem a Defrag segitett.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#467 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 22:53

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 23:41

Nekem a Defrag segitett.

Direkt minden renderelést leállítottam amikor írtam, hogy ne terhelje a gépet és nehogy elrontsa a lemezt (700 forint volt a Cora-ban :eek:). Most jutott eszembe, hogy a DC ment, de nem hiszem, hogy a vincsi nem bírná, ennyit lazán kell töltenie folyamatosan. Talán valami a Nero-ban nincs rendesen beállítva. Nem rontotta el a lemezt (most ellenőrzi), végigment rendesen, csak furcsa volt ez az ugrálás. A régi CD írómnál nem láttam ilyet, és ennél a DVD írán se amikor CD-t vagy -RW lemezt írtam.

Azt nem tudtam, hogy 1x nem tud írni.

#468 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 22:54

Nekem csak 8x -nál voltak ilyen gondok, de valahogy megszuntek. Talán majd valaki okosabb megmondja, de asszem nekem a Defrag segitett. Bár én is sokat DC-zek.
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#469 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 21. 22:58

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 23:54

Nekem csak 8x -nál voltak ilyen gondok, de valahogy megszuntek. Talán majd valaki okosabb megmondja, de asszem nekem a Defrag segitett. Bár én is sokat DC-zek.

Akkor majd defragolok egyet, hátha tényleg segít, bár nem tudom, hogy mikor fogok legközelebb írni. :)
Most munkát írtam ki, és minnél lassabban szerettem volna, hogy tartósabb legyen.

#470 Felhasználó inaktív   -GPRS- 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 05. 22. 08:47

Idézet: Lipton - Dátum: 2004. máj. 21, péntek - 23:38

Leírnád ezt itt, vagy privibe, hogy pontosan mit jelent?

Vannak olyan dvd lejátszók amelyek nem olvassák egyik írható dvd-t sem, és vannak olyanok amelyek dvd+r-t nem olvassák. A Bit Setting  vagy Book Type Managment lényege, hogy a meghajtót utasítod arra,hogy a DVD+r lemez fejlécében  DVD-Rom-nak írja a lemezt. A DVD-Rom tulajdonságaiban nagyon hasonlít a DVD-Video-hoz, így a kompatibilitása 99%-os.

#471 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 16:14

Sziasztok!

Megvan az író, egy kérdés, most írtam előszőr dvd-t és 2.4x-esen írtam egy ujraírhatóra és a kérdés, hogy nem a rendszervinyóról írtam, hanem egy másikról, a proci terheltség különösebben nem volt nagy 20% kb, viszont a rendszervinyot nagyon pörgette és az alkalmazások között nagyon nehezen ment a váltás, ez mitől van? vagy ez természetes jelenség?

Köszi az infot!
byez

#472 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 16:29

Idézet: csövike - Dátum: 2004. May. 22, Saturday - 17:14

Sziasztok!

Megvan az író, egy kérdés, most írtam előszőr dvd-t és 2.4x-esen írtam egy ujraírhatóra és a kérdés, hogy nem a rendszervinyóról írtam, hanem egy másikról, a proci terheltség különösebben nem volt nagy 20% kb, viszont a rendszervinyot nagyon pörgette és az alkalmazások között nagyon nehezen ment a váltás, ez mitől van? vagy ez természetes jelenség?

Köszi az infot!
byez

viruskereso?

#473 Felhasználó inaktív   csövike 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 16:53

Az van, NAV, de az ennyire lenyomná? Sztem azrét ennyire nem kéne,hogy lenyomja:)

#474 Felhasználó inaktív   justme 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 17:23

Idézet: -GPRS- - Dátum: 2004. máj. 22, szombat - 9:47

Vannak olyan dvd lejátszók amelyek nem olvassák egyik írható dvd-t sem, és vannak olyanok amelyek dvd+r-t nem olvassák. A Bit Setting  vagy Book Type Managment lényege, hogy a meghajtót utasítod arra,hogy a DVD+r lemez fejlécében  DVD-Rom-nak írja a lemezt. A DVD-Rom tulajdonságaiban nagyon hasonlít a DVD-Video-hoz, így a kompatibilitása 99%-os.

Igazából arról van szó, hogy amikor beteszel a lejátszóba egy lemezt, az megpróbál a lemez elejéből, fejlécéből egy infot kiszedni, hogy mégis milyen lemezzel van dolga. Na most ha ott ugy vannak beállítva a bitek, hogy DVD-ROM, akkor ugy kezeli a lemezt, ugy fogja az olvasáshoz a lézert beállítani, mint ami ahhoz kell hogy DVD-ROM lemezt beolvasson. Na most ha DVD+R van a fejlécbe, akkor DVD+R olvasáshoz állítja be magát, ha DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, DVD+DL van akkor meg ahhoz ami ép aktuális. A gond akkor szokott lenni, amikor a lejátszó az egyiket nem ismeri, mondjuk nem ismer olyan bit beállítást, hogy DVD+R, és akkor ????? nem tudja mi az ami bent van. Ekkor az okosabb lejátszók, azt csinálják, hogy ugy állítják be magukat, mintha DVD-ROM lenne és próba szerencse, meglátjuk mi lesz és láss csudát müködni fog, mert bár nem olyan jó a DVD+R visszatükröződő képessége mint a DVD-ROM-nak de azért még belefér és ha nem nagyon gyenge a lejátszó akkor beolvassa. Viszont vannak olyan butább lejátszók, amik ha ismeretlek tipust olvasnak ki, akkor meg se próbálják beolvasni, hanem kiköpik, hogy ismeretlen. Ha te egy progival beállítod, hogy az iród DVD-ROM -nak tüntesse fel a lemezt, akkor ezek a lejászók, amik buták, ugy próbálják majd olvasni mint egy DVD-ROM-ot és nagy eséllyel menni fog.

#475 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 05. 22. 17:56

Idézet: csövike - Dátum: 2004. May. 22, Saturday - 17:53

Az van, NAV, de az ennyire lenyomná? Sztem azrét ennyire nem kéne,hogy lenyomja:)

mar pedig nekem nagyon lenyomta. file system real protection-t kapcsold ki. nezd meg milyen, max nem ez volt a gond.

Téma megosztása:

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.