HWSW Informatikai Kerekasztal: NEC ND-2500A és ND-2510A - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NEC ND-2500A és ND-2510A Minden amit tudni kell a NEC üdvöskéiről Értékeld a témát: -----

#841 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 08. 11:08

Idézet: warze - Dátum: 2004. júl. 8., csütörtök - 11:44

Üdv.

Egy linket illesztek be nektek, egy fórum topikét, ahol szintén DVDírásról van, illetve volt :-D szó.

Érdekes olvasmány mindenkinek, hogy milyen az, amikor vki tanácsot próbál adni és egy futóbolond a szájába sz@rik.

Super Subtitles DVD fóruma

A #839-től felfelé kezdődik az izgalmasabb rész.

Egyébként én is ludas vagyok a durvulásban, de ilyen alakokat látva, nem bírok magammal :-D

És ez most minek kellett?
Az, hogy Ti ott egymás torkának estek, hogy melyik a jobb (Plex, Pio vagy NEC), kit érdekel?
Különben egyikkel sem jársz rosszul, ha tisztában vagy vele, hogy milyen hátrányai vannak:

Pio - nincs DL
Plex - itt sincs és irtózatos ára van
NEC - rossz olvasó

Persze tárgyi tévedések is voltak, mert az NEC igenis tud bitsetting-et, csak nem az eredeti firmware-t kell használni...

Ebből is látható, hogy Te kiválaszthatsz magadnak győztest meg legjobbat, de attól másnak még nem feltétlen egyezik meg veled a véleménye. A stílus meg poltopikos szintre süllyedt a végén, ami nem pluszpont.

Azt már meg sem kérdezem, minek kellett ennyi topikba beírni.

Szerkesztette: worxland 2004. 07. 08. 11:12 -kor

aláírás
Spoiler

#842 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 11:11

Hozzászolásszám-növelés :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#843 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 11:13

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. júl. 8., csütörtök - 12:11

Hozzászolásszám-növelés :)

Pedig 14 hozzászólás csak a menyus-féle oldalon ad plusz jogokat. :D És ott is követelmény az "értelmes" hozzászólás.  :p

Szerkesztette: worxland 2004. 07. 08. 11:14 -kor

aláírás
Spoiler

#844 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 11:14

Idézet: worxland - Dátum: 2004. júl. 8., csütörtök - 12:13

Pedig 14 hozzászólás csak a menyus-féle oldalon ad plusz jogokat. :D

Hagyjad, az emberünk még n00b :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#845 Felhasználó inaktív   warze 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 08. 12:09

Idézet: worxland - Dátum: 2004. júl. 8., csütörtök - 12:13

Pedig 14 hozzászólás csak a menyus-féle oldalon ad plusz jogokat. :D És ott is követelmény az "értelmes" hozzászólás.  :p

Persze hozzászólásszám-növelésnek sem rossz. De úgy gondoltam érdekes lehet másoknak is. Én jót röhögtem.

De ha szerinted érdwektelen, akkor minek kommentolod. :-D

"Szakmai " javítást viszont szívesen veszek.

#846 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 15:21

Idézet: Wyco - Dátum: 2004. júl. 8., csütörtök - 10:37

Miert jobb a gyári 1.07?
Szebben nem ir az tuti, a többi fícsör meg azért hasznos ami a gyáribol kimaradt (riplock...)

Azért jobb talán mert a gyári 1.07 nem tolja el a ritek g04 et a hackolt meg 25 böl 4 db t .
koliz :( A riplock meg nem érdekes mert ott figyel melette egy toshiba 1712 es. Téma lezárva nem akarok parttalan vitát nyitni. :(

Szerkesztette: koliz 2004. 07. 08. 15:24 -kor

HD Ready komolyan

#847 Felhasználó inaktív   HAMMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 15:31

gyari 1.06 es 1.07 fw-vel ritek g04 irasminosege kozott van kulonbseg?

#848 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 15:45

Idézet: HAMMER - Dátum: 2004. júl. 8., csütörtök - 16:31

gyari 1.06 es 1.07 fw-vel ritek g04 irasminosege kozott van kulonbseg?

1.07 readme-ben le van valahol írva (már volt róla szó), hogy csak néhány médiánál engedtek nagyobb írási sebességet, mást nem változtattak.
 aláírás
Spoiler

#849 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 20:52

Idézet: koliz - Dátum: 2004. júl. 8., csütörtök - 16:21

Azért jobb talán mert a gyári 1.07 nem tolja el a ritek g04 et a hackolt meg 25 böl 4 db t .
koliz :( A riplock meg nem érdekes mert ott figyel melette egy toshiba 1712 es. Téma lezárva nem akarok parttalan vitát nyitni. :(

Okay, partatlan vita: pártatlanul sem értek egyet veled. DVD Decrypterrel egy Riteket sem rontottam amikor 4x irok, pedig a hekkelt fw- közül nemtudommelyik van fent. Talán pont a Beta5 (vagy a hetes nemtudom)

#850 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 08. 21:37

Amugy várhato uj herrie féle firmware :respect: ,kiváncsi vagyok mit talált ki ujdonságot :respect:  :respect:
HD Ready komolyan

#851 Felhasználó inaktív   Joke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 07:12

Tegnap kipróbáltam a következő párosítást:

NEC 2500A 1.07v2 Dual Layer Bitsetting Beta 5 (2k5107v2b5dl)
+
Nero 6.3.1.15 és csodák csodájára itt sem tudtam állítani a boottype-ot, de most már az image recordernél sem, sőt ott nem is volt options gomb.

Ha valaki ezt meg tudja nekem magyarázni, azt nagyon megköszönném.
Chieftec 360W, Asus A7N8X Rev 2.0  Delux Gold Ultra 400, AMD Barton 2500+@3200+, 2*512MB pqi 400Mhz DDR(2,3,3,5), Inno3d Geforce 6600GT AGP, Pinnacle Pctv TV Tuner, Seagate 200GB 7200 rpm, Pioneer 121 DVD-ROM, NEC ND-2500A DVD +/-RW, Samsung 765MB 17'

#852 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 08:34

Idézet: Joke - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 8:12

Tegnap kipróbáltam a következő párosítást:

NEC 2500A 1.07v2 Dual Layer Bitsetting Beta 5 (2k5107v2b5dl)
+
Nero 6.3.1.15 és csodák csodájára itt sem tudtam állítani a boottype-ot, de most már az image recordernél sem, sőt ott nem is volt options gomb.

Ha valaki ezt meg tudja nekem magyarázni, azt nagyon megköszönném.

Állandóan boottype-ot írsz. Csak megjegyezném: az Booktype.
(Baromi zavaró)

A problémádra: nem igazán tudom, mi lehet a gond nálad. Mongy. én nem használok Nerot. Nem akarok vitázni de az a program egy kalap "@&°%#  :mad:  " .

A Cdfreaks oldal fórumát szoktam látogatni, van pár ember, akiknél egyszerűen nem megy. Igazán magyarázatot senki sem tud rá, csak tippelik, hogy egyes drive-oknál nem működik a dolog, de hogy miért?  :confused:
42

#853 Felhasználó inaktív   IRON STORM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 10:40

Sziasztok!
Bár még a Nero-val nem írtam booktype módszerrel,viszont a DVD Mate nevű progival igen.
És szépen megírja,és az a Hyundai asztali ami nem hajlandó lejátszani a dvd+r lemezeket,ebben a formában lejátsza.

a firmware a herrie féle dual layeres béta 5

#854 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 11:31

A drive-ot gyártó cég kifejezett kérése is lehet, hogy a program NE támogassa a booktype állítását az adott íróval, szóval a helyzet ennél árnyaltabb - például ha a gyártó nem nem egyezik meg a DVD Forum (aka RWPPI) csoporttal, akkor hivatalosan nem is írhat DVD-R és DVD-ROM bitsettinget a DVD+R(W) lemezre, hiszen ez az egész booktype mizéria a gyártói jogok köré (is) van szervezve, nemcsak a kompatibilitás (helyes médiafelismerés) volt a cél az új bitsettingek kiagyalásakor. Ha a firmware felajánlja a booktype állítási lehetőséget és a drive gyártója is úgy rendelkezett, akkor a Nero aktuális legújabb változata általában lehetővé teszi a booktype állítást. Nem igazán kell meglepődni rajta, hogy ugyanazon drive tucatnyi különböző firmware változatához nem tud igazodni egy szoftver, a Nerot legalább kéthetente frissítik.

#855 Felhasználó inaktív   BigBear 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 12:41

Idézet: PPeter - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 12:31

A drive-ot gyártó cég kifejezett kérése is lehet, hogy a program NE támogassa a booktype állítását az adott íróval, szóval a helyzet ennél árnyaltabb...

Ha az én hozzászólásomra írtad, akkor kicsit pontosítanék a fentebb írtakon.

Azt, hogy egyes drive-okkal nem megy, úgy értettem, hogy egyes NEC 2500-as meghajtókkal nem megy, firmware-től és programtól függetlenül. Tehát adott 2 elvileg egyforma 2500-as, azonos firmware, azonos íróprogram és az egyikkel megy szépen a booktype állítás, a másikkal meg nem. Ez az, amit nagyon nem értenek a népek a CDfreaks fórumon sem. Mert így azért elég fura a dolog.  :confused:
42

#856 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 14:12

Sziasztok az utolso herrie féle beta5 öt használva ,dvddecrypter el ,record now maxxal, müxik a booktype a + lemezeknél.Ma tesztelem nero val is. ;)

Szerkesztette: koliz 2004. 07. 09. 14:14 -kor

HD Ready komolyan

#857 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 14:21

a dvddecrypterben ezt a booktype-t hol kell beállitani?

#858 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 16:09

Idézet: BigBear - Dátum: 2004. júl. 9., péntek - 13:41

Ha az én hozzászólásomra írtad, akkor kicsit pontosítanék a fentebb írtakon.

Azt, hogy egyes drive-okkal nem megy, úgy értettem, hogy egyes NEC 2500-as meghajtókkal nem megy, firmware-től és programtól függetlenül. Tehát adott 2 elvileg egyforma 2500-as, azonos firmware, azonos íróprogram és az egyikkel megy szépen a booktype állítás, a másikkal meg nem. Ez az, amit nagyon nem értenek a népek a CDfreaks fórumon sem. Mert így azért elég fura a dolog.  :confused:

Biztos hogy teljesen ugyanaz a Nero változat? Meg hát az általam olyan sokszor szajkózott rendszerbéli finomságok is beleszólhatnak a dolgokba: pl. a különböző emulátorok írható CD/DVD lemezeket elrejtő funkciója is össza tudja zavarni az íróprogramokat, hogy milyen írási paramétereket (sebesség, mód, alkalmasint booktype) kínálnak fel a behelyezett lemezekhez.

#859 Felhasználó inaktív   worxland 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 17:03

Ahogy egy másik fórumon is olvastam - szerk.: közben látom, hogy már a DL topikba is beírta Karlos -, a Media Marktba megérkeztek az első Verbatim DVD+R DL-ek, a budaörsiben délután 3-kor 5 db volt darabonként 3990 rénus magyar fityingért. Már csak négy van. :cool:

Szerkesztette: worxland 2004. 07. 09. 17:05 -kor

aláírás
Spoiler

#860 Felhasználó inaktív   moony_boy 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 09. 17:05

Nekem kb. 2 hete van meg ez az iró. Mivel nem vagyok egy krőzus, én nem tartom annyira megbocsátható dolognak, hogy olvasásban gyenge ez a tipus (értsd: eladtam a régi olvasót).
Szinte minden kikölcsönzött DVD-t hibásan olvas. Nekem ez igencsak megkeseriti az életemet.

Gondoltam egy gyári driver jót tenne neki, de sehol nem találok a neten. Esetleg tudna valaki
nekem ebben a dologban segiteni?

Előre is köszönöm!

Téma megosztása:

• (101 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • Utolsó »