Jah, és ezt a lemezt 8x-osan is engedi írni simán!
[ 2004. március 09.: Joci szerkesztette a hozzászólást ]
Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Elküldve: 2004. 03. 09. 15:07
Elküldve: 2004. 03. 09. 15:22
Elküldve: 2004. 03. 09. 16:18
idézet:
Ezt írta PPeter:
A drive egyébként nem túl jó olvasó, tehát jobban jársz, ha egy másik meghajtóban teszteled le a megírt lemezeket. Sokszor a saját maga által kiváló minőségben megírt lemezeket nem hajlandó visszaolvasni, minden más drive meg simán beolvassa ugyanezeket a lemezeket.[/quote]
Igen, ezt már olvastam, de azért gondolom egyetértesz abban, hogy ilyen SKY szintű lemezekre inkább nem kell írni... A Vertabimot tökéletesen írja, és olvassa is vissza. Sky-ból viszont még _egy jó_ sem volt! Vagy lehet, hogy egy dvd olvasó azokat is vinné rendesen? Bár kétlem, hogy sokkal jobbak lennének másik olvasóval..
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:17
Elküldve: 2004. 03. 09. 21:40
Elküldve: 2004. 03. 09. 22:03
idézet:
DVD Shrink-kel rippeltem, tömörítettem, majd a háttérben a Nero-val írta ki, minuszos, kétszeresen. Vagyis nem írta, mert a végén , a legeslegvégénvalami hibát kijelzett, és kész![/QB][/quote]
SZVSZ a Burn at least 30mm (high compatibility mode) opciót kapcsold ki, mert akkor elbassza a lemezek végét!
Elküldve: 2004. 03. 10. 09:21
idézet:
Ezt írta Joci:
PPeter: milyen DVD olvasót ajánlasz a NEC mellé?[/quote]
Ha nem csak PPéter véleményére vagy kíváncsi: nekem Toshiba 1712-es szolgál a NEC mellett.
Szerintem manapság ez a legjobb ár/érték arányú cucc a DVD-ROM piacon.
Elküldve: 2004. 03. 10. 10:10
idézet:
Ezt írta justman:
Ha nem csak PPéter véleményére vagy kíváncsi: nekem Toshiba 1712-es szolgál a NEC mellett.
Szerintem manapság ez a legjobb ár/érték arányú cucc a DVD-ROM piacon.[/quote]
Természetesen bárkitől jöhetnek vélemények, köszi!
Már mások is Toshibát ajánlották, akkor azt hiszem az lesz.
Nálad volt már ilyen jelenség? Mármint, hogy a "frissen" megírt lemezt a NEC nem olvasta jól vissza, de a Toshiba igen?
Elküldve: 2004. 03. 10. 10:36
Elküldve: 2004. 03. 10. 13:48
idézet:
Ezt írta Joci:
(...)Nálad volt már ilyen jelenség? Mármint, hogy a "frissen" megírt lemezt a NEC nem olvasta jól vissza, de a Toshiba igen?[/quote]
Az az igazság, hogy én gyanakvó típus vagyokezért a megírt anyagot sosem az azt előállító íróban (legyen az akár CD, vagy DVD író) tesztelem, hanem csak olvasóban.
Ez a gyakorlat NEC-nél meg fokozottan ajánlott, mivel "híresen" rosszak az olvasási képességei. (tán épp az előző oldalon erősíti ezt meg PPéter) Mondjuk ezt a fentiek miatt tapasztalatból nem tudom megerősíteni, gyk. olvasóként nem használom.
A Toshibám viszont csak egyetlen alkalommal volt kuka, egy Datatrack nevű +-os lemeznél mutatott vakságot, viszont az asztali dvd player gond nélkül játszotta le...Ki érti ezt?
Elküldve: 2004. 03. 12. 20:24
Elküldve: 2004. 03. 12. 20:36
idézet:
Ezt írta H A M M E R:
tehar ironak jo ez a peldany? es mennyire jo?
tenyleg annyira tronfoszto volt amikor irtad a hozzaszolast PPeter?
olvasasi hibakra van esely hogy uj fw vel orvosolni lehet vagy a NEC eseten a hw van rosszul tervezve?
milyen mediumokra eskusztok?[/quote]
Szerintem ha nem is trónfosztó, de igen jó író. Azt, hogy mennyire jó, szerintem csak ár/érték viszonylatban lehet vizsgálni. Márpedig ár/értékben most ez a legjobb, aztán ha a 107-es pio ezzel egy (vagy közeli)árba kerül, akkor meg legfeljebb második helyezett lesz a NEC.
Sűrű fw javítgatásról nem híres a NEC, így ebben, én nem reménykednék.
Medium: TY a No1.
Elküldve: 2004. 03. 12. 20:54
idézet:
Ezt írta justman:
Szerintem ha nem is trónfosztó, de igen jó író. Azt, hogy mennyire jó, szerintem csak ár/érték viszonylatban lehet vizsgálni. Márpedig ár/értékben most ez a legjobb, aztán ha a 107-es pio ezzel egy (vagy közeli)árba kerül, akkor meg legfeljebb második helyezett lesz a NEC.
Sűrű fw javítgatásról nem híres a NEC, így ebben, én nem reménykednék.
Medium: TY a No1.[/quote]
koszi! az hogy olvasonak nem tokeletes annyira nem gond, a cd iromat sem hasznalom cd olvasasra. valaki irta az elozo oldalakon hogy o ironak vette, nem olvasonak - ez tetszett:-) meg alszok ra egyet, de szerintem megveszem. holnapig meg megprobalhattok lebeszelni rola:-)
[ 2004. március 12.: H A M M E R szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 12. 21:15
Elküldve: 2004. 03. 12. 22:53
Elküldve: 2004. 03. 12. 23:04
idézet:
Ezt írta PolaR:
En eddig csak Diamond DVD-R lemezeket irtam vele[/quote]
Nézd meg légyszi, hogy milyen alapanyagú ez a Diamond. Szóval ki a gyártó?
Köszi.
[ 2004. március 12.: Joci szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 12. 23:24
idézet:
Ezt írta justman:
A Toshibám viszont csak egyetlen alkalommal volt kuka, egy Datatrack nevű +-os lemeznél mutatott vakságot, viszont az asztali dvd player gond nélkül játszotta le...Ki érti ezt?[/quote]
A toshiba nem olvassa a +-os lemezt tudtommal!
Compatible DVD-ROM Standards SD-M1712
DVD
DVD-ROM (DVD-5, DVD-9, DVD-10, DVD-18)
DVD-R, DVD-RW, DVD-RAM
[ 2004. március 12.: Qpack szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 03. 13. 00:52
Elküldve: 2004. 03. 13. 08:36
idézet:
Ezt írta Joci:
Nézd meg légyszi, hogy milyen alapanyagú ez a Diamond. Szóval ki a gyártó?
Köszi.
[ 2004. március 12.: Joci szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Elküldve: 2004. 03. 13. 09:26
idézet:
Ezt írta PPeter:
Nekem olvassa a DVD+R lemezeket az összes 1712-es meghajtóm.[/quote]
PPeter anno hallottam olyanról, hogy a "+"-os lemezt is meg lehet úgy írni, hogy "-"-osnak nézi az asztali is meg az összes drive...mi igaz ebből? :confused: nem így jártál vele Te is![]()