Idézet: SSeth - Dátum: 2005. okt. 27., csütörtök - 0:09
Ne haragudjatok, hogy most visszaolvasás nélkül kérdezek mert lehet, hogy már volt róla szó de egyszerűen télleg nincs időm visszaolvasni. Ha lesz időm ígérem megteszem de egyenlőre most csak annyi információra lenne szükségem (PPeter főleg a Te segítségedre számítok), hogy létezik-e RITEKG05 alapanyagú Verbatim dvd lemez?!
Ezt azért szeretném tudni mert rendeltem egy nagyobb tétel Verbatim dvd-t és amikor itthon kibontottam az egyik dobozt és megnéztem dvd identifier-rel akkor láttam meg, hogy ez Ritek G05-ös alapanyagú.
Namost eddig úgy tudtam, hogy a Verbatim Taiyo Yuden vagy MCC.
Egy picit átverés szagú a dolog számomra... Pls help
Abban teljesen igazad lenne, hogy átverésszagú a dolog, de ez az átlagembert nem érinti, ő NEVET vesz, és nem alapanyagot, magyarul megbízik a Verbatimban, hogy jó minőséget forgalmaz. És úgy tűnik, a RITEK képes olyan minőséget gyártani, ami megfelel a TDK, FUJI, VERBATIM, PHILIPS, és ki tudja még hány másik NÉVnek(van egy 2. verzió is, az ára felel meg az említett cégeknek). Szerintem a gond ezek után az Arita, Ridata és egyéb saját márkás termékekkel lehet, mivel a jót garantáltan elviszik a többiek.