HWSW Informatikai Kerekasztal: Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (IV.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Beszélgetés a DVD-R/RW + DVD+R/RW mediákról, írókról és irásról (IV.) Értékeld a témát: -----

#721 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 13. 20:28

idézet:
Ezt írta nimfas:
Engem az érdekelne, hogyan lehet úgy másolni egy dvd-t, hogy a menü is megmaradjon, de a film is újra legyen kódolva, lévén egy dvd-re nem fér fel a 8-9GB :-)

Hogy lehet megoldani ezt egy Dvd2dvd-r (cce) és egy dvd decrypter segítéségével... vagy bármi mással, ami szép eredményt hoz.
[/quote]

Én az alábbiakkal írtam egy lemezt:
- kikódolás DVD Decrypterrel file módban mindent
- átkódolás DVD Shrink 3.05b-vel, ez már szép képet adott, csak be kell jelölni a tesztelési szakasz lefuttatását, így jobb képet ad.
- az átkódolt anyagot felírtam +R/+RW-re Nero 5.5.10.54-el DVD Video módban.
És lőn, olvasta eddig pár lejátszó elsőre...
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#722 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 20:30

idézet:
Ezt írta Yoisten:
Ha dobozos írót vesz az ember, könnyen kaphat benne egész használható íróprogyt. Ha zacsisat, akkor lehet kapni oem nero-t (mást nemigen láttam még) cirka egy doboz cd áráért. Kis előregondolással nem kell feltétlen huszonezerért dobozos verziót venni utólag, ami nem kötött semmilyen hw-hez.
Egy kiskerben most láttam 6-os angol nero oem-et 1200ért! Nekem túl olcsónak tűnik, de ki tudja.
[/quote]

Csak óvatosan! Ugyanis amióta az Express megjelent Neroéknál, azóta kis hazánkban szinte nem lehet OEM-ként CSAK Nero Expresst kapni! Sima Nero nem kapható! Én is becsókoltam, Nero 6-ként reklámozzák és Express lett belőle... A tok hátulján nézd meg mit veszel, vagy dobozos verziót vegyél, ami tuti Nero és nem Express
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#723 Felhasználó inaktív   nimfas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 20:44

Mykee!

dvd.shrink.3.0 nem hoz túl fényes eredményt.... nekem a InstantCopy 8 szebb képet produkál, a DVD2DVD-R.1.5.1. pedig a legszebbet, mivel a CCE-vel dolgozik... bár ennek ára van, sokkal tovább csinálja, de hát vmit valamiért.
Ezzel az a gond, hogy a menüt azt nem másolja, csak magát a filmet :-(((

További megoldás keresek erre, és a másik kérdésemre is. :-)

#724 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 20:45

idézet:
Ezt írta Brett Shaw:
Hali!

Egy gyors kérdés. Hogy lehetne rávenni a DVD Maestro-t arra, hogy "megegye" a .SUB .SUP kiterjesztésű feliratfájlokat? Mert csak .SON-t .SLT-t vagy mi a rákot fogad el. :mad: Viszont a meglévő rip programjaim vagy sub-ot vagy sup-ot csinálnak.

Vagy valami konverter? Ami átalikitja a sub-ot? Létezik ilyesmi?
[/quote]

sewhogy. son-t és slt-t támogat és annyi. ha megvannak a felirataid textben, praktikusan srt formátumban 8a subrip-pel lehet helyre, tétre, színre helyes srt-t is csinálni) akkor a subtitle workshop-pal konvertálhacc son és slt formátumra pl.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#725 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 20:48

idézet:
Ezt írta nimfas:
Engem az érdekelne, hogyan lehet úgy másolni egy dvd-t, hogy a menü is megmaradjon, de a film is újra legyen kódolva, lévén egy dvd-re nem fér fel a 8-9GB :-)

Hogy lehet megoldani ezt egy Dvd2dvd-r (cce) és egy dvd decrypter segítéségével... vagy bármi mással, ami szép eredményt hoz.
[/quote]

nos ez vagyon a dvd másoló szakkör szaktopicja. nagyon szép detailed leírások vannak ezen topik elején illetve a topik előző fejezetében.
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#726 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 21:32

idézet:
Ezt írta Mykee:

Csak óvatosan! Ugyanis amióta az Express megjelent Neroéknál, azóta kis hazánkban szinte nem lehet OEM-ként CSAK Nero Expresst kapni! Sima Nero nem kapható! Én is becsókoltam, Nero 6-ként reklámozzák és Express lett belőle... A tok hátulján nézd meg mit veszel, vagy dobozos verziót vegyél, ami tuti Nero és nem Express
[/quote]

Igen, ez valóban lemaradt. Nekem is express van amúgy, de még egy topicban sem sikerült senkinek megmondani, hogy mi az amit általános (vagy akár spec) célra nem tudok megcsinálni az expressel. Kezelni ezt pofonegyszerű szerintem.
Persze attól, hogy nálam bejött másnál nem biztos, hogy szuperál. Mindenesetre az online rendelt serial a full nerohoz 12ropi körül van, boltban itthon 20környékén láttam a dobozos Nero-t. Ennyit nekem nem ér meg és nem csodálom, ha másnak se.

#727 Felhasználó inaktív   narumon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 21:40

No a következő van feleim. Universal lemezek eddig a Toshibámba teljesen kifogástalanok voltak. Vettem Pio106-ot azonmód frissitettem is a firmwaret 1.07-re vagy mi az uccsó. Ugyanazok a universal lemezek és asztaliban az utolsó 2-3 chapter szaggat, több lejátszóban is. Eddig toshiba iróval ilyet soha nem csinált és most sem csinálja. A furcsa hogy haver ugyanezt a lemezt az ő Pio irójával simán megirja és jól is lehet lejátszani. Neki azt hiszem gyári firmware van ami régebbi. Lehet hogy ez a firmware a szar? Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg lehet ezeket a driveokat downgradelni?
Hifi: Oppo DV-980, Yaqion 6V6 csöves, JMLab Focal 918

#728 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 13. 22:45

idézet:
Ezt írta narumon:
No a következő van feleim. Universal lemezek eddig a Toshibámba teljesen kifogástalanok voltak. Vettem Pio106-ot azonmód frissitettem is a firmwaret 1.07-re vagy mi az uccsó. Ugyanazok a universal lemezek és asztaliban az utolsó 2-3 chapter szaggat, több lejátszóban is. Eddig toshiba iróval ilyet soha nem csinált és most sem csinálja. A furcsa hogy haver ugyanezt a lemezt az ő Pio irójával simán megirja és jól is lehet lejátszani. Neki azt hiszem gyári firmware van ami régebbi. Lehet hogy ez a firmware a szar? Találkozott már valaki ilyennel? Esetleg lehet ezeket a driveokat downgradelni?[/quote]

Mi a kódja az universalnak és hányszorosan írtad meg? Nekem az alap fw van benne, de mint írtam a topicban, nem láttam még okot rá, hogy frissítsem.

#729 Felhasználó inaktív   DC4eva 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 10. 13. 23:00

Hi!

Emberek van egy kis gondom.
Toshiba SD-R5112. És nem hajlandó egyik program sem lassabban írni a 4x-esnél kivéve a nero-t.
Pedig ismerik is a lejátszót is meg minden.
(Alcohol,RecordNowMax)

Ötlet?
ABIT NF7-S; ATHLON XP 2500+@3200+; ATI RADEON 9600; Pio-106.

#730 Felhasználó inaktív   serpa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 00:39

idézet:
Ezt írta PPeter:
Szinte csak a Ricoh alapú DVD+RW írók tudják, utóbb kiderült, hogy valamelyik Sony íróhoz is felajénlja a Nero, de ezt nem tudom megerősíteni, így 100%-os biztonsággal csak a Ricoh marad.[/quote]

A HP írókhoz is felajánlja,vagy a NEC-ből HP-ra alakított írokhoz.

#731 Felhasználó inaktív   mackosajt111 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 07:36

idézet:
Ezt írta nimfas:
Mykee!

dvd.shrink.3.0 nem hoz túl fényes eredményt.... nekem a InstantCopy 8 szebb képet produkál, a DVD2DVD-R.1.5.1. pedig a legszebbet, mivel a CCE-vel dolgozik... bár ennek ára van, sokkal tovább csinálja, de hát vmit valamiért.
Ezzel az a gond, hogy a menüt azt nem másolja, csak magát a filmet :-(((

További megoldás keresek erre, és a másik kérdésemre is. :-)
[/quote]

Erre a kérdésedre: Szóval ez már tényleg számtalanszor le lett írva.
A veleje a dolognak az hogy ha a filmet tartalmazó VTS-edben csak egy PGC van akkor jó a DVD2DVDR újrakódolni csak a filmet, majd az Ifoupdate segítségével összeszerkesztheted a többi csingilingivel.
Bonyolultabb esetekben avagy a DVD2DVDR alternatívájaként ott a DoItFast4U "család" (legalább én írtam már róla) - amihez mellesleg van egy illeszkedő NUMenu4U progi is és ez CCE-vel átkódolja neked a menüidet is.

#732 Felhasználó inaktív   qwik 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 10. 14. 07:50

Üdv guruk!

Gyors kérdés, melyik progival lehet gyorsan újrakódolás nélkül vágni mp2 kép hang állományt (pl.mint a virtualdub-ban).

Előre is köszi mindenkinek.

#733 Felhasználó inaktív   vgyuri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 07:59

idézet:
Ezt írta qwik:
Üdv guruk!
...melyik progival lehet gyorsan újrakódolás nélkül vágni mp2 kép hang állományt (pl.mint a virtualdub-ban). ...
[/quote]
[url="http://"http://www.pegasys-inc.com/e_main.html"]TmpegEnc[/url]

#734 Felhasználó inaktív   Brett Shaw 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 08:54

idézet:
Ezt írta Supposed Former Infatuation Junkie:

sewhogy. son-t és slt-t támogat és annyi. ha megvannak a felirataid textben, praktikusan srt formátumban 8a subrip-pel lehet helyre, tétre, színre helyes srt-t is csinálni) akkor a subtitle workshop-pal konvertálhacc son és slt formátumra pl.
[/quote]

Köszi szépen! :)

De ez igy már túl nyakatekert. :( Maradok asszem a IFOedit authornájánál. Csak át akartam térni a Maestrora, ha esetleg egy mozifilmhez valaki kér egy egyszerű menüt, akkor a Maestróval tudok hozzáadni.
Most két megoldás lehetséges:
1. Elküldöm az illetőt a fenébe, ne akarjon menüt... :D
2. Keresek valami más progit. Azt hiszem ezt választom. :)
NE ESS PÁNIKBA! ...és mindig legyen nálad törülköző!
ASUS M4A785T-M|AMD Phenom II X2 550 BE@3500MHz|AC Freezer 64Pro|4x1 GB GEIL VALUE PC3-10660 CL9|PowerColor HD3870|OPTIARC AD-7243S|KINGSTON SKC300 60GB SSD+WD 500 GB SATAII|GENIUS SW-HF 5000 5.1|CHIEFTEC A80 450W|HP LP2275W 22" TFT|Windows 7 Ultimate 64 bit

#735 Felhasználó inaktív   qwik 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2003. 10. 14. 09:08

Kössz vgyuri!

Már próbálkoztam vele egyszer de akkor valami miatt nem működött. De most felbiztattál és minden ok.

mégegyszer köszi a gyors választ!

#736 Felhasználó inaktív   narumon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 09:18

idézet:
Ezt írta Yoisten:

Mi a kódja az universalnak és hányszorosan írtad meg? Nekem az alap fw van benne, de mint írtam a topicban, nem láttam még okot rá, hogy frissítsem.
[/quote]

Hát ugyanaz a GSC001 kódu universalok mint eddig. 1x sen irtam (nem is lehet gyorsabban) 1.07fw
Hifi: Oppo DV-980, Yaqion 6V6 csöves, JMLab Focal 918

#737 Felhasználó inaktív   karlos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 09:43

idézet:
Ezt írta narumon:

Hát ugyanaz a GSC001 kódu universalok mint eddig. 1x sen irtam (nem is lehet gyorsabban) 1.07fw
[/quote]

Az hogy a kód ugyanaz,még nem garancia a sikerre.
Én a nyáron vettem Universalt,2x 25 db.-ot,kb egy hét eltéréssel.Ezeket frankón megirta a Toshibám.A sikeren felbuzdúlva vásároltam még 50db.-ot.Itt kezdödtek a bajok.Az elsö 5db.-ot kapásból elrontotta,a hibajelenseég ugyanaz mint Nálad.Az egyetlen különbség a jó és a rossz széria között a szériaszám volt.Na, azóta használok Ritek-et.

[ 2003. október 14.: karlos szerkesztette a hozzászólást ]

#738 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 09:51

idézet:
Ezt írta mackosajt111:

Erre a kérdésedre: Szóval ez már tényleg számtalanszor le lett írva.
A veleje a dolognak az hogy ha a filmet tartalmazó VTS-edben csak egy PGC van akkor jó a DVD2DVDR újrakódolni csak a filmet, majd az Ifoupdate segítségével összeszerkesztheted a többi csingilingivel.
Bonyolultabb esetekben avagy a DVD2DVDR alternatívájaként ott a DoItFast4U "család" (legalább én írtam már róla) - amihez mellesleg van egy illeszkedő NUMenu4U progi is és ez CCE-vel átkódolja neked a menüidet is.
[/quote]

Ez a ket progi teljesen free? Nem is ismertem.

#739 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 09:54

idézet:
Ezt írta narumon:

[/quote]

Én 4x-en írtam meg a pio-val az universalt és semmi gondot nem tapasztaltam. Nero felajánlotta a 4x-est is.

#740 Felhasználó inaktív   karlos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 10. 14. 10:01

idézet:
Ezt írta Yoisten:

Én 4x-en írtam meg a pio-val az universalt és semmi gondot nem tapasztaltam. Nero felajánlotta a 4x-est is.
[/quote]

Van "gyári" 4x Universal is.A kódja: RITEKG04

Téma megosztása:

• (47 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »