Üdv mindenkinek! Hát vettem a fáradságot és átolvastam a topikot, rengeteget tanultam, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, mégis elakadtam
Néhány filmet sikerült már CCE-vel tömörítenem, Maestroval összerakni, új menu stb. és frankón műkszik is. A sikereken felbuzdulva megpróbáltam az IfoUpdate használatával (a leírást itt találtam

) az eredeti menut is megtartani. Mindenben a leírtaknak megfelelően jártam el, (többször is

) WinDVD-vel lejátszva tökéletes az eredmény. Amikor viszont megprobálom kiírni NERO-val (eddig mindíg hibátlanul működött) azt mondja nekem, hogy a fájlok kiosztása során hibát talált és a lemez megírás után használhatatlan lehet. Ha mégis tovább eröltetem, mégegyszer kiír valami hasonlót csak hosszabban. Megírás után persze az asztalim rögtön kiakad mint a sezlonyrugó és olvasási hibajelzéssel leáll rögtön az elején :confused: .
Próbáltam: NERO 5.5.10.50, 6.0.0.0; a Get VTS Sector-t vagy az IfoUpdate-tel vagy az IfoEdit-tel; írtam DVD Videoként és UDF-ként is, asztalin az eredmény ugyanaz. :confused:
Plíííz segíjjen mán valaki, hogy mi a lópikulát találhat a NERO, ami tényleg meghülyíti a lejátszómat, vagy mit bénázok el?!

:confused: