Tegnap vettem egy 120 gigás 8MB cache-el szerelt Samsung vinyót és azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó! Őszintén szólva annak ellenére pozitívan csalódtam a vinyóban, hogy eddig szinte mindenki csak jókat mondott róla (ez tul. képpen túl gyanús volt). Egyrészt a fej mozgása baromi halk, konkrétan én egyáltalán nem hallom a hangját, még úgy sem, ha levett házoldal mellett odahajolok a géphez, nem is értem... (ráadáasul a gépem egyáltalán nem hangos, szóval nem arról van szó, hogy a ventik elnyomják a hangját). Az alaphangja talán valamivel "hangosabb", mint az alatta levő 80GB-os Maxtor (amivel nekem eddig -sokakkal ellentétben- semmi problémám nincs, persze azt leszámítva, hogy hangosan kerepel és forrófejű), de egyáltalán nem zavaró. Ezenkívül gyorsabb (a hd tach szerint mértem) és sokkal hidegebb is, mint a gépben lévő társa. Őszintén szólva messze ez az eddigi legjobb vinyóm, ez az első olyan, amivel a vásárlást követően teljesen meg vagyok elégedve, pedig majdnem az összes gyártótól akad itthon legalább egy.
Közben folyamatosan figyelem, hogy mikor jön már meg a hangja, mert nem hiszem el, hogy nulla hangja van, de csak nem akar:) Na majd mindjárt átrakom rá az oprendszert, talán majd akkor...
Szerkesztette: Dozer 2004. 05. 21. 19:00 -kor