HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyenek a Samsung HDD-k? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyenek a Samsung HDD-k? Értékeld a témát: -----

#2381 Felhasználó inaktív   biriBUM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 05:52

Idézet: stol - Dátum: 2007. febr. 5., hétfő - 8:09

Mi sem mundjuk, csak ha cégnek kell :Đ
Kénytelenek vagyunk a szart is eladni mert ha azt mondjuk, hogy nincs mert szar, akkor Benőke elmegy a másik boltba és megveszi ott :o

Ezt nevezik marketingnek ;)
Veszi a paraszt, mert 3év garr. csak az adatokra nincs :reklamacio:
Számtalan példa van rá, hogy a 3. döglöttpéldány után H-t, vagy W-t vesz, netán S-t. :)

Kedves Szervízes Bácsi!

Nem akarok semmilyen multicéget a védelmembe venni, de egy vidéki üzlet statisztikája sem igazán lehet mérvadó ebben a kérdésben (nem a vidékin van a hangsúly, hanem a forgalmon).
Ha mondjuk egy C*S statisztika lenne itt pontos számadatokkal, akkor nekem hihetőbb lenne a dolog.

Van itt a fórumon egy nagyon ismert kollega, aki szinte csak Samut ad el (elég sokat), eddig nem hallottam tőle különösen ijesztő dolgokat.

Az adataidra egyetlen adathordozókat gyártó cég sem vállal felelősséget se H,se S, se pedig XY. Tehát a mentés a saját érdeked és felelősséged. Ha magunkba nézünk, egy 250 GB-os full HDD-n levő adatok (persze nem szerverről van szó) 99%-a szemét.
A 3 év gari szvsz bármilyen műszaki cikkre nézve pozítív dolog, ha elromlik visszakapod a pénzed vagy egy új, hasonló terméket kapsz.

Idézet

Kénytelenek vagyunk a szart is eladni

Nem vagy kénytelen. Nagyon egyszerű, amiben nem bízol, azt nem hozatsz a nagykerből és leveszed az árlistáról.
A jó kereskedő meg tudja győzni a vásárlót egy jó termék előnyös tulajdonságairól. Anélkül persze, hogy egy másik márkát lehúzna, amiről lehet, hogy nincs megfelelő információja, csak "úgy hallotta, hogy...".
Erkölcsileg eléggé rázós egy "rossz terméket" csak azért eladni, hogy ne máshol vegyék azt meg.

:offtopic: Ugyan nem vagyok moderátor, de topikot én indítottam, így engedd meg, hogy megjegyezzem, hogy a vásárlók lebenőkézése vagy leparasztozása nem igazán vet rád jó fényt. Kétszer meg fogják gondolni, hogy hol vásároljanak. :Đ
Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.

#2382 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 09:41

Idézet: biriBUM - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 5:52

Nem vagy kénytelen. Nagyon egyszerű, amiben nem bízol, azt nem hozatsz a nagykerből és leveszed az árlistáról.

Jaja, ez igy van. Ezert kerult le nalunk hipphopp a maxtor diamondmax9 szeria anno, es ezert nincs samsungchipes noname ram.
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2383 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 22:04

Idézet: biriBUM - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 5:52

Kedves Szervízes Bácsi!

Nem akarok semmilyen multicéget a védelmembe venni, de egy vidéki üzlet statisztikája sem igazán lehet mérvadó ebben a kérdésben (nem a vidékin van a hangsúly, hanem a forgalmon).
Ha mondjuk egy C*S statisztika lenne itt pontos számadatokkal, akkor nekem hihetőbb lenne a dolog.

Van itt a fórumon egy nagyon ismert kollega, aki szinte csak Samut ad el (elég sokat), eddig nem hallottam tőle különösen ijesztő dolgokat.

Az adataidra egyetlen adathordozókat gyártó cég sem vállal felelősséget se H,se S, se pedig XY. Tehát a mentés a saját érdeked és felelősséged. Ha magunkba nézünk, egy 250 GB-os full HDD-n levő adatok (persze nem szerverről van szó) 99%-a szemét.
A 3 év gari szvsz bármilyen műszaki cikkre nézve pozítív dolog, ha elromlik visszakapod a pénzed vagy egy új, hasonló terméket kapsz.

A jó kereskedő meg tudja győzni a vásárlót egy jó termék előnyös tulajdonságairól. Anélkül persze, hogy egy másik márkát lehúzna, amiről lehet, hogy nincs megfelelő információja, csak "úgy hallotta, hogy...".
Erkölcsileg eléggé rázós egy "rossz terméket" csak azért eladni, hogy ne máshol vegyék azt meg.

:offtopic: Ugyan nem vagyok moderátor, de topikot én indítottam, így engedd meg, hogy megjegyezzem, hogy a vásárlók lebenőkézése vagy leparasztozása nem igazán vet rád jó fényt. Kétszer meg fogják gondolni, hogy hol vásároljanak. :Đ

:offtopic:

Teljesen igazad van, vitatkozni nem akarok.
A napi forgalmunk, 1-1,4milla. Nagyon tréh napokon, 7-800 ezer.
Nem akartam senkit megsérteni a Benőkézéssel (Elnézést minden Becétől, Benőtöl :Đ ). Én úgy vagyok vele, hogy inkább Benőkézek mintsem trágárkodjak. ;)  Bocsánat utólag is.
Ami a Samsungot, és a "szart eladni" kategóriát illeti, amikor a W-t, H-t "nónémnek" mondja a júzer, akkor erre mit mondjak, hogy győzzem meg?
Samsung ramokat, már 2 hónaja nem árusítunk, mert pocsékak, lassan a vinyókat is levesszük a listáról, mert nekünk nem éri meg, pláne, amikor cégnél döglenek szakmánba.
A héten, pl. mával bezárólag, 3 van garrba átvéve, fejcsapkodás, bades, és nem installható a win rá hibákkal.

Idézet

Ugyan nem vagyok moderátor, de topikot én indítottam, így engedd meg, hogy megjegyezzem, hogy a vásárlók lebenőkézése vagy leparasztozása nem igazán vet rád jó fényt. Kétszer meg fogják gondolni, hogy hol vásároljanak.

Nálunk ebből a topic-ból úgysem, mert vagy nem lesz Samsung, vagy úgyis lebeszélném róla :Đ

#2384 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 23:04

:offtopic: Azok a Samung ram-ok nem Samsung ram-ok, hanem csak Samsung chip-ekből hanyag minőséggel összerakott ram-ok. Tudtommal a Samsung a világ legnagyobb memóriagyártója, valószínű, nem azért, mert 'art gyárt. ;)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#2385 Felhasználó inaktív   biriBUM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 23:52

Idézet

lassan a vinyókat is levesszük a listáról, mert nekünk nem éri meg, pláne, amikor cégnél döglenek szakmánba.

Naugye, győz a józan ész lassan. Ami nem jó nem kell árulni, így ki fog kopni a nagykerből is, egészen addig, amíg jön az újabb, "jobb" széria :cool:  :Đ

Szerkesztette: biriBUM 2007. 02. 07. 23:53 -kor

#2386 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 02. 08. 15:14

Idézet: biriBUM - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 23:52

Naugye, győz a józan ész lassan. Ami nem jó nem kell árulni, így ki fog kopni a nagykerből is, egészen addig, amíg jön az újabb, "jobb" széria :cool:  :Đ

Naja, csak a "nem jó" az évek múltán szokott kiderülni, mert csomagolásra nincs ráírva. Lásd laposmaxtor. Előtte meg Maxtor volt a legjobb diszk, akkor éppen az IBM-ek hullottak ezerrel.
Make love not Wor.

#2387 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 19:51

Idézet: biriBUM - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 23:52

Úgy kopik le a lstáról, ahhogy a júzerek tudatából kifelé :Đ
Sok júzer a 2. döglésnél, már úgy kérdi: "valami nem samsungra kéne cserélni"...

#2388 Felhasználó inaktív   biriBUM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 20:15

Nekem most 2 egyforma Samu van (kop-kop), de én a Seagate-re szavaznék, ha valaki kiváncsi lenne a véleményemre.

#2389 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 20:57

Én kiváncsi lennék, hogy miért arra adod le a voksod? :)

Szerkesztette: Hippo 2007. 02. 08. 20:57 -kor

Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2390 Felhasználó inaktív   stol 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 21:08

Idézet: asdf - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 9:41

Jaja, ez igy van. Ezert kerult le nalunk hipphopp a maxtor diamondmax9 szeria anno, es ezert nincs samsungchipes noname ram.

A vásrlót ez nem érdekli... Őt csak az érdekli, hogy menjen.
LEszarja hogy hamisított, vagy honoluluban hegeszti Marinéni a speiz-ban.
És mi szívunk a shit szériák miatt, meg a júzer.

Szerkesztette: stol 2007. 02. 08. 21:09 -kor

#2391 Felhasználó inaktív   subidu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 08. 22:24

Engem idegesített ez a zúgás a vinyóval, szóval vettem egy új házat.
Nagyon bejött, a remegést teljesen elnyeli. Az összes vinyót gyári gumitalpacska rögzíti.
Akit érdekel a megoldás:

http://www.thermaltake.com/product/Chassis...oto/rwa/rwa.asp

Nem volt olcsó mert 32000 pénz volt, de szerintem megérte.
AMD64 939 3000+ Venice , MSI K8N NEO4 PLATINUM, Leadteak 6600GT EXTREME 128Mb, 1024Mb Twinmos Twister CL2 KIT, 160GB Maxtor SATA 8MB, 120GB Maxtor PATA 8MB, 250GB Samsung SATA 8MB, AG NEOVO 19" TFT, Chieftek 360W, Thermaltake VA1000RWA Lanmoto.

#2392 Felhasználó inaktív   bigsee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 09. 06:54

Idézet: subidu - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 22:24

Engem idegesített ez a zúgás a vinyóval, szóval vettem egy új házat.
Nagyon bejött, a remegést teljesen elnyeli. Az összes vinyót gyári gumitalpacska rögzíti.
Akit érdekel a megoldás:

http://www.thermaltake.com/product/Chassis...oto/rwa/rwa.asp

Nem volt olcsó mert 32000 pénz volt, de szerintem megérte.

Mondani akartam... :D  Látom, nem kispályázol ház ügyben... :)
GA-990FXA-UD3*FX4100*HD6950 2 GiB*Vengeance DDD3-1866 8GiB kit*X-FI ExtremeMusic*L22W-6SA*HyperX 120*5000AAKS*10EACS*GSA-H62N*DeathAdder3,5*ip4200*A800 X-Touch*X-530*VA8000BWS*BQ DP Pro10 550 W

#2393 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 10:49

Kinéztem két Samsung vinyót.
A típusai.
Samsung SATA2 250GB SP2504C 7200rpm
Samsung SATA2 300GB HD300LJ

Mi a vélemény erről a két vinyóról. -eztek is szoktak visszakerülni?
2 Hétig offline leszek,

#2394 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 12:05

Idézet: Abdul - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 10:49

Samsung SATA2 250GB SP2504C 7200rpm

Mi a vélemény erről a két vinyóról. -eztek is szoktak visszakerülni?

SATÁval még nem volt bajom. Aztán legfeljebb majd lesz  :D
Make love not Wor.

#2395 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 12:24

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 12:05

SATÁval még nem volt bajom. Aztán legfeljebb majd lesz  :D

Értem köszi, akkor elvileg a PATA vinyók a rosszak? Amúgy 2 DB 320 GB-sat vagy 250 GB-sat akarok venni, adattárolásra igaz napi 24H-ban mennének.
2 Hétig offline leszek,

#2396 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 12:39

Idézet: Abdul - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 10:49

Nekem egy ilyen van, non-stop megy, semmi gondom vele.. viszont egy jó hűtés elférne a winyókhoz, emrt sajna 3 winyóm van egymás alatt így nem sok levegő van köztük :(
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2397 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 12:50

Idézet: Hippo - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 12:39

Nekem egy ilyen van, non-stop megy, semmi gondom vele.. viszont egy jó hűtés elférne a winyókhoz, emrt sajna 3 winyóm van egymás alatt így nem sok levegő van köztük :(

Nekem eddig egy samsung vinyóm van, a többi Hitachi.. :D most jelenleg 6 vinyó zúg a gépben, Ezeket viszont már külső rackbe szánom. :) Gondolom ott nem melegszik annyira. Hol lehet a legolcsóbban megvenni, valami webboltot tudtok ajánlani?
2 Hétig offline leszek,

#2398 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 13:16

Idézet: Abdul - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 12:24

Értem köszi, akkor elvileg a PATA vinyók a rosszak? Amúgy 2 DB 320 GB-sat vagy 250 GB-sat akarok venni, adattárolásra igaz napi 24H-ban mennének.

Én 250-esért lóvé már nem adnék, olyan kis különbség van a nagyobb modellek közt. 400-as a királyság, occsó  :D
Make love not Wor.

#2399 Felhasználó inaktív   Charles 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 13:49

Szerintem a Samsungok is megérdemelnek egy jobb hűtést (nagyon alap levegőmozgás is sokat számít már!), mert nem túl hűvöskék...

Üdv!
"Azt szeretném ha az én gépem... Penge képek, élethű hang és tökéletesen gyors 3-D. AMD Nekem is!" :D

#2400 Felhasználó inaktív   Abdul 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 10. 16:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2007. febr. 10., szombat - 13:16

Én 250-esért lóvé már nem adnék, olyan kis különbség van a nagyobb modellek közt. 400-as a királyság, occsó  :D

Tükürbe kell, meg FTP szerverbe majd. 400-asra nincs pénzem már, mert most vettem még egy 24 órás gépet. Szal már így is 4 gép üzemel itthon és csak 250 vagy max 300 Gb-ra van most keretem.

Szerkesztette: Abdul 2007. 02. 10. 16:15 -kor

2 Hétig offline leszek,

Téma megosztása:

• (136 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »