HWSW Informatikai Kerekasztal: Norton Ghost - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Norton Ghost Értékeld a témát: -----

#301 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 16. 23:30

nekem is csinált annó ilyet, hogy bárhova visszapakolta volna csak pont a helyére nem...
Nagy lehetőség elött állunk...
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#302 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 16:17

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. nov. 16., kedd - 21:47

Kerestem, de nem találtam, jöttem ide.

Két partícióban van a winyóm: egy NTFS és egy NTFS extended (ezen van a rendszer). Csináltam róla egy imaget, majd próbaképpen megpróbáltam visszaghostolni, hogy jó-e. (Kezdő vagyok ghostban.) Boot DVDről, menü, partition, from image. Kiválasztom, minden oké, viszont amikor ki kellene választani, hogy hova is akarok visszaállítani, nem lehet kijelölni az extended partíciót, csak a másikat. Azt ugye meg nem akarom piszkálni. Mit csinálok rosszul?

U.i.: Norton Ghost 2003

Senki?

#303 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 16:39

Idézet: Carmaged - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 17:17

Senki?

inkább a legújabb ghost-ot javasolnám használatra. már csak azért is, mert nem igazi ghost, hanem a közben felvásárolt pq féle drive image

#304 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 19:22

Idézet: FCs - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 16:39

inkább a legújabb ghost-ot javasolnám használatra. már csak azért is, mert nem igazi ghost, hanem a közben felvásárolt pq féle drive image

Ez oké, de perpillanat ez áll rendelkezésre. 2002-es kiadású program (ugye ekkor már régen volt XP...), felismerte, hogy ext NTFS-ről másol, működnie kellene.

#305 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 18. 20:36

ha a lehetőségek kötöttek, akkor csak egy sorry. segítenék, de hajdanán hasonló gondok miatt hagytam a francba ghost-ot, de úgy néz ki követ engem, biztos azért vették meg a pq-t. ezt a hangok is megmondták..:pokeas:

#306 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 05:14

Idézet: FCs - Dátum: 2004. nov. 18., csütörtök - 19:36

ha a lehetőségek kötöttek, akkor csak egy sorry. segítenék, de hajdanán hasonló gondok miatt hagytam a francba ghost-ot, de úgy néz ki követ engem, biztos azért vették meg a pq-t. ezt a hangok is megmondták..:pokeas:

Azért én nem magasztalnám az egekbe a ghost9-et mert amellet, hogy egy elfusárált DiveImage-Ghost keverék image-t csakis win alaól gyárt a boot lemeze pedig kifejezetten ezörnyű.

Szerintem az eggyetlen korhű cucc csakis a true image 8 - szépen felírod a bott lemezét egy 8cm-es cd-re és nincs több gondod semmire....

A ghost 8 corporate edition ami a hiren 6 lemezen is van nagyon baba kis cucc csak kár, hogy raid töböknek még csak a küzelükbe sem szabad engedni.

FCs!!!

Ha kicsit visszaolvasol láthatod, hogy én korábban írtam arról amit te is keresel, igazából erre a problémára az eggyetlen megoldás ha konkrétan tudja az ember mit is kell(ene) az adott pillanatban a ghost-nak művelnie nem pdig csak tippelni mivel így jóval könnyebb felelni a hibát. Arra is ajánlott figyelni, hogy menteni mindíg "partition to image" visszarakni meg "image from partition" a metódus: meghajtó kiválsztása, majd partició - általában a clmeghajtón az eleve kizárt particiók pisosal vannak jelölve de ettől függetlenűl ha rossz helyre pakolnád vissza sem fogje előszőr megkérdezni, hogy "ide tegyem, és ezt töröljem" hanem csak egy "ar jú sur" Az is tud galigátkiváltani, hogy restore végén megkérdezi, hogy most akkor out vag reboot, ebben az a csalóka, hogyhe nem a rebbotot választod nem jrelöli meg aktívnaka particiót így hiába van visszarakva nem bootol.
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.

#307 Felhasználó inaktív   DeepDish5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 10:13

Lementettem ezzel az opot,de ha majd anno vissza akarom rakni es ntfs-es a vinyom hogyan tok ugy bootot irni,hogy az majd lassa?

#308 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 14:20

Idézet: DeepDish5 - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 9:13

Lementettem ezzel az opot,de ha majd anno vissza akarom rakni es ntfs-es a vinyom hogyan tok ugy bootot irni,hogy az majd lassa?

hát majd a hangok megmondják...  :D

:omg:  mivel mit merre hogyan????????

#309 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 14:21

hekkerbarbi, problemám nem nekem volt, hanem caramagednek. amúgy nem magasztalom a di-t, pusztán workstation szinten nekem ez jött be a legjobban anno, az on-fly, hálózati mentései miatt. a true image is tudhat ilyeneket, nem ismerem, de cégeknél én ezt használom.

#310 Felhasználó inaktív   DeepDish5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 19. 14:30

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 15:20

hát majd a hangok megmondják...  :D

:omg:  mivel mit merre hogyan????????

2 vinyo ,amire rakni akarom es most is van rendszer egesz NTFS-es es mivel 2.5 gb a mentes,gondoltam kiirom dvd-re de hogyan keszitsek booton,hogy majd visszatudjam rakni a rendzsert?
Ghost 9.0-aval csinaltam!

Thx elore is

#311 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 00:15

Idézet: DeepDish5 - Dátum: 2004. nov. 19., péntek - 13:30

2 vinyo ,amire rakni akarom es most is van rendszer egesz NTFS-es es mivel 2.5 gb a mentes,gondoltam kiirom dvd-re de hogyan keszitsek booton,hogy majd visszatudjam rakni a rendzsert?
Ghost 9.0-aval csinaltam!

Thx elore is

te néha visszaolvasod amit lírsz, mert én sem vagyok semmi de hozzád képest kismiska... :confused:

Namost - azt hámoztam ki, hogy ghost 9-el lementettél egy particiót (amin tökmindegy mivan) és most szeretnéd felrak 2 másik üres vinyóra és azt tervezed, hogy kiírod DVD-re az amúgy 2,5 GB-os lementett image fájlodat.

1xü:

Ghost 9 full lemez betesz, arról bootol, majd ha behívtad azon a restore image-t szépen kiveszed a lemezt és beteszed a helyére az imag-t tartalmazó dvd-t vagy ha több CD-DVD olvasó is van a konfigban eggyiben a ghost lemez másikban a Image.

megjegyzem ezért szeretm jobban a true image-t mert azzal rögtön lehet DVD-re image-t írni

#312 Felhasználó inaktív   DeepDish5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 08:33

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 1:15

te néha visszaolvasod amit lírsz, mert én sem vagyok semmi de hozzád képest kismiska...   :confused:

Namost - azt hámoztam ki, hogy ghost 9-el lementettél egy particiót (amin tökmindegy mivan) és most szeretnéd felrak 2 másik üres vinyóra és azt tervezed, hogy kiírod DVD-re az amúgy 2,5 GB-os lementett image fájlodat.

1xü:

Ghost 9 full lemez betesz, arról bootol, majd ha behívtad azon a restore image-t szépen kiveszed a lemezt és beteszed a helyére az imag-t tartalmazó dvd-t vagy ha több CD-DVD olvasó is van a konfigban eggyiben a ghost lemez másikban a Image.

megjegyzem ezért szeretm jobban a true image-t mert azzal rögtön lehet DVD-re image-t írni

Kicsit gaz az ertelmezo kepesseged! :)))

Lementettem a v-n elvo xp -t de majd boot dvd-re akarom kiirni es onnet vissza de nemtom milyen bbot dvd-t csinaljak ,ami ntfs-t is latja es majd ra akarom rakni a lementett xp es azt visszamasolni!

Stimmt? :D

#313 Felhasználó inaktív   Ata 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 20. 09:22

Nem értem, miért akarjátok az imege fájlt minden áron boot dvd/cd-re írni!
Egyszerüen bebootolok hirens boot cd-ről és kicserélem a lemezt az imege fájlt tartalmazóra.

#314 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 12:19

Idézet: Ata - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 8:22

Nem értem, miért akarjátok az imege fájlt minden áron boot dvd/cd-re írni!
Egyszerüen bebootolok hirens boot cd-ről és kicserélem a lemezt az imege fájlt tartalmazóra.

ezt ugatom, cskhogy ő ghost 9-et használ azmeg nincs a hirenen.....

#315 Felhasználó inaktív   DeepDish5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 15:09

TEaht mivel en ezt hasznalok erre akkor mi a megoldas ?

#316 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 20. 16:13

Idézet: DeepDish5 - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 14:09

TEaht mivel en ezt hasznalok erre akkor mi a megoldas ?

jó lenne tudni, hogy mit is használsz...

Azt a ~29MB only ghost for winfos van előtted van a gyári lemez vagy annak iso-ja, ez 493MB

mert előbbitt az sötheted, mert visszarakni nem tud az utóbbit meg a fentebb 2vel írtak szrint

#317 Felhasználó inaktív   DeepDish5 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 16:22

Idézet: hekkerbarbi - Dátum: 2004. nov. 20., szombat - 17:13

jó lenne tudni, hogy mit is használsz...

Azt a ~29MB only ghost for winfos van előtted van a gyári lemez vagy annak iso-ja, ez 493MB

mert előbbitt az sötheted, mert visszarakni nem tud az utóbbit meg a fentebb 2vel írtak szrint

SYMANTEC.NORTON.GHOST.V9.0.REPACK-TDA

539 Mb iso

#318 Felhasználó inaktív   hekkerbarbi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 20:30

Idézet: DeepDish5 - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 15:22

SYMANTEC.NORTON.GHOST.V9.0.REPACK-TDA

539 Mb iso

az megteszi  :D

nekem ugyanez ssg-ben műkszik rendesen a repakk aszzem azt jelenti, hogy a ghost 8 corporate a tiedben nem korlátzozott hanem tud menteni is

így most nemtudom mi is a kérdéses  :confused:

win alatt mentessz, akár rögvest DVD-re aztán ghostlemzzel bebútol>restore>lemezcsere>image kikeres>restore

mint azt már írtuk feljebb...

#319 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 22:47

Lehet Ghostot tenni bootolos cd-re? Esetleg kipróbálnám. Hogyan?
"Légy szerény mint én..."

#320 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 22. 23:08

Idézet: zoli62 - Dátum: 2004. nov. 22., hétfő - 22:47

Lehet Ghostot tenni bootolos cd-re? Esetleg kipróbálnám. Hogyan?

A wizardban azt állítod be, hogy CD-re mentse a dolgokat. Csinál neked bootCD-t.

Téma megosztása:

• (41 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.