Idézet: taknyos - Dátum: 2005. szept. 25., vasárnap - 16:50
Hali!
Van egy LG-RH7500-as gépem, a DIVX feliratok megjelenítésével van gondom, ha tudtok segítsetek!
A feliratot megjeleníti, de a felirat a képenyrőn látható addig amíg a következő felirat megjelenik, és így tovább.
Ez elég idegesítő, van ötletetek?
Hi!
Bocs, a kérdésedre nem tudok válaszolni, viszont szeretnék kérdezni Tőled.

bocs!
Van nállam egy ilyen ketyere, a LG RH7500, egy haverom akarja eladni, tudtam volna rá vevőt, de visszalépet és most gondolkozom, hogy megvegyem-e.
Kipróbáltam és háááát...
nem igazán jön be. A feliratokkat nem hogy nem kezeli jól, de én idegbajt kapnék tőle, úgyhogy én azt mondom, feliratos film abszolult felejthető. Több filmet is élvezhetetlen minőségben játszik le, ami meg a legnagyobb bajom vele, hogy nem 16/9 es a tv-m, ezért "alul és felül fekete csík látható".
Szal" sztem a divx része felejtős. Nem gond, mert nem vagyok egy nagy divixes, nem fáj.
Viszont nem tetszik benne, és ez már sokkal nagyobb bajom, hogy miközben vesz fel, nem tudom a műsor elejét elkezdeni nézni! Én vagyok a béna, vagy tényleg nem lehet szinkronban felvenni és lejátszani?
A felvétel minősége mondjuk elég meggyőző, még a leggyengébb minőségben is simán elmegy ilyen földi halandónak, mint én. Ez ok.
Viszont a lemezre felvett anyag a pc-n elég ocsmány. Nem dobnám ki a régi videókazettáimat digitalizáslás után! Közel sem DVD minőség!
Kérdés: megint én vagyok a láma? Vagy neked is gyenge a minősége a pc-n?
50 -et kér érte a haver. Tudom, hogy boltban közel a duplája az ára, de engem valahogy nem győzött meg annyira, hogy adjak érte 50 rugót! 100 ért tudnék egy vapochilt, akkor már inkább az, nem?
Szerinted?
Megéri megvenni ennyiért? Nem lesz egy félév múlva jobb minőségű cumó ennyiért a boltokban?
ha válaszolsz, előre is köszi!
csa