Elküldve: 2004. 02. 25. 23:52
Hori25!
Lehet, hogy igazad van! Ez is egy megoldás lehet. Mivel egy jelentkező akadt mindössze a meghirdetett játékosomra, ezért valószínűleg a nyakamon marad. Amúgy meg, kezdi magát megemberelni amióta visszaraktam a 253N firmware-t.
Üdv Krinyo!
Az egyik ismerősöm hozott egy általa írt DVD-t, amin 50 mega körüli avi klippek voltak, mintegy 80 db.Ráadásul ilyen-olyan kodekes, vegyesen! HIBÁTLANUL MENT!!! Majdnem elcsöppentem! Nosza, rakjuk be a szintén ö általa CD-re készített Gladiátort. Gyönyörűen ment egy darabig, azután jött a szokásos (nem nagy) fagyogatás! A kép merevedett, nekem meg elmúlt. A CD TDK D-view, amit sem én, sem pedig a CD-íróm nem szeret.
Ezen elgondolkodva, nem képzelhető el, hogy ugyanaz az anyag esetleg jobban olvasható DVD-ről, mint CD-ről? esetleg a lézer hullámhossza...stb? Csak hangosan gondolkodom.
Az igen tetszett, hogy avi formátumban felírható egy DVD-re 3-4 fim! Valószínűleg rosszul fogalmaztam, amikor a DVD-re konvertálást feszegettem. Lehet, hogy már akkor ez motoszkált az agyamban, erre utaltam a költségszámításkor. Ez egy igen takarékos, jó megoldás, és most láttam a két szememmel működés közben! Nagyon-nagyon tetszett!
Van még egy nem elhanyagolható előnye: nevezetesen, a két CD-re írt koncertfilmek, filmek összekapcsolhatók, így megszakítás , lemezcsere nélkül egyben élvezhetők!(ha már itt tartunk, mivel lehet összekapcsolni öket?)
Ha tényleg pozitívan befolyásolja a lejátszás minőségét a hordozó milyensége, akkor a fent említett előnyök mellett (számomra) ez a megoldás főnyeremény!
Elnézést, ha untattalak volna benneteket. Gondolom, számotokra ezek evidenciák, de én kezdő vagyok!
Üdv: szaki