HWSW Informatikai Kerekasztal: Video Capture rejtelmei, mit, miért, hogyan. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (154 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Video Capture rejtelmei, mit, miért, hogyan.

#221 Felhasználó inaktív   dimanche 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 09. 15:16

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. április 9, péntek - 13:13

van egy VIVO-s ATI-m,

Milyen fajta az az Ati? Kíváncsi leszek a véleményedre a minőséget illetően. Nem tud egyből mpg-t valami hardware-s gyorsítással?
dimanche.hu

Az epe mindig 3-kor támad...

#222 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 09. 16:08

Idézet: Mykee - Dátum: 2004. április 9, péntek - 15:13

2. Utána mivel szerkesszem úgy, hogy kétfelé lesz vágva, effektek, menük és ne tömörítsen újra, ha nem muszáj? Én a Pinnacle studio 9-re gondoltam, csak ott nem tudok állítani fájlméretet. Ez interlaced vagy nem az lesz a végén?

Ha nem tömöríted, újra, akkor az effekteket, hogyan akarod rátenni a videóra? :think:

#223 Felhasználó inaktív   NeO:) 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 09. 17:07

Helló mindenki!

Nem vagyok mestere a digitalizálásnak, uh. ha valamit rosszul mondanék akkor bocs. A lényeget érteni fogjátok. Egy Club3D Radeon 9200 VIVO-m van, nem tudja egész véletlen valaki hogy mit kezdjek vele? NTSCről tök jó a kép meg minden, viszont ha TVről szeretnék felvenni vagy kameráról (PAL-B), akkor már nem akarja  :mad:
Semmi beállitási lehetőség, egy ember már mondta hogy neki se ment és addig szórakozott amig mostmár jó. Elmondta hogy feltelepitett mindenféle szir-szarokat, de én hiába tettem ugyanazokat a lépéseket, nagyon nem akart menni. Igaz a másik kártya az Sapphire, nem tudom ez jelent-e valamit.

Segítsetek pliz!
Ha már lett volna ilyesmiről szó akkor ezer bocs, de nem volt türelmem végigolvasni mindent.

Előre is Köszi. Peace!

#224 Felhasználó inaktív   Technokol Rapid 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 07:14

Sziasztok,

Van egy avi+felirat "problémám".

Remélem egyszerű a válasz rá. Szal van egy avi-m, ráteszek feliratot. Virtualdubba be a film, .srt feliratfájl áttéve .ssa-ra, dub indít, kódolja a feliratot a filmre frankón, de látom, hogy sárga színnel rakja rá a feliratot. Namost hogy lehetne ezt úgy csinálni, hogy a felirat fehér legyen? (Bár a sárga se rossz, de megszoktam a fehéret :))

#225 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 11. 12:19

Idézet: dimanche - Dátum: 2004. április 9, péntek - 14:21

Milyen fajta az az Ati? Kíváncsi leszek a véleményedre a minőséget illetően. Nem tud egyből mpg-t valami hardware-s gyorsítással?

A képe szép. 9000-es ATI. (ld. névjegyem...)
Különben helyből DVD formátumban veszek fel.
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#226 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 11. 12:20

Idézet: Mumia - Dátum: 2004. április 9, péntek - 15:13

Ha nem tömöríted, újra, akkor az effekteket, hogyan akarod rátenni a videóra?   :think:

Az effekteket nyilvánvaló, hogy újra kell tömöríteni, de én a többi cuccra gondoltam...
Kell az interlaced akkor?
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#227 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 13:13

Idézet: Technokol Rapid - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 6:19

Sziasztok,

Van egy avi+felirat "problémám".

Remélem egyszerű a válasz rá. Szal van egy avi-m, ráteszek feliratot. Virtualdubba be a film, .srt feliratfájl áttéve .ssa-ra, dub indít, kódolja a feliratot a filmre frankón, de látom, hogy sárga színnel rakja rá a feliratot. Namost hogy lehetne ezt úgy csinálni, hogy a felirat fehér legyen? (Bár a sárga se rossz, de megszoktam a fehéret :))

Nem tudom, milyen pluginnel teszed rá, de ha felteszed a Vobsub-ot és a telepitéskor a plugins-nál kipipálod a Vobsub for vitualdub-ot, de méginkább  a Textsub for Virtualdub and Avisynth-et és amikor kéri, megadod neki a feltelepitett Virtualdub helyét, akkor mindkét plugint felteszi. Az utóbbinál (textsub 2.23) pedig a styles-ra kattintva állithatóak a szinek (primary, secondary, outline, background - ezek alapból sorrendben fehér, sárga, fekete, fekete szinűek).

A másik, hogy amikor konvertáltad .ssa-ba, nem állitottad be a szineket.
Lásd: Srt2ssa --> primary, secondary, tertiary. Az .ssa file ugyanis tartalmazza (tartalmaznia kell) többek közt a felirat szineinek információit is.
Példa egy .ssa elejére (srt2ssa-val konvertált):

!SRT a SSA Conversor, por Feńiz 2.001
Synch Point: Side 1 0m00s
Collisions: Normal
Timer: 100.0000
Style: Default,Arial,26,253436,0,16777215,0,-1,0,2,2,2,20,20,10,0,0
Dialogue: Marked=0,0:04:13.79,0:04:15.86,Default,NTP,0000,0000,0000,!Effect,Are you blind when you are born?
...

Amint látható, a "Style"-sor tartalmazza a különféle infókat, többe közt a szinekét is.
Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

#228 Felhasználó inaktív   BuXY95 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 15:34

heló te Mumia meg mindenki!
felraktam a mainconcept MJPEG tömörítőt, iuvcr-el veszek fel. namost teljesen véletlenszerű, h vmi minősíthetetlen tömörítéssel rögzít, vagy normális minőségben. akárhogy állítgattam a qualityt (60 jó beállítás szerintetek?), opendvl-t, bitrate control-t, interlace-t, ő a saját szakállára vagy így, vagy úgy tömörített, nem tudtam megtalálni az értelmes beállítást. tudna vki segíteni?  :think:

érdekes, h az iuvcr 4.8.6 az hajlandó felvenni meg smart tee-t szolgáltatni, az előző verziók pedig nem... vmi 5let?

deinterlace-hez Donald Graft alternatív megoldásai: Smart Bob VirtualDub Filter 1.1 beta 2, mely tapasztalataim szerint jóval gyorsabb. a minőségbe természetesen mindig bele lehet kötni, de szerintem átlagos felhasználásra tökéletesen megteszi.
vagy ha vki egylépésben szeretné megcsinálni, akkor használhatja a dgBob 1.6.0 AviSynth 2.5 Filtert.

Tájékoztató adatok a processing time-ra (13 másodperces TVből vett MJPEG anyag, divx 5.11-be tömörítve, Celeron 1400MHz, avisynth 2.5, virtualdub 1.5.1):
TomsMoComp (1-es search effort, szerintem bőven elég) (25 fps): 0:56
dgBob: 2:09
SeparateFields + SmartBob: 2:19
SeparateFields + Deinterlace Smooth: 5:56
BuXY

#229 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 16:41

Idézet: BuXY95 - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 14:39

heló te Mumia meg mindenki!
felraktam a mainconcept MJPEG tömörítőt, iuvcr-el veszek fel. namost teljesen véletlenszerű, h vmi minősíthetetlen tömörítéssel rögzít, vagy normális minőségben. akárhogy állítgattam a qualityt (60 jó beállítás szerintetek?), opendvl-t, bitrate control-t, interlace-t, ő a saját szakállára vagy így, vagy úgy tömörített, nem tudtam megtalálni az értelmes beállítást. tudna vki segíteni?  :think:

érdekes, h az iuvcr 4.8.6 az hajlandó felvenni meg smart tee-t szolgáltatni, az előző verziók pedig nem... vmi 5let?

deinterlace-hez Donald Graft alternatív megoldásai: Smart Bob VirtualDub Filter 1.1 beta 2, mely tapasztalataim szerint jóval gyorsabb. a minőségbe természetesen mindig bele lehet kötni, de szerintem átlagos felhasználásra tökéletesen megteszi.
vagy ha vki egylépésben szeretné megcsinálni, akkor használhatja a dgBob 1.6.0 AviSynth 2.5 Filtert.

Tájékoztató adatok a processing time-ra (13 másodperces TVből vett MJPEG anyag, divx 5.11-be tömörítve, Celeron 1400MHz, avisynth 2.5, virtualdub 1.5.1):
TomsMoComp (1-es search effort, szerintem bőven elég) (25 fps): 0:56
dgBob: 2:09
SeparateFields + SmartBob: 2:19
SeparateFields + Deinterlace Smooth: 5:56

Ha a Celeron megengedi (nem vagyok benne biztos, hogy van elég nyers ereje) egy próbát megér Minczának a Miro II-es topicban tavaly leirt (2003.06.26) felvételi módszere.

- a divx 5.05-ből melyik és milyen beállitásokkal?

A fullfunkciós reklámtámogatott. Töredelmesen bevallom, a gain-trickler vagy tryclert vagy mi a szöszt véletlenül letöröltem a telepítés után. Eddig még nem hiányzott - igaz, nincs is internet azon a gépen. Így nem okvetetlenkedik a háttérben.
felvétel: -b1q 3.0 -psy 0 -key 300 -d 3 -sc 50 -pq 1 -profile 0
vagyis 1pass, qbased qua3.0, psychoizé meg preproc nincs, keyfr 300, deinterlace all frames, scene tresh 50, perf/qual fastest, GMC Bidir Qpel nincs, profil nincs.

Ja, IUVCR-ben YUY2 színformátum volt.

- a 768*576-os felvételed mekkora méretű és milyen hosszú, illetve mekkora méretű a leméretezett (576x432), csak a video mérete, hang nélkül?

A teletextben kb. másfél órásnak kiírt filmek előtti-utáni 5-5 perc ráhagyással úgy 7-8 GB körül, mono 48k hanggal véve - a TV kártyám stereo-t úgysem tud. Az 576x432 fájlok mérete 701MB mínusz a 32k 16bit mono MP3 CBR hang. Na jó, tán 650-660 MB között voltak, mindenesetre valahol 1100-1200 közötti bitráta jött ki, a filmek hossza olyan 80 perc lett a reklámirtás után.
Szűrők: resize prec. bili, dynamic noise reduction 8, delogo 1.3
Tömködés: orig 2pass, write mv file (bár mintha nem sok haszna lenne az 5.03-as DivX-től), perf/q slowest, key 300,
enc as progr (már semmi deinterlace!), psy vagy prep nincs (ezzel még játszani kéne, hogy jobb), de bidir igen.

Hagyhatod a 300-as key-t, vágásnál azzal csak kicsit több a macera, mint a 25-el. 2pass-nál úgyis job-ba mented előbb, akkor meg vághatod, ahol tetszik.

Pedig az iuVCR 4.7.2.285-ösében (anno ezt próbáltam) emlékeim szerint volt Smart Tee.

#230 Felhasználó inaktív   BuXY95 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 20:55

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 17:46

Ha a Celeron megengedi (nem vagyok benne biztos, hogy van elég nyers ereje) egy próbát megér Minczának a Miro II-es topicban tavaly leirt (2003.06.26) felvételi módszere.

- a divx 5.05-ből melyik és milyen beállitásokkal?

A fullfunkciós reklámtámogatott. Töredelmesen bevallom, a gain-trickler vagy tryclert vagy mi a szöszt véletlenül letöröltem a telepítés után. Eddig még nem hiányzott - igaz, nincs is internet azon a gépen. Így nem okvetetlenkedik a háttérben.
felvétel: -b1q 3.0 -psy 0 -key 300 -d 3 -sc 50 -pq 1 -profile 0
vagyis 1pass, qbased qua3.0, psychoizé meg preproc nincs, keyfr 300, deinterlace all frames, scene tresh 50, perf/qual fastest, GMC Bidir Qpel nincs, profil nincs.

Ja, IUVCR-ben YUY2 színformátum volt.

Pedig az iuVCR 4.7.2.285-ösében (anno ezt próbáltam) emlékeim szerint volt Smart Tee.

köszi a választ! :)

celeron 1400-zal full size-ban nem tudtam felvenni (se divx 5.05, se 5.11). kipróbáltam az ajánlott beállításokat, pár mp után majdhogynem tucatjával dobálta a frame-eket. a másik probléma, h én preferálnám a 50fps végeredményt, tehát deinterlace (25fps-re) az abszolút kiesik. :(

amúgy a divx 5.05 sima és PRO verziót nagy ívben kerüljétek el! a fene sem jött rá, h miért kockáz állandóan, akármekkora bitrate-tel, quality-val és keyframe-mel próbálkoztam. a szomszédos divx5.1 topicból anno csak annyit olvastam, h sokkal rosszabb, mint az 5.0x, ezért le sem töltöttem. csak most pár napja, próbaképpen leszedtem az 5.11-et. ez viszont nagyon jól működik! leszámítva azt, h a "fastest" beállítás se bitrate-et, se keyframe-et nem állít be, csak látszólag! :))

szóval ezért választottam a mjpeg-et első körben. színformátum YUY2. iuvcr 4.7.x-ben is van smart tee, csak ha rákattintok, vagy semmi nem történik, vagy lefagy az egész progi :(

nna most láma leszek, lécci válaszoljatok: miért jobb, ha 2pass-ban tömörítek végeredményt, mintha 1pass-ban? annál ugye csak az első lépésnél kell a filtereket ráadni, a többinél csak átengedem és n-th pass, ugyi? :D mikor érdemes 2passt használni, mikor nem?

köszi előre is mindenkinek!
BuXY

#231 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 11. 21:40

Idézet: BuXY95 - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 20:00

köszi a választ! :)

celeron 1400-zal full size-ban nem tudtam felvenni (se divx 5.05, se 5.11). kipróbáltam az ajánlott beállításokat, pár mp után majdhogynem tucatjával dobálta a frame-eket. a másik probléma, h én preferálnám a 50fps végeredményt, tehát deinterlace (25fps-re) az abszolút kiesik. :(

amúgy a divx 5.05 sima és PRO verziót nagy ívben kerüljétek el! a fene sem jött rá, h miért kockáz állandóan, akármekkora bitrate-tel, quality-val és keyframe-mel próbálkoztam. a szomszédos divx5.1 topicból anno csak annyit olvastam, h sokkal rosszabb, mint az 5.0x, ezért le sem töltöttem. csak most pár napja, próbaképpen leszedtem az 5.11-et. ez viszont nagyon jól működik! leszámítva azt, h a "fastest" beállítás se bitrate-et, se keyframe-et nem állít be, csak látszólag! :))

szóval ezért választottam a mjpeg-et első körben. színformátum YUY2. iuvcr 4.7.x-ben is van smart tee, csak ha rákattintok, vagy semmi nem történik, vagy lefagy az egész progi :(

nna most láma leszek, lécci válaszoljatok: miért jobb, ha 2pass-ban tömörítek végeredményt, mintha 1pass-ban? annál ugye csak az első lépésnél kell a filtereket ráadni, a többinél csak átengedem és n-th pass, ugyi? :D mikor érdemes 2passt használni, mikor nem?

köszi előre is mindenkinek!

Na most lehet, hogy baromságot irok, de:

Egymenetes kódolás (tudtommal) cbr (konstans bitrate).
A kétmenetes lesz vbr (változó bitrate), hiszen ekkor az első menetben "nézi végig" a filmet, hogy hol mennyi sávszélesség szükséges és a második menetben használja a szűrőket is, hiszen a tényleges tömörités ekkor történik az első menet log-fájlja alapján.
A szűrők szvsz mindkét esetben kellenek, hiszen pl. resize esetén kisebb képmérettel kell számolnia a kodeknek, igy több sávszél juthat egy-egy részre, mint az eredeti méret esetén.

Amúgy az 5.05pro-val semmiféle kockásodást nem tapasztaltam, sem felvételkor, sem kódolás után.
Pedig a felvétel full palba, 768*576-ba megy.

#232 Felhasználó inaktív   BuXY95 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 02:01

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. április 11, vasárnap - 22:45

Egymenetes kódolás (tudtommal) cbr (konstans bitrate).
A kétmenetes lesz vbr (változó bitrate), hiszen ekkor az első menetben "nézi végig" a filmet, hogy hol mennyi sávszélesség szükséges és a második menetben használja a szűrőket is, hiszen a tényleges tömörités ekkor történik az első menet log-fájlja alapján.
A szűrők szvsz mindkét esetben kellenek, hiszen pl. resize esetén kisebb képmérettel kell számolnia a kodeknek, igy több sávszél juthat egy-egy részre, mint az eredeti méret esetén.

Amúgy az 5.05pro-val semmiféle kockásodást nem tapasztaltam, sem felvételkor, sem kódolás után.
Pedig a felvétel full palba, 768*576-ba megy.

hát, elftársak, én kipróbáltam ezt a 2-(és 3-)pass encoding-ot, és azt tapasztaltam, h rosszabb minőséget adott, mint az 1-pass... :( leszámítva azt, h az egyik file-om 5, a másik 4 megás lett, de minek. a tesztfile 768x576, 23 másodperc (tudjátok, lusta vagyok :D:D), 50fps elég gyors mozgással, meg álló kamera füsttel stb... az igazán szemmel látható eredmény kedvéért 400kbps-re állítottam minden esetben a tömörítőt.

amúgy mindkét esetben vbr-t tudtam megállapítani. (akkor mit is jelent a divx-ben a bitrate-állítás lehetősége? max/min/átlag bitrate? vagy mi? hogy lehet így előre megsaccolni, h mondjuk x hosszúságú videoanyag pont ráférjen 1 cd-re?) az ffdshow nevű közkedvelt filter "info" lapján ott mászott föl-le a bitrate értéke.

kockásodás régebben: nálam slowest, strong pre-psychovisual, 2000kbps, 250KF-el is ugyanúgy jelentkezett, mint fastest, no psycho, 400, 250-nél. ha a keyframe-et 1-re állítottam (tudom, sok értelme van :D, de ez csak felvételnél kellett volna), akkor csak még jobban kockázott, akár 4000kbps-nél is. 5.05, 5.05pro kockáz, 5.11 még alacsony bitrate-nél sem.
BuXY

#233 Felhasználó inaktív   Dodee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 12. 17:21

Hi!
Bocs ha hülye a kérdés. Az asztali DVD lejátszók nem tudják az MPEG audio layer 2 formátumú hangot lejátszani, vagy az LPCM-et, csak az AC3-at?

#234 Felhasználó inaktív   Rlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 06:58

Idézet: Dodee - Dátum: 2004. április 12, hétfő - 16:26

Hi!
Bocs ha hülye a kérdés. Az asztali DVD lejátszók nem tudják az MPEG audio layer 2 formátumú hangot lejátszani, vagy az LPCM-et, csak az AC3-at?

Elméletileg tudniuk kell. Úgy tudom az MPEG2 hang Európában elterjedtebb, máshol nem igazán használják.

#235 Felhasználó inaktív   MrZed 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 16. 14:19

Sziasztok Guruk!

Próbálkozok digizéssel több, kevesebb sikerrel. A topikban leírtak alapján, egy vivo-s kártyával csinálom, a nyers anyag szinte tökéletes, 1 az egyben visszakapom azt, ami a szallagon van. A gondom a tobábbi feldolgozással van. Tmpegenc progival, cbr bitrátával egész elfogadható képet kapok, ha nem megyek 4000-es bitráta alá, viszon így 2 óránál több nem igen fér egy dvd-re. Ennek a proginak a kétmenetes tömörítése pedig nem volt valami kápráztató. Próbálkoztam a cce-vel is, de valahogy mindig belekeveredek az interlaced módba, és szörnyű lesz a végeredmény. A kérdésem az lenne, hogy hogyan kéne beállítani a cce-t interlaced anyagokhoz, hogy jó végeredményt produkáljon?

Előre is köszi!

#236 Felhasználó inaktív   MrZed 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 22:13

Csak nem boldogulok a saját készítésű, interlaced anyagok cce-es tömörítésével, pedig már egy pár beállítással megpróbálkoztam.

Sokkal szebb, tisztább, élesebb képet kapok, mint tmpegenc-el, de valahogy a dvd-n, tv-n visszanézve olyan a kép, mintha minden képkocka kétszer lenne, egy kis késéssel egymás után. Ha viszont a játékoson rányomok egy zoom-ot, akkor helyreáll a szétesés. Az egészben az az érdekes, hogy ha csak simán, nem szabványos dvd-ként, csak adatba kiírom a *.m2v file-t lemezre, akkor a játékoson megintcsak tökéletes a kép.

Valamit nagyon nem jól állíthatok be, de mit? Sokkal jobb lenne a cce-el enkódolt anyag, ha rájönnék végre a hibára.

#237 Felhasználó inaktív   Joci 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 22:32

MrZed: felvenni mivel szoktál? Milyen formátumba? Mármint a nyers felvett anyagot milyen formában, felbontásban veszed fel?

#238 Felhasználó inaktív   MrZed 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 22:51

Idézet: Joci - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 23:32

MrZed: felvenni mivel szoktál? Milyen formátumba? Mármint a nyers felvett anyagot milyen formában, felbontásban veszed fel?

Iuvcr-el szoktam felvenni, 720x576-os felbontásban, picvideo mjpeg codec-al, 17-es beállítással. Az érdekes az, hogy a tmpegenc-el tömörítve a kép nem hullik szét, de viszont ha ugyan azt az anyagot cce-el csinálom, akkor KO. Ja, és az asztali játékoson széteső anyag pc-n, powerdvd-vel visszajátszva tutira jó, ezért arra godnolok, hogy itt interlaced balhé van.

Szerkesztette: MrZed 2004. 04. 18. 22:57 -kor

#239 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 23:17

Idézet: MrZed - Dátum: 2004. április 18, vasárnap - 21:51

Iuvcr-el szoktam felvenni, 720x576-os felbontásban, picvideo mjpeg codec-al, 17-es beállítással. Az érdekes az, hogy a tmpegenc-el tömörítve a kép nem hullik szét, de viszont ha ugyan azt az anyagot cce-el csinálom, akkor KO. Ja, és az asztali játékoson széteső anyag pc-n, powerdvd-vel visszajátszva tutira jó, ezért arra godnolok, hogy itt interlaced balhé van.

Esetleg a  félképek sorrendje lehet a gond (upper, lower)

#240 Felhasználó inaktív   MrZed 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 18. 23:21

Idézet: wpepi - Dátum: 2004. április 19, hétfő - 0:17

Esetleg a  félképek sorrendje lehet a gond (upper, lower)

Én is erre gondolok, de nem jövök rá, hogy hogyan lehetne ezt a cce-ben beállítani, mert ezt a tmpegenc automatikusan megcsinálja.

Téma megosztása:

• (154 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.