Sőt, mi több, ez a PowerISO Fos szétkúrta a rendszerparícióm gyökérkönyvtárát, uninstallkor letörölt mindent. Már tegnap is néztem, hogy nincs kint semmi a C:\-n, de akkor azt hittem, hogy valami Total Commander bug, hogy hiába van bekapcsolja a rendszer- és rejtett fájlok megjelenítése, nem jeleníti meg. Ma viszont bekapcsoláskor behányt a Hiányzó NTLDR, Ctrl+Alt+Del-t, és úgy kellett mindent visszaállítani a telepítő CD javítókonzoljáról. Eddig 5 évig nem volt gond ezzel a telepítéssel, más kétes progit nem tettem fel, onnan tudom, hogy a PowerISO vagy az adware-je okozta a galibát.
A jó kurva anyjukat a PowerISO fejlesztőinek. Kerüljétek el ezt a szart nagy ívben, nem kérdez ez semmit, nincs részletes telepítési módja, egyszerűen csak sunyiban szétbassza a rendszert. A MagicISO-t lehet nyugodtan használni helyette, bár arra sincs szüksége egy átlag felhasználónak. Ilyen audioCD ellenőrzésre átlag usernek nincs szüksége. EAC ellenőrizni tudja a lemezt, fel is tudja írni, ha valaki nem bízik benne, akkor nem EAC-vel, hanem ImgBurnnel másolja a lemezt, teljesen megbízható, freeware programok. Az EAC meg egyenesen a legjobb a műfajában, bár mostanában audiofil körökben a dBpoweramp-ot használják ripelésre (is), de azt is az EAC írója fejleszti (épp úgy acuraterip-et használ, mint az EAC), meg fizetős, és amúgy nem jobb, mint az ingyenes EAC.
Szerkesztette: Raynes 2014. 01. 13. 09:31 -kor