HWSW Informatikai Kerekasztal: Média lejátszás programjai (players, codecs, etc.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Média lejátszás programjai (players, codecs, etc.) Értékeld a témát: -----

#801 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2005. 04. 23. 08:43

na a dolognak az lett a vége, h kipróbáltam egy nagy csomó dvd lejáccó progit... végeredmény: nincs hang semmilyen avi/ogm/stb fájl lejáccásakor... a dvd-k alatt van, meg a winfos alatt is.. valszeg a direct dvd nevű fostalicska tehet róla, mivel telepítgetett ott mindenféle ac3 audio drivert... hiába próbáltam többször is, manuálisa, mndetn kiválasztva uninstallálni, semmi... unistalláltam minden kodeket, még a bs player is... többször is...továbbra sincs hang, leszedtem az ace kodek pakkot (6.03) (mert kodekpakkokat csak hírből ismerek, külön szépen felmegy ami kell oszt csókolom)  mert olvsatam valami agreesive removert vele kapcsolatban, amivel állítólag el lehet tüntetni minden beállítást... na de h a p*csába (már elnézést) kell azt előhívni? esetleg valamilyen ötlet, h tudnám törölni azt a bejegyzést, ami összekuszálta nekem itt a rencert? vagy bármilyen ötlet? 2 hete telepítettem vinfost, most a hétvégén akartam egy ghostot nyomni neki, mert lassan minden felment...
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#802 Felhasználó inaktív   Macska 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 29. 21:52

Segítség kellene. A gondom az, hogy olyan egyszerű DVD lejátszó progi kellene, ami megmutatja az összes nyelvet, feliratot, és működik úgy, hogy egérrel simán áthúzom a monitorról a TV-re a lejátszó ablakot. Gef4 Ti 4200, tehát NVidia kártyám van. A Windows Média Player Classic-ot használom, winyóról játszom le a Video_TS-t. A Windows Média Player Classic-al az a baj, hogy sok esetben angol nyelvet ad csak, feliratot sem mindig, holott van magyar nyelv is az adott médián. Van amikor tudom váltani a nyelvet, van amikor nem.
A segítséget előre is THX. :respect:

Ui: Win DVD és  a Power DVD nálam gondokat okozott, nem volt okés. A gondokat nem részletezném, hosszú lenne. MSI videokártyához adtak Win DVD lejátszót, csakhogy ezt nem tudom feltenni, mert a gyári lemezen lévő Key-t nem fogadja el. :cool: Több free DVD lejátszó programot nézegettem, de eggyik sem volt jó. Ami tetszett, azt nem tudtam az egérrel áthúzni a TV-re, lefagyott sajna.

Szerkesztette: Macska 2005. 04. 29. 22:01 -kor

P3 Versus K7 ; p4 Versus K8 :) :)
Rögös a macskaköves út....

#803 Felhasználó inaktív   alvaro 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 01:00

Idézet: Macska - Dátum: 2005. ápr. 29., péntek - 22:52

...Média Player Classic-al az a baj, hogy sok esetben angol nyelvet ad csak, feliratot sem mindig, holott van magyar nyelv is az adott médián. Van amikor tudom váltani a nyelvet, van amikor nem...

most jottunk ra a hetvegen, hogy hol a 'jobbgombos' menuben, hol pedig font, A Menuben lehet nyelvet valtani :omg:
reszleteket most nem tudok mondani, itt bent nincs ilyen, de megtalalod :)
Shame on us, doomed from the start
May God have mercy on our dirty little hearts

#804 Felhasználó inaktív   debrodilajos 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 04. 30. 06:49

Sziasztok
Adva van egy pen drive ami mp3 lejátszó+diktafon. a papirja szerint adpcm formátumba vesz fel
gépre átmásolva a hangfájlt a kiterjesztése 726
mivel tudnám ezt számitógépen lejátszani?
előre is köszi a segitséget

#805 Felhasználó inaktív   debrodilajos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 06:52

Sziasztok
Adva van egy pen drive ami mp3 lejátszó+diktafon. a papirja szerint adpcm formátumba vesz fel

#806 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 04. 30. 10:12

Idézet: debrodilajos - Dátum: 2005. ápr. 30., szombat - 7:52

Sziasztok

Az általad keresett fájl tipusa: G726 ADPCM (Adaptive Differential Pulse Code Modulation).

Itt van néhány program, ami megbírkózik a konvertálásával.

#807 Felhasználó inaktív   eszab 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 10:09

Idézet: bazse - Dátum: 2005. ápr. 20., szerda - 12:35

Sziasztok!

Egy kis segitseg kellene:
Foltettem MPlayert (az mpf.dzm.hu-rol) Win98 ala es nincs hangja, nem is lehet szabalyozni. A tobbi lejatszo mukodik (WMP, RealPlayer). Tobbfele videoval is probalkoztam, a keppel nincs gond. A gepben egy regi ISA hangkartya van.
Ugyanezt az MPlayert felraktam egy masik gepre (WinXP, alaplapi hang), ott mukodik. Ugyanazokkal a videokkal is.

Eloszor a nemitas funkciora gyanakodtam, de azt egyiken sem sikerult meg aktivalnom. Doksiban, FAQ-ban sem talaltam eddig semmit...

Elore is koszi a valaszokat!

Balazs

Fejlemenyek: lola javaslatara beraktam a Win98-as gepbe egy SB128 PCI-os hangkartyat, de sajnos semmi valtozas. :( Hasznal valaki Win98 alatt Mplayert?

Senki? :(

#808 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 15:39

Idézet: bazse - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 11:09

Senki? :(

Bár van Win98 is a gépemen, és MPlayert használok lejátszásra, de ez a kettő nem találkozik, mert XP alatt szoktam videózni. De majd egyszer kipróbálom 98 alatt is.

#809 Felhasználó inaktív   Seekoly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 19:50

Sziasztok!
Egy Voxware MetaVoice RT29 nevezetű audiócodecről szeretnék 1-2 infót kérni Tőletek!

Ténylegesen:
1.) Egyáltalán milyen specifikáció akar ez lenni?  :D
2.) Milyen codec-kel tudom lejátszani?
3.) Honnan tudom ezt a codec-et letölteni?

Még annyit hozzátennék, hogy egy filmben van egy ilyen hangsávom, amit a egyetlen lejátszó sem tud lejátszani! (Azaz a kép megy, de hang nincs!)
Próbáltam már elég sok codec-et (voxware metasound codec, még az ACE-re is rászántam magam,...) és lejátszót (Mplayertől kezdve,... -ig), de sehogy sem bírtam "hangra" bírni!

Szerkesztette: Seekoly 2005. 05. 02. 19:52 -kor

#810 Felhasználó inaktív   ?uestLove 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 02. 23:24

Idézet: Seekoly - Dátum: 2005. máj. 2., hétfő - 20:50

Egy Voxware MetaVoice RT29 nevezetű audiócodecről szeretnék 1-2 infót kérni Tőletek!

Guglit próbáltad már? :think:

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&q=V...dec&btnG=Search
Eladó: 256 MB CF kártya - PÜ!
The Roots | Monty Python | HWSW UD Team | felajanlasok.hu

#811 Felhasználó inaktív   Seekoly 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 03. 18:00

Hi!
Próbáltam, de nem sok eredményre vezetett!

#812 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 01:00

Volna valakinek 5lete mivel lehet lejátszani rmm fileokat, anélkül hogy a real playert feltelepíteném? Sajnos real alternative nem szereti az rmm-et.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#813 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 13. 17:39

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2005. máj. 13., péntek - 2:00

Volna valakinek 5lete mivel lehet lejátszani rmm fileokat, anélkül hogy a real playert feltelepíteném? Sajnos real alternative nem szereti az rmm-et.

Én mostanában már nem szórakozok kódekekkel meg lejátszókkal, szerintem próbáld ki az MPlayer-t, szerintem a Real media fájlokkal megbírkózik.

#814 Felhasználó inaktív   Anonymus23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 11:14

Hello,
Egy kis segítségre volna szükségem.
A lenti konfigot vettem nemrég. nForce3. A "gondom" az, hogy a régi AN7-es lapommal a Winamp3 simán kinyomta az 5.1-re a bármilyen felvételű hangot (mono, sztereo stb.) míg most már bármelyik lejátszó, amit én ismerek csak sztereóban hajlandó lejátszani, és nagyon hiányzik a mély+közép.
Nem tudnátok segíteni, hogy hol lehetne ezt beállítani, mert már minden beállítást átnéztem, de vagy elkerülte e figyelmemet, vagy tényleg nincs is ilyen, hogy 5.1-be nyomja ki.

Van esetleg olyan mp3 lejátszó, amivel fixen be lehet ezt állítani?

Előre is köszönöm a segítséget...
:respect:
Gigabyte GA-P55A-UD4 ▓ Core i5 750 ▓ CM Hyper TX3 ▓ 2x2+2x4GB DDR3 ▓ Gigabyte GTX580 ▓ 128GB SSD Samsung 830 ▓ 8,25 TB Samsung ▓ Genius5.1 HomeTheater ▓ Samsung SyncMaster P2770HD ▓ Logitech G5 Laser ▓ CM 960 II Advanced ház ▓ Corsair CX400W ▓ KingPro 650VA szünetmentes táp ▓ SonyEricsson Xperia X8 ▓ Samsung 40C650 ▓ Asus HDP-R1 ▓ Acer V3-531G

#815 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 22. 16:13

Idézet: Anonymus23 - Dátum: 2005. máj. 22., vasárnap - 12:14

Hello,
Egy kis segítségre volna szükségem.
A lenti konfigot vettem nemrég. nForce3.
[...]

Szerintem ennél tovább nem is idézek tőled, biztosra veszem, hogy hardverprobléma van (drivergond vagy mittudomain ;) ), de nem ismerem az alaplapodat. Viszont lehet, hogy ebben a topikban tudnak választ adni.

#816 Felhasználó inaktív   pereces 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 15:29

Tudtok írni egy egyszerű free mp3 szerkesztőt a lelőhelyével együtt? Nem is nagyon kell effect, viszont jó lenne, ha egy rövidebbre vágott file mérete nem lenne nagyobb, mint az eredeti, most az Audacity-nél ezt tapasztalom. Kb. ilyen szinten értem a dolgot.

#817 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 17:49

Idézet: pereces - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 16:29

Tudtok írni egy egyszerű free mp3 szerkesztőt a lelőhelyével együtt? Nem is nagyon kell effect, viszont jó lenne, ha egy rövidebbre vágott file mérete nem lenne nagyobb, mint az eredeti, most az Audacity-nél ezt tapasztalom. Kb. ilyen szinten értem a dolgot.

Ha csak vagdosni kell, akkor az mp3DirectCut jó lehet neked.

Idézet

mp3DirectCut is a non-destructive audio editor and recorder for MP3/2. You can directly cut, copy, paste or change the volume with no need to decompress your files into a pcm format. This saves encoding time and preserves the original audio quality, because absolutely nothing must be re-encoded.

Kép

#818 Felhasználó inaktív   pereces 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 05. 24. 18:24

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2005. máj. 24., kedd - 18:49

Ha csak vagdosni kell, akkor az mp3DirectCut jó lehet neked.

Kép

Kösz szépen, kipróbálom.

#819 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 15:35

Sziasztok!

Windows alatt próbálgatnám az mplayer programot, de nem találtam hozzá valamilyen korrektebb gui-t, ami nem végletesen puritán. Végülis nem kell csicsa, de legalább egy lejátszás kijelző sáv legyen...Továbbá a zoom-olás billentyűt sem találtam a leírásban pedig ez szélesvásznú anyagnál szinte kötelező..

Ezen kívül jó lenne olyan program, ami nagyméretű fájlkiválasztási lehetőséggel bír( egyszerű fájlkezelő?), hogy tv-is könnyen láthatóan ki lehessen választani fájlokat, olyasmire gondolok mint ami a dvd-ken van, vagy mint a régi dosos norton ablaka (nagy, látható), és enterre meghívná a hozzárendelt lejátszót. Talán ebben a topicban lesz aki ilyesmivel találkozott.

Köszönöm.

#820 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 05. 26. 19:21

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2005. máj. 26., csütörtök - 16:35

Sziasztok!

Windows alatt próbálgatnám az mplayer programot, de nem találtam hozzá valamilyen korrektebb gui-t, ami nem végletesen puritán.
[...]

Van sokféle MPlayer GUI a "piacon", lehet válogatni. Én a deje alkotását szeretem, bár ebben majdnem mindent billentyűzetről kell vezérelni.

Más frontendek:

MPlayer Control
Kép

MPUI
Kép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41