HWSW Informatikai Kerekasztal: Média lejátszás programjai (players, codecs, etc.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Média lejátszás programjai (players, codecs, etc.) Értékeld a témát: -----

#1441 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 25. 02:10

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2006. jún. 17., szombat - 0:02

Azok csak quicktime-al mennek nem? Hogy vegyem rá, hogy a coreavc-t használja?

Itt van egy trailer: District B13 720p
Megnyitja a MPC is, de inaktív a filter menü, nem látom mivel dekódolja. Simán viszi mindenesetre :cool:

Ugyanaz a trailer Core 2 procival :)

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett :D

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  b13.PNG (0byte)
    Letöltések:: 0

Szerkesztette: Pietrosz 2006. 09. 25. 02:12 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#1442 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 25. 18:45

Hali, az a kerdesem lenne hogy ZoomPlayer alatt nagyon halkak a videok (mindegyik), hogy lehet ezt normális hangerőre venni? Mert ha felnyomom a hangfalat maxra akkor jol szol, de ha vmi más hang jon ilyenkor a rendszerbol akkor szivrohamot is kapok :)
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#1443 Felhasználó inaktív   Luftwaffe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 09:59

Idézet: Wyco - Dátum: 2006. szept. 25., hétfő - 19:45

Hali, az a kerdesem lenne hogy ZoomPlayer alatt nagyon halkak a videok (mindegyik), hogy lehet ezt normális hangerőre venni? Mert ha felnyomom a hangfalat maxra akkor jol szol, de ha vmi más hang jon ilyenkor a rendszerbol akkor szivrohamot is kapok :)

Nyomd fel a hangot  :D :

Shift + Home = hangerö fel
Shift + End = hangerö le
May the bastard rest in pieces ;)

#1444 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 10:01

Idézet: Luftwaffe - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 10:59

Nyomd fel a hangot  :D :

Shift + Home = hangerö fel
Shift + End = hangerö le

Maxon van
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20141212: Fény az alagút végén – Brit állampolgárság, útlevél]
Csodabogár vagyok. Egy ismerősöm azt mondta, hogy a hinduk szerint aki most bogár, az előző életében egysejtű volt. Ha ilyen tempóban fejlődök tovább, legközelebb már minden bizonnyal valami istenség leszek :D [Saját...]

#1445 Felhasználó inaktív   Luftwaffe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 10:11

Idézet: Wyco - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 11:01

Maxon van

Hmm, egeszen veletlenul nem AC3-as/DTS-ses videot jatszol le? ;)

Mert akkor az AC3 Filter Master Gain-jet kene piszkalgatni...

#1446 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 10:20

Idézet: Luftwaffe - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 11:11

Hmm, egeszen veletlenul nem AC3-as/DTS-ses videot jatszol le? ;)

Mert akkor az AC3 Filter Master Gain-jet kene piszkalgatni...

Nem, mp3-nak irja, felnyomtam a master gain-t, de nem segített neki. (persze az ac3-ra vonatkozik, ugyhogy naná :))

#1447 Felhasználó inaktív   Luftwaffe 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 10:33

Idézet: Wyco - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 11:20

Nem, mp3-nak irja, felnyomtam a master gain-t, de nem segített neki. (persze az ac3-ra vonatkozik, ugyhogy naná :))

Akkor lödd ki a belsö audio filtert / equalizer-t.

Jobbklikk -> Options / Setup -> Filter Control -> Settings ful -> ki a pipat a következö 2 beallitas elöl:

- Use Internal Equalizer/DSP/Visualization Filter
- Enable EQ/PreAmp

#1448 Felhasználó inaktív   Wyco 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 10:38

Idézet: Luftwaffe - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 11:33

Akkor lödd ki a belsö audio filtert / equalizer-t.

Jobbklikk -> Options / Setup -> Filter Control -> Settings ful -> ki a pipat a következö 2 beallitas elöl:

- Use Internal Equalizer/DSP/Visualization Filter
- Enable EQ/PreAmp

Thnx. Vmit talán változott. Általában a beszéd részek halkak továbbra is, bár gondolom ez nem egy állithato tulajdonság :)

#1449 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 08:18

nem biztos hogy jó helyen kérdezek, de hátha.
Adott egy DVD (eredeti, csak már kicsit régi) van rajta egy fans only rész amihez a passwordot egy siteról lehetne elérni. (a site már meg sincs) a password egy sima dvd menü, (a képen)
kérdés: hogy tudom kibányászni a dvdről? cseppet idegesít hogy megveszek valamit ami nem a legfrissebb kiadású és nem férek hozzá a lemez feléhez...

Csatolt fájl:

#1450 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 11:54

Találtam egy médilejátszót: KMplayer
Egész jó lejátszó sokmindent tud viszonylag kis erőforráshasználattal(alapbeállításon), szerintem egy próbát megér annak aki szokott próbálgati.

#1451 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 30. 12:11

Idézet: gbr - Dátum: 2006. szept. 30., szombat - 9:18

nem biztos hogy jó helyen kérdezek, de hátha.
[...]

Szerintem valamilyen DVD author programmal előcsalogatható a funkcióhoz tartozó kód, de talán az is segíthet, hogy ha neten (akár google) rákeresel, hátha valaki/valahol leírta ezt. Ilyen rejtett menűkkel/extrákkal elég sok weboldal foglalkozhat szerintem, így valószínűleg hamarabb találsz valamit.

#1452 Felhasználó inaktív   SATAN 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 04. 19:53

hali. lenne egy olyan problemam hogy nem sikerul lejaccani  1080p hd s trailert.
pedig leszedtem a legujjabb quicktimeot, es elvileg ha jol tudom mast nem kell feltenni.
hang van de kep nincs.
a gep meg nem lett ujrainditva azota hogy felraktam a quicktime 7 et, de nem hiszem hogy ez lenne a baj. tudjatok hogy mit kell esetleg meg feltenni? vagy hogy miert nem mehet vajon?
a konfigom lent van, az alairasomban. ami annyira nem is gagyi hogy ne menjen ez miatt.
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet

#1453 Felhasználó inaktív   Hubble 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 06. 18:58

Remélem tudtok segíteni.

Online videókat, bemutatókat képtelen vagyok lejátszani. Legyen az demoanyag, játék, egyebek.

A videó kb. 2-3 másodpercenként leáll, aztán akadozva továbbhalad, majd rosszabb esetben teljesen leáll.
Internetbeállításokat megnéztem, multimédiában be van pipálva minden, még az is ami nem volt.
A biztonsági zóna közepes, bár ott is nagyrészt (SSL-ek, TLS1.0) pipa van.
Falsh player9, Media Player10, VLC Media player, illetve Media Player Classic lejátszóim vannak.

Mikrohullámú kábelnet kapcsolat, talán 512 kbps-mal, de lehet, hogy több.
Videókártya 128 MB, proci 2,5 GB, 512 MB Ram.

Röviden ennyi a főbb hardverháttér.

Tanácstalan vagyok, mert minden cd-t, dvd-t le tudok játszani, de online videót szaggatva, vagy egyáltalán nem.

Előre is tenx: Hubble

#1454 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 06. 22:53

Idézet: Hubble - Dátum: 2006. okt. 6., péntek - 19:58

[...]
Tanácstalan vagyok, mert minden cd-t, dvd-t le tudok játszani, de online videót szaggatva, vagy egyáltalán nem.

Előre is tenx: Hubble

Szerintem nem multimédiás problémád van, hanem a netkapcsolatod a gyenge láncszem. Nekem is hasonló van (bár lassabb), és online videókat nekem is lassan bufferel a lejátszó. Általában elinditom az oldal, hogy töltse le a videót, de pauzálom a lejátszást. Amikor letöltötte (progreszcsíkon általában látszik), akkor már hiba nélkül le lehet játszani.

Mindenesetre érdemes megpingelni az adótornyot meg néhány azon túli IP-t, hogy lásd van-e és mennyi a veszteséged, mert elsősorban emiatt jöhet elő ilyen hiba.

#1455 Felhasználó inaktív   zedastra 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 10. 07. 14:11

Sziasztok volna egy kis problémám !
Tudna nekem ajánlani valaki egy mpg szerkesztö progit ,amivel levágdi/darabolni tudok mpg fájlokat?
Ugy hogy a minöség és hang nem változik? :rolleyes:

#1456 Felhasználó inaktív   agyurma 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 09. 06:58

Idézet: zedastra - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 15:11

Sziasztok volna egy kis problémám !
Tudna nekem ajánlani valaki egy mpg szerkesztö progit ,amivel levágdi/darabolni tudok mpg fájlokat?
Ugy hogy a minöség és hang nem változik? :rolleyes:

Hello,
Az én kedvencem az MPEG2VCR a Womble-tól. www.womble.com
Kicsi, nagyon gyors, nagyon egyszerű és nagyon logikus a felépítése, nem kódol újra feltétlenül, össze is tud fűzni mpeg-eket, kezeli a vob-okat, stb.
Igaz, nem ingyenes, de van próbaidős változata.

Szerkesztette: agyurma 2006. 10. 09. 06:59 -kor

#1457 Felhasználó inaktív   bbl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 11. 15:59

Sziasztok!

A következő problémám van: csak a TVOUT-on meghajtott TV-én, és csak a video rész helyén nagy feketeség látható - persze ha full screen, akkor az egész nagy feketeség - de közben a monitoron minden tökéletesen látszik. Hogy lehet ez? Egy régi nVidia mindezt tökéletes meg tudta oldani, de ez most egy ASUS ATI 9550-es, de biztosra veszem, hogy szoftveres baj lesz ez....
Gondolom ax XP + Direct X 9 + ATI lesz a ludas.
Az is mind1, hogy milyen lejátszót használok és az is, hogy hogy mi a forrás, tehát DVD, AVI, stb.

Sőt, 2 hete láttam ilyet egy laptopon is, szinte biztos, hogy abban is ATI - persze integrált - chip volt.

Nagyon megköszönném, ha valaki legalább jelezné, hogy már látott ilyet, de annak örülnék a legjobban, ha a megoldást is meg tudná írni, vagy belinkelni, akár innen a fórumról, ha korábban ez már előjött, csak én nem igazán találtam rá.

Üdv
BBL

#1458 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 16:46

Az miért van hogy aze gyik divx5-ös avinál nem lehet normálisan seekelni?
Vannak olyan részek a filmen ahová nam lehet, mert vagy 5 percel előrébb vagy visszább rak. Ilyennel még nem találkoztam.  :think:

#1459 Felhasználó inaktív   bbl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 14. 21:03

Sziasztok!

Na megoldódott a TVOUT-os lejátszás problémám: feltettem  a legújabb OMEGA drivert, és azzal már megy TVOUT-on is minden, sőt, ezt tudja úgy is, hogy automatikusan élesíti a beállításokat, szóval most csak TV-vel is megy, sőt ha be sincs kapcsolva a TV, akkor is minden megy, és ad ki jelet!

Szóval pont azt tudja, amire nekem kell, tehát monitor nélkül, csak TV-én megy a gép.
Márcsak a kép minőségén kellene javítanom, de arra is vannak beállítások, csak még nem volt rá időm eljátszani velük.

Vagy tudtok erre trükköket?

Üdv
BBL

#1460 Felhasználó inaktív   Orgi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 16. 17:11

Sziasztok,
kaptam pár filmet, amit nem tudok lejátszani. A Gspot a következőket írja:
videó - codec avc1, name H.264/MPEG-4 AVC
audió - codec MPEG-4 AAC LC

Ehhez mit kell felraknom, hogy meg tudjam őket nézni?Előre is köszi.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.