idézet:
Ezt írta Mykee:
Nekem ugyanez a kártyám van!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek Pinnacle-ék még emlékeznek rá?
Apropó: még mindig blokkolva vagyok náluk, és nem írták meg mér. Én írtam nekik egy levelet, de oda se csókoltak...[/quote]
Nekem új, alig egy hete vettem.
![]()
Miro PCTV Pro
Elküldve: 2003. 05. 24. 00:08
Elküldve: 2003. 05. 24. 00:11
Elküldve: 2003. 05. 24. 00:26
idézet:
Ezt írta [VS]Thomas:
hi all
[...]
Jelenség 2.:Magtól elindúl a Tv program v. a rádió
Próbáltam már uninstall ill a v5.50 webupdate et is.
Heeeelp.[/quote]
Nekem is ugyanez a furcsa tünet jött elő. Nem nálam, hanem egy ismerősnél, akinek szintén PCTV pro kártyája van, az újabb verzió.
w2ksp3 alatt is csinálta, az 5.11-es driverrel, majd XPsp1-el is 5.50-es driverrel is. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet, a legváratlanabb időpontokban elindul a TV.![]()
![]()
![]()
Lehet, hogy a távirányító-szem, szed össze valami zavart (pl. napfény)?
Legutóbb kivettem az indítópultból a 'Pinnacle scheduler'-t, de még nem tudom, hogy megoldódott-e a dolog tőle.
Elküldve: 2003. 05. 24. 06:24

idézet:
Ezt írta Tangerine:
Nekem is ugyanez a furcsa tünet jött elő. Nem nálam, hanem egy ismerősnél, akinek szintén PCTV pro kártyája van, az újabb verzió.
w2ksp3 alatt is csinálta, az 5.11-es driverrel, majd XPsp1-el is 5.50-es driverrel is. Fogalmam sincs, hogy mitől lehet, a legváratlanabb időpontokban elindul a TV.![]()
![]()
![]()
Lehet, hogy a távirányító-szem, szed össze valami zavart (pl. napfény)?
Legutóbb kivettem az indítópultból a 'Pinnacle scheduler'-t, de még nem tudom, hogy megoldódott-e a dolog tőle.[/quote]
Elküldve: 2003. 05. 25. 11:41
Lehet vele irányítani a normál Pinnacle programokat (vision,radio,webtext)
Irányíthatod vele az egérkurzort.
ALT-Tab funkció.
Állíthatod a rendszer hangerőt. (Win2K,WinXP alatt)
Vezérelheted még az alábbi programokat is:
-Windows Medi Player
-BSplayer
-DScaler (Tressy írta)
-WinDVR
-Winamp
Próbáljátok ki

Elküldve: 2003. 05. 25. 20:41
idézet:
Ezt írta tamas13:
Itt van egy picit átalakított távirányító progi: [URL=http://free.x3.hu/tamas13/remote.zip].... [/quote]
Thx!! Régóta vadászok már egy ilyenre!
Elküldve: 2003. 05. 26. 07:49
Régebben láttam árlistákban a kártyához való távirányítót külön. Most nem találok sehol sem. Hol lehet kapni? Adják hozzá a vevőt is? Egy másik tuner kártyámhoz a vevőt a soros portra kellett kötni. Itt is így van? IrDA port nem jöhet szóba?
Huc
Elküldve: 2003. 05. 26. 10:32

Mostmár ugyan rá van kötve, de nem reagál a távirányítóra, bármit nyomok nékije. Valaki?
idézet:
Ezt írta tomesz:
Thx!! Régóta vadászok már egy ilyenre![/quote]
Elküldve: 2003. 05. 26. 16:07
Letöltöttem Pinnacle oldaláról egy manualt, de az már az újabb hw verzióhoz való.
Van 4 db tüskés fehér színű csati, amiből csak 3-at sikerült beazonosítani. 2 db négytüskés (audio in, és audio out) 1 db kéttüskés video out. Az újabb kártyákon is vannak ezek, csak más elhelyezésben. Van ezen viszont egy [url="http://"http://w3.netelek.hu/tangerine/tuner5.jpg"]háromtüskés[/url] csati is a kéttüskés video out mellett, amit nem tudok, hogy mire való (a képen egy tüske takarásban van). Nem tudja valaki, hogy ez mire való?
Valamint a rádiópanelen van egy [url="http://"http://w3.netelek.hu/tangerine/tuner4.jpg"]RCA aljzat[/url]. Ez lenne az antenna bemenete a rádiónak?
Elküldve: 2003. 05. 26. 19:37
idézet:
Ezt írta Mykee:
És műxik? Uis nekem a Win2k/XP alatt meghülyült, tök mindegy milyen drivert használtam.
Mostmár ugyan rá van kötve, de nem reagál a távirányítóra, bármit nyomok nékije. Valaki?
[/quote]
Nekem kigogástalanul működik (W98-at használok). A cfg fájlban átírtam a portot 2-re, és kész, még a gombok is be vannak lőve Vision, Winamp meg Dscaler-hez, nekem pont ennyire kell...
Érdekes módon nálam eddig ez ez első ilyen progi, ami rendesen megy: próbáltam már egy jó párat, de vhogy egyiket sem sikerül normális működésre bírni eddig. Már le is mondtam róla, hogy a Dscaler-t távirányítsam... úgyhogy most nagy az öröm!![]()
Elküldve: 2004. 04. 01. 16:12
Megprobaltam a registry kulcsot elmenteni de ujratelepítes utan nem tudom viiszairni.
Siman rakattintottam a .reg fajl-ra de nem jottek vissza a beallítasok
Elküldve: 2004. 04. 01. 17:13
Masik kerdesem leginkabb haverom problemajanak tolmacsolasa: Valamiert lassunak tartja a kezelorendszeret a kartyanak. A csatornavaltas idejet, es ugy altalaban mindent. Ez altalanos jellemzo erre a tipusra, vagy minden pc-s tv tunerre, vagy neki van peche?
Koszi, udv. DexterTM
Elküldve: 2004. 04. 01. 19:27
Idézet: DexterTM - Dátum: 2004. április 1, csütörtök - 16:17
Koszi, udv. DexterTM
hat nekemis lassu a "kezelese", de sztem ez csak driver hiba... talan ha egyszer kijon valami nem WDM driveres..akkor tlan begyorsul..;D
Elküldve: 2004. 04. 01. 21:44
Egy érdekes hiba bosszant PCTV kártyámon... A Scheduler progi egy idő után elfelejt felvenni. Pontosabban, ha van egy beállított, mindennapi felvétel, akkor az első alkalom után már kiveszi a Scheduler ablakából az Active előtti pipát (tehát deaktiválja), miközben a Registryben marad aktív az adott task. Ekkor még lazán felveszi, csak éppen nem jelzi active-nak (nem kicsit zavaró), de pár nap múlva (2-3, mikor miyen kedve van) a registryben is inaktivvá teszi, és onnantól kezdve nem vesz fel semmit, csak ha én manuálisan visszarakok mindent aktívba, plusz a felvételi dátumot is kijavítom.
Tapasztalt már valaki ilyet? Hallott bárki megoldást? A Pinnacle supportja ostoba botként csak annyit ismételget, hogy antivirus uninstall (mindenre ezt mondják), de bővebb segítséget nem ad.
Ja, és tudom, hogy van ChrisTV meg VirtualVCR, használom is az utóbbit, de ha lehetne, megtartanám a PCTV Vision-t is.
Scum
Elküldve: 2004. 04. 02. 17:14
Elküldve: 2004. 04. 04. 14:30

...szal nemiagzan jon be nekem TV-zesre..!;( csak ugy eszrevettem..
Elküldve: 2004. 04. 04. 15:06
irtam meg, hogy ugy tudtam "megcsinalni", hogy kikapcs gep, megmozgat card.....
ez utobbival annyit mar sikerult megtudnom hogy nem kell megmozgatni a kartyat csak reboot kell...;D
meg meg aztis kiprobaltam hogy a DEVICE managerben letiltom a kartya osszes dolgat es utana pedig ujra aktivva teszem...ekkor is mukodott utana jol..(bar egyszer igy sem javult meg.)
irtatok hogy tegyem at masik PCI-be.. Ez Megtortent.
Nos a fejlemenyek a kovetkezoek...Most is csinalja, sott mostmar olyat is csinalt, hogy nezem a tv-t,
kapcsolgatom, nezem, aztan megint elkapcsolom es fekete feheren jon be az adok 3/4-e..kikapcolom a
tunert, megint be, aztan ugyan az lesz mint fentebb, hogy "hangyafoci" lesz...csak reboot segit a
dolgon... ez eddig egyszer tortent csak... ujra raktam a drivert is, 5.50 est is, szinte mindent...es
csinalja meg mindig..sajna..;((( meg egy otletem van a WINFOS ujrarakasa (winxp)..de ehhez most lusta vagyok...
....hasonlo "effekt" volt a video kartyaval is mar, bootolasnal neha 16 colors modban jeleniti meg a
loading folyamatot meg a tobbit...itt is csak reboot segit.....(fel ev alatt kb 5szor volt ilyen...szal tunerrel tobb a baj...)
szerintetek milehet a baj?? a tap nem birja??
nemertem en ezt....fele evig semmi ilyesmit nem csinalt a kartya!
Elküldve: 2004. 04. 04. 15:35
Idézet: Desorder - Dátum: 2004. április 4, vasárnap - 15:34

...szal nemiagzan jon be nekem TV-zesre..!;( csak ugy eszrevettem..
Hmm, nem is tudtam, hogy a MediaPlayer Classic is jo TV nezesre, sot felvetelre.
Nekem Terratec-tunerrel tokeletes kepet+hangot adott (na igen, megfelelo Philips driver van fenn, nem a bugos Terratec

Egyvalamire kene rajonni, hogyan lehet vele tunert hangoltatni, mert arra nem jottem ra, igy a masik TV-nezo progiban utoljara beallitott csatornat tudom csak nezni vele.
[szerk:]Megvan: Filters/Philips WDM TV tuner-t kivalasztva bejon a Philips driverbe epitett hangolo. (eleg gagyi, nem sok mindent talal meg, meg a csatornak helyzete fix, nem szamozhato at)
Ezutan PgUp/Pgdn-nel lehet csatornat valtani.
Na mindegy, erre a celra vannak sokkak kiforrottabb programok is, nalam marad az iuVCR+DScaler, azok bevaltak.
Szerkesztette: nyunyu 2004. 04. 04. 15:55 -kor