HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#1701 Felhasználó inaktív   Zajti Balázs 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 19. 19:32

Nekem PCTV Pro van, és 98-on ment, és most XP-n is megy, igaz nem az eretei szoftverrel. Alapból 5.11-es drivert adtak hozzá, csak összeakadt az alaplapom driverével. Szóval nekem tökéletes, igaz az interlace-deinterlace funkciója nem nagyon tökéletes.

#1702 Felhasználó inaktív   bala23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 12:03

Kérlek segítsetek pro kártyám van és időnként eldobja a hangot, majd visszajön!!
Hogy lehetne ezt orvosolni??

Köszi

#1703 Felhasználó inaktív   instant_h2o 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 20. 18:39

Udv ismet!
Sajnos tovabbra sem vok elegedett.... :reklamacio:  :reklamacio:

De igazan orulnek,ha 1 elegedett felhasznalo kozolne velem,h milyen verzioszamu driverrel mukodteti ezt a szornyet,valamint milyen lejatszot hasznal hozza? A gyari Visiont,v esetleg vmi mast. Ha mast,akkor azt honnet lehet letolteni.

Letoltottem az 5.5-ös drivert.....Nah ezzel mar legalabb mindig elindul a cucc...
De nem egyszer megesik az,h szaggat parpercig bekapcsolas utan-es ez kisse zavar!Ű
Nem diavetitot akartam venni!!!!!! :reklamacio:

elore is kosz...sziasztok!
AMD 286  0.008GHz ; 0.0048Gb RAM ; Realtek 3106 VGA  0.5Mb ; WD Caviar 0.08Gb  ; MS-DOS 6.2 + QEMM386+Windows 3.1

#1704 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 20. 18:44

Idézet: instant_h2o - Dátum: 2004. április 20, kedd - 19:39

Sajnos tovabbra sem vok elegedett.... :reklamacio:  :reklamacio:

az elégedetlenség és a látványos olvasatlanság helyett inkább nézzél szét a neten, BT8x8-as chipre épülő kártyákat müködtető tunerprogramok után, mert bármely meglepő is, van vagy egy tucat.

hogy nagyon ne erőltesd meg magad a kereséssel, kezdetnek legyen itt egy link:
dscaler
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1705 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 04. 20. 19:01

Idézet: kAy - Dátum: 2004. április 20, kedd - 19:44

Idézet: instant_h2o @ 2004. április 20 - Dátum: kedd - 19:39

Sajnos tovabbra sem vok elegedett....  :reklamacio: :reklamacio:

az elégedetlenség és a látványos olvasatlanság helyett inkább nézzél szét a neten, BT8x8-as chipre épülő kártyákat müködtető tunerprogramok után, mert bármely meglepő is, van vagy egy tucat.

dscaler

Terratec topik 14. oldalan felsoroltam feltucatot, amiket amugy itt a PCTV Pro topikban is emlegettunk mar parszor, csak el kene olvasni...

Tobb help nincs. :rolleyes:
Linket szandekosan nem adok :p

Szerkesztette: nyunyu 2004. 04. 20. 19:09 -kor

#1706 Felhasználó inaktív   zsolesz79 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 00:36

Elnezest mindenkitol, de nincs idom vegigolvasni a topicot. Van egy Pinnacle PCTV Pro + Abit NF7-S mb.Par perc tv-zes utan elmegy a hang. DScaler-rel par perc utan a kep is es azt irja no signal. Nagyon surgos es fontos lenne ha valaki tudna segiteni. Masik konfiggal nem volt bajom. Sot, windows reinstall elott ezzel sem, bar az elejen nem tudom h sikerult megoldanom. Mailben is johet: zsolt.nemeth@freemail.hu

Nagyon koszonom: Zsolti

#1707 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 06:46

[quote name='nyunyu' date='2004. április 20, kedd - 18:01'] az elégedetlenség és a látványos olvasatlanság helyett inkább nézzél szét a neten, BT8x8-as chipre épülő kártyákat müködtető tunerprogramok után, mert bármely meglepő is, van vagy egy tucat.

[url="http://www.dscaler.com/"]dscaler[/url] [/QUOTE]
Terratec topik 14. oldalan felsoroltam feltucatot, amiket amugy itt a PCTV Pro topikban is emlegettunk mar parszor, csak el kene olvasni...

Tobb help nincs. :rolleyes:
Linket szandekosan nem adok :p [/QUOTE]

[url="https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=32040&hl="]Ez egy elsüllyedt topic linkje.[/url]
:)

Szerkesztette: yogibear 2004. 04. 21. 06:48 -kor

Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

#1708 Felhasználó inaktív   Emre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 09:22

A 3. generációs(zöld) kártyát is át lehet alakitani hogy stabilabb legyen a kártya 5V feszültsége?
Tudna vki egy leírást adni róla ?
kösszi
ADM64 X2 4400+, ASUS A8N-SLI PREMIUM, ASUS 8800GTX , Kingston Hyperx 2x1GB CL2,5 ,ZALMAN CNP9500 LED,X-Fi ELITE PRO, ENERMAX LIBERTY 620watt, samsung 959NF

#1709 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 10:09

Idézet: zsolesz79 - Dátum: 2004. április 21, szerda - 1:36

Elnezest mindenkitol, de nincs idom vegigolvasni a topicot. Van egy Pinnacle PCTV Pro + Abit NF7-S mb.Par perc tv-zes utan elmegy a hang. DScaler-rel par perc utan a kep is es azt irja no signal. Nagyon surgos es fontos lenne ha valaki tudna segiteni. Masik konfiggal nem volt bajom. Sot, windows reinstall elott ezzel sem, bar az elejen nem tudom h sikerult megoldanom. Mailben is johet: zsolt.nemeth@freemail.hu

Nagyon koszonom: Zsolti

nekem ugyanez volt, miután a winupdate-ről szedtem hozzá friss drivert. használd a régit, amit a cédén adtak hozzá és kész.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#1710 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 11:14

Idézet: Emre - Dátum: 2004. április 21, szerda - 10:22

A 3. generációs(zöld) kártyát is át lehet alakitani hogy stabilabb legyen a kártya 5V feszültsége?
Tudna vki egy leírást adni róla ?

Mereseim szerint a PCI slot 5V tapfeszultsege kozvetlenul van rakotve az egyes chipek labaira, igy a feszstabok helyere forrasztasa sem oldana meg a problemat.

Ha jol emlekszem, akkor a feszstab IC-k forrasztasi pontjai be sincsenek kotve, valszeg a fejlesztes korai stadiumabol maradhattak ott, csak kesobb kikotottek, mondvan felesleges :(

Ugyhogy inkabb vettem egy masik tunert, mintsem azzal kinlodjak, hogy melyik vezeteket kell elvagni a tuneren, es hova kell egy segedpanelt bekotni, amelyen kivulrol, egy Molex tapcsati 12V-jebol csinalna egy 7805 IC 5V-t...

#1711 Felhasználó inaktív   Emre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 12:02

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 21, szerda - 12:14

Mereseim szerint a PCI slot 5V tapfeszultsege kozvetlenul van rakotve az egyes chipek labaira, igy a feszstabok helyere forrasztasa sem oldana meg a problemat.

Ha jol emlekszem, akkor a feszstab IC-k forrasztasi pontjai be sincsenek kotve, valszeg a fejlesztes korai stadiumabol maradhattak ott, csak kesobb kikotottek, mondvan felesleges :(

Ugyhogy inkabb vettem egy masik tunert, mintsem azzal kinlodjak, hogy melyik vezeteket kell elvagni a tuneren, es hova kell egy segedpanelt bekotni, amelyen kivulrol, egy Molex tapcsati 12V-jebol csinalna egy 7805 IC 5V-t...

nekem sajna nincs énzem másik kártyára(amugy is melyik jobb) inkább átforrasztanám,ha tudnám hogy a Zöld karin mit kell pontosan és hova ! Talán lesz vki aki még tudja
ADM64 X2 4400+, ASUS A8N-SLI PREMIUM, ASUS 8800GTX , Kingston Hyperx 2x1GB CL2,5 ,ZALMAN CNP9500 LED,X-Fi ELITE PRO, ENERMAX LIBERTY 620watt, samsung 959NF

#1712 Felhasználó inaktív   bala23 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 13:53

Kérlek segítsetek pro kártyám van és időnként eldobja a hangot, majd visszajön!!
plz

#1713 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 17:35

hat eleg soxor irtuk mar a hang elmegy problemat..csak visszakellene menni par oldalt.. szal keresni-keresni...

de itt is irjak az esetleges elofordulo problamak megoldasait: http://webboard.pinnaclesys.com/read_threa...=1&SectionID=80
igaz hogy angolul van de pl ottvan a hangelmegy problema megoldasa is...(najo megsugom hogy win messenger es/vagy antivirus kavar be!)ennyi eleg is..
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1714 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 21. 21:06

Idézet: bala23 - Dátum: 2004. április 21, szerda - 14:53

plz

az orvoslást feltétlenül az általános iskola első osztályánál kezdeném, ahol olvasni tanítanak meg. aztán számos ismeret magadévá tétele után eljárhatnál esetleg logikai kurzusokra, mert ezt mintha már megválaszoltam(tuk) volna párszor.

az meg hogy kétszer postolod ugyanazt, abban a hiszemben, hogy majd most valaki mégis észreveszi... no comment.

#1715 Felhasználó inaktív   bibababa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 08:35

Sziasztok !
Nekem egy olyan problémám van, hogy egy NTSC videoanyagot szeretnék mpeg-be rögziteni
és DVD lemezre tenni. Rögzités folyamán a kép az fekete fehér lesz. Megoldható ez valahogy ?
Előre is köszönöm.

#1716 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 08:59

Probaltal allitani a kepnorman?

Masreszt nem biztos, hogy az itthon kaphato tunerek kepesek NTSC felvetelre.
Legalabbis az en PCTV Pro-mra PAL BG volt rairva, mint ismert formatum, mert europai piacra szantak.
Amerikai kulon van!

#1717 Felhasználó inaktív   bibababa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:23

Idézet: nyunyu - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 7:59

Probaltal allitani a kepnorman?

Masreszt nem biztos, hogy az itthon kaphato tunerek kepesek NTSC felvetelre.
Legalabbis az en PCTV Pro-mra PAL BG volt rairva, mint ismert formatum, mert europai piacra szantak.
Amerikai kulon van!

Ha Pal -on van akkor színes de a kép szétesik. Ha NTSC akkor a kép hang jó csak fekete fehér.

#1718 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 22. 09:42

Jaáááj! De nagy ez a topic! Időhiányában válazsoljatok a kérdésemre, plz!

A Dscaler-el nem tudom belőni a hangot. A Miro tuner és a hangkárolyom belül van összekötve, az AUX bemenetre. A Vision-ban minden ok, de a dscaler-ben bármit állítok a hangforrásnál, nincs hang. :(
A chrisTV tök jó lenne egyébként, ha nemszállna el mindig, alaplap+cpu csere óta., így váltanék a Dscaler-re.

Mi lehet a problem?

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#1719 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 24. 11:10

Idézet: td - Dátum: 2004. április 22, csütörtök - 8:42

Jaáááj! De nagy ez a topic! Időhiányában válazsoljatok a kérdésemre, plz!

A Dscaler-el nem tudom belőni a hangot. A Miro tuner és a hangkárolyom belül van összekötve, az AUX bemenetre. A Vision-ban minden ok, de a dscaler-ben bármit állítok a hangforrásnál, nincs hang. :(
A chrisTV tök jó lenne egyébként, ha nemszállna el mindig, alaplap+cpu csere óta., így váltanék a Dscaler-re.

Mi lehet a problem?

Mondjuk nem irtad, hogy Pro-e a kártya, vagy nem, pedig fontos info lenne!

Első inditáskor tuner volt beállitva az audio input-nál és nem szólt nekem sem.
Ugyanis Pro, azaz sztereó kártya esetén akármilyen furcsa, a Dcalerben (a 4.1.8-ast néztem) a BT card/Audio input-nál a radio-t kellett kijelölni.
Aztán az Osd kiirja, hogy Audio input - MSP/Radio és már szól is a hang.
Igaz, a program bezárása után is szól tovább.
Aztán a radio helyett újra a tuner-t jelöltem ki és akkor viszont egyrészt van hang, másrészt kilépéskor le is kapcsolja. Ja és kijelöltem az audio channel alatt a stereo mellett az automatic stereo adjustment-et is.

Szerkesztette: yogibear 2004. 04. 24. 11:19 -kor

Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

#1720 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 04. 24. 18:28

Idézet: yogibear - Dátum: 2004. április 24, szombat - 10:10

Mondjuk nem irtad, hogy Pro-e a kártya, vagy nem, pedig fontos info lenne!

Az, az, de ott van az aláírásomban is ;)
Amúgy köszi megnézem!

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.