HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#2701 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 06. 18:29

nah.. lehet sikerul szereznem egy izolatort. hatha azzal jobb lesz mosman minden.
Kép

Kép
ebbol latszik hogy ugyan ezis kondis megoldas, de csak jobb lesz egy gyari mint egy magam eszkabalt. ami nemis lett jo nekem.  :( persze lehet hogy nemilyen lesz mert tobbfajta van ebbol is.
pl. ilyenis van:
Kép
valszeg jovoheten megis kapom. :D
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2702 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 22:43

hardver hiba okozhatja az én nyügömet amit korábban írtam? Alaplap, vinyó stb.?

#2703 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 23:19

Idézet: Flashget - Dátum: 2004. Nov. 6., Saturday - 21:43

hardver hiba okozhatja az én nyügömet amit korábban írtam? Alaplap, vinyó stb.?

estleg probaltad mas particiora , vinyora a capture-t / tomoritest?|
esetleg probalj meg egyet ugy tomoriteni hogy mas formatumba tomorited (pl. mpeg2) es hogy ott is megall e a 25 perc kornyeken..stb...
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2704 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 06. 23:25

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. nov. 7., vasárnap - 0:19

estleg probaltad mas particiora , vinyora a capture-t / tomoritest?|
esetleg probalj meg egyet ugy tomoriteni hogy mas formatumba tomorited (pl. mpeg2) es hogy ott is megall e a 25 perc kornyeken..stb...

ezt már próbáltam hogy a 2 vinyót variáltam.
Holnap formattálok megint (elötte megnézem a csatlakozásokat nem az kavar be esetleg az ide kábelnél) és csak a legminimálisabb xvid, divx dolgot rakom fel.

#2705 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 08. 15:07

Sziasztok !
Bocsi előre is, hogy nem olvastam vissza az eddigi írást, de sajna nincs idő.

Az lenne a kérdésem, hogy milyen sorrendbe rakjam fel a PCTV-t és a Pinnacle Studio 9-et, hogy az mpeg2 -t tudjam benne használni?
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2706 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 08. 18:53

Szerintem a sorrend mindegy, ha egy fájlt használnak. A lényeg, hogy a Studioban tudod aktiválni. ;)
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2707 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 09. 18:05

A pctv stereo-t viszi a dscaler? a dscaler.org-on nem latom ugyan felsorolva de azert megkerdem. hatha... :o

ez ugyan nem eppen ide tartozik de hogy tudom megcsinalni ugy egy program inditasat hogy ne "normal" legyen a priority hanem mondjuk AboveNormal, stb..??
("C:\Program Files\DScaler\DScaler.exe" mintha ide kellene irni valamit, ugy remlik.) :think:

jelenesetben nekem a dscaler akadozik ha "normal" modban van es barmit csinalok mar akad a kep.
*(ablak megnyitas, browse, scrollozas, stb.) de ha feljebb rakom a prioritast mar jobb a helyzet de nem akarom mindig manualisan atallitani. (az nem segit ha a general hw setupban megadom neki hogy csak a dscaler-re figyeljen. semmit nem szamit)

#2708 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 08:21

Desolder!

Az abit IC7-es alaplapon lévő kis venti megadta magát, csapágyas lett. Most javítják.
Ha emiatt szoptam annyit a konvertálással akkor megvan a hiba oka.

#2709 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 11. 10. 21:29

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. nov. 9., kedd - 18:05

A pctv stereo-t viszi a dscaler? a dscaler.org-on nem latom ugyan felsorolva de azert megkerdem. hatha... :o

ez ugyan nem eppen ide tartozik de hogy tudom megcsinalni ugy egy program inditasat hogy ne "normal" legyen a priority hanem mondjuk AboveNormal, stb..??
("C:\Program Files\DScaler\DScaler.exe" mintha ide kellene irni valamit, ugy remlik.) :think:

jelenesetben nekem a dscaler akadozik ha "normal" modban van es barmit csinalok mar akad a kep.
*(ablak megnyitas, browse, scrollozas, stb.) de ha feljebb rakom a prioritast mar jobb a helyzet de nem akarom mindig manualisan atallitani. (az nem segit ha a general hw setupban megadom neki hogy csak a dscaler-re figyeljen. semmit nem szamit)

Így csináld:

start /abovenormal C:\Program Files\DScaler\DScaler.exe

Üdv!

#2710 Felhasználó inaktív   popeye 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 10. 21:39

Na újratelepítettem az egész gépet, csak az alaplap, videokártya, hangkártya drivereket raktam fel meg a PCTV programot, semmi mást(se kodek, se semmi), és ugyanaz a probléma mint azelőtt: pl. 20mp-s felvételt úgy játszik le hogy az első 10mp-ben lejátsza az egészet 2x-es sebességgel utána megáll az utsó képkockánál és a fennmaradó időben az megy. Ezután feltettem az iUVCR-t és azzal is ugyanilyen, a TMPGEnc mostmár betömöríti az avi-t rendesen, csak az mpeg is ugyanilyen lesz. Az első felében lejátsza az egészet, a második felében meg áll a kép. A tuner nemjó vagy kodek probléma van? És ha kodek akkor milyet tegyek fel? Melyik felel az avi-ért?
Let the sun shine in your heart

#2711 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 10. 22:18

Ha semmit nem tettél fel és akkor is csúszik, akkor tedd fel a Pinnacle PPE-t is, ami a PCI-on javít, meg a legújabb alaplapi drivereket. Esetleg másik slotot próbálj ki...

#2712 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 21:59

Idézet: Gozi - Dátum: 2004. Nov. 10., Wednesday - 20:29

Így csináld:

start /abovenormal C:\Program Files\DScaler\DScaler.exe

Üdv!

biztos igy kell? nekem igy nem megy. :think:

#2713 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 23:02

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. nov. 11., csütörtök - 21:59

biztos igy kell? nekem igy nem megy. :think:

Létre kell hozni egy .bat fáljt, és ezt kell beletenni:

@start /abovenormal C:\Program Files\DScaler\DScaler.exe

Ezután készíteni kell egy parancsikont, ami hivatkozik a .bat fájlra.

Üdv!

Szerkesztette: Gozi 2004. 11. 11. 23:02 -kor

#2714 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 11. 23:20

Idézet: Gozi - Dátum: 2004. Nov. 11., Thursday - 22:02

Létre kell hozni egy .bat fáljt, és ezt kell beletenni:

@start /abovenormal C:\Program Files\DScaler\DScaler.exe

Ezután készíteni kell egy parancsikont, ami hivatkozik a .bat fájlra.

Üdv!

jaaa.. :omg: okes... nemtudtam. :respect: kosz. :)

#2715 Felhasználó inaktív   popeye 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 01:03

Na a probléma megmaradt annak ellenére hogy feltettem a PPE-t, a legújabb drivert a deszkához (a7n8x-x és 1.16-ost találtam hozzá az asus honlapján, igaz hogy tavaly májusi), kiszedtem a hangártyát, igy a tvtuner az egyetlen pci kártya a gépben és egy slottal arrébb tettem. Leírom a konfigot, hátha: Asus A7N8X-x, AMD XP2400+, Radeon 9200 (asszem SE), 256Mb DDR400, Sb Live!, Pinnacle PCTV Rave, ST barracuda 7200.7 80Gb, Chieftec 360w +combo drive, cd-rw

#2716 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 13:41

Idézet: popeye - Dátum: 2004. Nov. 10., Wednesday - 20:39

Na újratelepítettem az egész gépet, csak az alaplap, videokártya, hangkártya drivereket raktam fel meg a PCTV programot, semmi mást(se kodek, se semmi), és ugyanaz a probléma mint azelőtt: pl. 20mp-s felvételt úgy játszik le hogy az első 10mp-ben lejátsza az egészet 2x-es sebességgel utána megáll az utsó képkockánál és a fennmaradó időben az megy. Ezután feltettem az iUVCR-t és azzal is ugyanilyen, a TMPGEnc mostmár betömöríti az avi-t rendesen, csak az mpeg is ugyanilyen lesz. Az első felében lejátsza az egészet, a második felében meg áll a kép. A tuner nemjó vagy kodek probléma van? És ha kodek akkor milyet tegyek fel? Melyik felel az avi-ért?

minden formatumban ilyen lesz? (tehat ha felveszel DV,mpeg2,mpeg1,divx,miroXL,mpegavi,-ban akkor is?).... :think: hacsak .avi nal akkor nekem codec-gyanus.

Szerkesztette: Desorder 2004. 11. 12. 13:45 -kor

#2717 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 11. 12. 14:16

Ha nincs más kiút, akkor jövő héten feltehetem az 5.30-as drivert a weblapomra (csak a drivert!)...

#2718 Felhasználó inaktív   popeye 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 16:06

Most az van, ha Vision-ben a compressiont átállítom míro XL-re és újraindítom a progit akkor jól vesz fel (!!). Ha visszaállítom avi-ra akkor megint a fentebb írtak történnek. Ha ismét míro XL-re állítom akkor hol begyorsul hol lelassul. Ha újraindítom a vision-t akkor míro XL-ben minden ok. Nade: az így készült avi-t nem tudja lejátszani az mplayer, csak csíkokat látok, a tmpgenc nem tudja megnyitni. Ha meg lehetne oldani hogy ezt betömörítsem akkor jó lenne. Tudtok kodeket hozzá?

Mykee: azért hálás lennék

Szerkesztette: popeye 2004. 11. 12. 16:07 -kor

#2719 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 16:18

Idézet: popeye - Dátum: 2004. nov. 12., péntek - 1:03

Na a probléma megmaradt annak ellenére hogy feltettem a PPE-t, a legújabb drivert a deszkához (a7n8x-x és 1.16-ost találtam hozzá az asus honlapján, igaz hogy tavaly májusi), kiszedtem a hangártyát, igy a tvtuner az egyetlen pci kártya a gépben és egy slottal arrébb tettem. Leírom a konfigot, hátha: Asus A7N8X-x, AMD XP2400+, Radeon 9200 (asszem SE), 256Mb DDR400, Sb Live!, Pinnacle PCTV Rave, ST barracuda 7200.7 80Gb, Chieftec 360w +combo drive, cd-rw

Nekem IRQ zűrnek tűnik. Be van kapcsolva az APIC a BIOS-ban?
A kártyát alulról az első/második slotba tedd!
Második nekifutásra: Futtass Memtest-et!

Üdv!

Szerkesztette: Gozi 2004. 11. 12. 16:19 -kor

#2720 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 11. 12. 17:32

Idézet: popeye - Dátum: 2004. Nov. 12., Friday - 15:06

Most az van, ha Vision-ben a compressiont átállítom míro XL-re és újraindítom a progit akkor jól vesz fel (!!). Ha visszaállítom avi-ra akkor megint a fentebb írtak történnek. Ha ismét míro XL-re állítom akkor hol begyorsul hol lelassul. Ha újraindítom a vision-t akkor míro XL-ben minden ok. Nade: az így készült avi-t nem tudja lejátszani az mplayer, csak csíkokat látok, a tmpgenc nem tudja megnyitni. Ha meg lehetne oldani hogy ezt betömörítsem akkor jó lenne. Tudtok kodeket hozzá?

Mykee: azért hálás lennék

en mediaplayer classic-ot hasznalok es en letudom jatszani a miroXL-t, igaz egy kis trukk nekemis kellett mert alapbol nekemis csak vizszintes csikok voltak.. (media player >> options >> filtersnel lehet pipalgatni a dolgokat.. XL filters stb..)... ha igyse megy, masold at az XLCompress.ax, XLDecompress.ax file-okat a windows/system32 konyvtarba (winxp), mert lehet hogy hianyolja.

a tmpgenc-el nekemis gondjaim vannak a XL megnyitasakor de nekem volt mar ugy hogy megnyitotta (regen)... de a DV-avi-s fileoknal is szokott neha nem megnyitodni file a TMPGenc-ben (pl. friss rendszer utan). ezt ugy lehet megcsinalni ha az tmpg >>> environmental setting...-ben a VFAPI plug-in-nel a DirectShow multimedia file reader-nek adsz egy magasabb prioritast. igy mar megnyitja pl. a DV-s avikat...stb...

hat remelem legalabb ez a problemad megoldodik...

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.