HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#2841 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 03. 21:40

Itt egy külön topic neki:
https://forum.hwsw.h...showtopic=74575
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2842 Felhasználó inaktív   Gui 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 04. 09:53

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 17:01

valami "gebasz" lehet nalad valamiert, mert nekem nem csikoz az mpeg2!

Ujra huztam a rendszert es meg mindig .... semmi kodek szuz winfos es csikoz.... :omg:
Hidegben is pöcre indulok (by Bikemag)

#2843 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 05. 11:53

Idézet: Gui - Dátum: 2004. dec. 3., péntek - 15:01

Kellen egy kis Help Guruk figyelem....

Mukodik a mpeg 2 de ha erre allitom akkor csikos azaz interlacedes lessz a kep mpeg 1 minden rendben deinterlace bekapcsolva... mi lehet a gond?

Ha a Vision-nal veszel fel, akkor az MPEG2 felvételnél normális az interlace megjelenése.
A deinterlace szűrőt csak megjelenítéshez használja a program, felvétel alatt nem!

Üdv!

#2844 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 13:40

Idézet: Gozi - Dátum: 2004. Dec. 5., Sunday - 10:53

Ha a Vision-nal veszel fel, akkor az MPEG2 felvételnél normális az interlace megjelenése.
A deinterlace szűrőt csak megjelenítéshez használja a program, felvétel alatt nem!

Üdv!

igen? nekem meg sosem csikozott az mpeg2 felvetelem (vision). sott vettem mar fel mpeg2-I-ben is interlaces csikok nelkul. :think:

...bar ugy meg nem probaltam hogy a lejatszo programban kikapcsolom a deinterlace-t de az editalo progiban amikor editalom nem latok csikokat.

Szerkesztette: Desorder 2004. 12. 05. 14:23 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2845 Felhasználó inaktív   Gui 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 14:37

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. dec. 5., vasárnap - 14:40

igen? nekem meg sosem csikozott az mpeg2 felvetelem (vision). sott vettem mar fel mpeg2-I-ben is interlaces csikok nelkul. :think:

...bar ugy meg nem probaltam hogy a lejatszo programban kikapcsolom a deinterlace-t de az editalo progiban amikor editalom nem latok csikokat.

nah sikerult  :reszeg: eltuntek a csikok :D

mukodik a time shift csak neha sokadik time shiftre elojon egy
program szabalytalan  muveletet hajtot vegre ..... :(

hogy mindig van valami..... :eek:
Hidegben is pöcre indulok (by Bikemag)

#2846 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 05. 23:59

Az miert van, hogy mondjuk amig 640x480ban van a kep, addig nezheto, de ha kirakom full screenbe, akkor nagy szar? (pctv rave) visionnel..

ilyen piros zold kek zaj van benne + hiaba van bekapcsolva a deinterlace, ugyanolyan fogas marad...

ennyit tud ez a kartya? (tuner resze?)

Szerkesztette: Sumi 2004. 12. 06. 00:01 -kor

Per Aspera Ad Astra

#2847 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 06. 00:06

ok a deinterlace problema megoldodott, de ez a zavarossag nagyon idegesito..

aztan a masik baj az, hogy olyanok a szinek, minta nem true color lenne, hanem valami otvar 256 szin, tehat pl az emberek boren latszanak ilyen szinfoltok.. vagy hogymondjam.. mintha atkapcsolsz 256k szinre es nezel egy fenykepet...  najo a 256k szin tulzas.. inkabb 16M.. (windows truecolorban van)
Per Aspera Ad Astra

#2848 Felhasználó inaktív   DeaTH-RaTTLe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 15:20

Hi! Regebben az volt a problemam , hogy a Vision egyszeruen nem indult el (Pinnacle PC TVPro alap szoftvere) , vmi error uzenetet kopott (nem tudom , h volt-e mar rola szo , kereso szerint nem :D). 1-2 helyen utanaolvastam , es megtalaltam az okat. Az ujabb Nero regisztral 2 filet (C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeQTADec.ax , illetve NeQTVDec.ax) , es ezek miatt nem hajlando elindulni. Ha a 2 filet toroljuk , vagy kivesszuk a registry-bol (regsvr32 /u "C:\Program Files\Common Files\Ahead\DSFilter\NeQTADec.ax) , akkor elindul. Mar csak arra lennek kivancsi , hogy ez a hangelcsuszas nem lehet valamelyik masik program hibaja ? 5.90-es driver van fent , de nekem mindennel csuszik a hang (VirtualDub / Vision / VirtualVCR). Valakinek sikerult mar megoldani ? Amikor megvettem a tunert (az se ma volt) , akkor minden jol mukodott , most meg be kene digizzek egy VHS-t , de sehogy nem tudom megoldani. :reklamacio:
Trick us again and your death will be legendary!

#2849 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 07. 15:46

Nekem az volt a furcsa, hogy míg 5.30-as driverrel jó volt a második generációs tunerem, addig az 5.50 (vagy újabbal) már csúszott a hang. Lehet, hogy neked is az kéne...
Kodekpakk ugye nincs fent? :D

#2850 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 07. 17:35

szerintem a hangelcsuszas azert van mert rosszul van megirva a vision progija esetleg maga a kartya drivere.

ertem ez alatt azt, hogy eleve sokkal jobban lefogja a pci bus-t a memoriat, meg a procit is mint egyeb tv programok. a vision nekem altalaban 60-70 Mb memot eszik, mig a dscaler csak 15Mb-ot. Gondolom ez a kulonbseg mashol is elojon meg.  :mad:

az hogy valakinek regebbi vagy valakinek uj "driverrel" jobb az mindenkinek mas lesz. leven hogy elegge kulonbozo gepeink lehetnek stb...

bar az, hogy valakinek mindennel csuszik a hang azt mar nemtom mitol lehet. :think: 

de azert pinnacle rohadjon el ott ahol van. :(  pedig fasza lenne ez "ceg", "termek" ha foglalkoznanak rendesen a supportal, meg egyebekkel.

Szerkesztette: Desorder 2004. 12. 07. 17:37 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2851 Felhasználó inaktív   DeaTH-RaTTLe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 19:05

Codec pack ?! Isten ments! :D Regebbi drivert honnan lehet lehuzni ? Megprobalnam meg esetleg azzal is , hatha...
Nekem eleg sokan ajanlottak ezt a tunert , de ennel meg a regi PixelView mono tuner is jobb volt. Igaz , hogy nem 1 perc alatt lehetett telepiteni , de legalabb nem csuszott a hang. Esetleg valaki probalta mar "tiszta" windoze-al a Vision-t ? /ertem ez alatt , hogy nem rakott fel semmi "zavaro?" programot/. Vagy Linux ? Ha nem jon be semmi , akkor kenytelen leszek tunert cserelni...

#2852 Felhasználó inaktív   DeaTH-RaTTLe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 19:18

En kerek elnezest! Megtalaltam az 5.30-at ;) majd irom , hogy jo-e.

#2853 Felhasználó inaktív   DeaTH-RaTTLe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 21:24

Hat erdekes...Power VCR - el sikerult bedigizni jol (csuszas nelkul) egy VHS-t. Ezek utan kiprobaltam a Virtual VCR-t. Real-time DivX 5.2 - be is csuszas nelkul vette fel. Vision-el maradt a csuszas (de nem akkora mertekben) .. Majd meg csinalok 1-2 "tesztet" , meglatom , hogy mire jutok...

#2854 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 21:50

Mondtam, hogy az 5.30-as a legjobb verzió a driverekből. ;)

#2855 Felhasználó inaktív   CrAzYn 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 22:06

Hali!
Nem tudja valaki, hogy hogyan tudok teletext-et varázsolni egy Pinnacle PCTV (sima) kártyára? Egyszer már sikerült kb egy éve, de sajna elfelejtettem :((
"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss." - Spirit of the Daedra

#2856 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2004. 12. 08. 22:10

A PCTV-nek van egy Webtext programja. Azzal. ;)

#2857 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 22:39

Idézet: DeaTH-RaTTLe - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 21:24

Hat erdekes...Power VCR - el sikerult bedigizni jol (csuszas nelkul) egy VHS-t. Ezek utan kiprobaltam a Virtual VCR-t. Real-time DivX 5.2 - be is csuszas nelkul vette fel. Vision-el maradt a csuszas (de nem akkora mertekben) .. Majd meg csinalok 1-2 "tesztet" , meglatom , hogy mire jutok...

A Vision nincs védve a hangelcsúszás ellen!
VHS esetén (a gyenge szinkronjel miatt) ez sokszorozottabban jelentkezik.

Megoldás: Az általad említett progik használata felvételre. (ajánlom még az iuVCR-t is.)

Üdv!

#2858 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 23:05

en mar digiztem be visional elegge regi es gyenge minosegu vhs-t. igaz csak 20 percet. de az jo volt...
persze amikor a kazettan mar erosen mozgott a kep meg hullamzott a dolog akkor mar kesz volt a baj...de ha nincsen ilyen kepi hiba akkor nekem megy rendesen.

#2859 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 23:44

Idézet: Desorder - Dátum: 2004. dec. 8., szerda - 23:05

en mar digiztem be visional elegge regi es gyenge minosegu vhs-t. igaz csak 20 percet. de az jo volt...
persze amikor a kazettan mar erosen mozgott a kep meg hullamzott a dolog akkor mar kesz volt a baj...de ha nincsen ilyen kepi hiba akkor nekem megy rendesen.

Amikor én digiztem VHS-ről, akkor először a Vision-nal próbálkoztam, az erdemény: másfél óra után kb fél perces hangelcsúszás...
Persze sokmindentől függhet: video, szalagminőség, PCTV kártya verzió, driververzió, hangkártya stb.

Üdv!

#2860 Felhasználó inaktív   DeaTH-RaTTLe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 08. 23:52

Hat en egy kb 30 eves felvetelt kellett bedigizzek , kep az "nem a legjobb" , de PowerVCR "jol" felvette :)
Viszont ettol fuggetlen szerintem en TV Tunert fogok cserelni. (na persze nem ma , mert jon a Karacsony , de majd valamikor biztos ;))

Mykee : Koszi a tippet ;) most akkor keresem a regi kazettakat :D

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.