HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#2901 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 23. 20:12

Idézet: jojoando - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 20:04

Azt hol érem el?

>>ITT<<

Üdv!

#2902 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 12. 23. 20:29

Aham, "menet közben", talán lehet, hogy a DSCALER-t próbáltam belőni (de letettem róla, lásd lejebb), aztán kiléptem, és újra be, és már nem volt jó egyik program se.

Utána még egy teljes uninstall és felrakás sem segített, csak a kikapcs és kártya ki-be (??)

Egyébként a DSCALER legújabb változatával nem jó a hang, csak sistereg, a kép jó, akármilyen "format"-ra állítom, a korábbi DSCALER meg fel se ismeri ezt a Philips chipet (unknown card).

#2903 Felhasználó inaktív   jojoando 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 23. 23:17

Idézet: Gozi - Dátum: 2004. dec. 23., csütörtök - 21:12

>>ITT<<

Üdv!

Minden elismerésem!

Köszönöm  segítségedet a probléma elmúlt.

#2904 Felhasználó inaktív   Pogoman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 17:25

Helló mindenki!

Szeretnék PCTV Pro ügyben segítséget kérni.

Apósom be akar digizni 8*18 óra VHS kazit.  :D
Ehhez adva van egy videómagnó, egy 850-es Duronos, 128 MB SDRAMos, Gef2mx400-as gép, amiben egy Pinnacle PCTV PRO kártya van. Mi a Visionnel próbáltunk felvenni MPEG1-be a legkisebb asszem 1.15 Mbites bitrátával. És hát az a baj, h jó pár frame kimarad közben.

Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor mi végzi az MPEG konvertálást? Mert néztem közbe a CPU használat 100% volt... De a PCTV PRO az tud hardverből MPEGbe digizni. De akkor meg a procinak nem lenne semmi dolga, csak ki kéne neki dobni a vinyóra a PCTVből jövő cuccot.

Szóval szerintetek az egyetlen megoldás feltápolni a gépet? Vagy van olyan progi, amivel beállítható, h hardveresen kódoljon a kari?

Előre is köszi a választ!
"Szóljak bár az emberek vagy angyalok nyelvén, ha a szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom."

A szívem Katáért dobog.

#2905 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 17:44

Idézet: Pogoman - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 17:25

Mert néztem közbe a CPU használat 100% volt... De a PCTV PRO az tud hardverből MPEGbe digizni. De akkor meg a procinak nem lenne semmi dolga, csak ki kéne neki dobni a vinyóra a PCTVből jövő cuccot.

Szóval szerintetek az egyetlen megoldás feltápolni a gépet? Vagy van olyan progi, amivel beállítható, h hardveresen kódoljon a kari?

Látod ebben áll a tévedés...

Nem tud hardveresen enkódolni  MPEG-et, a leírt konfig, a tévénézéshez elegendő minimálkonfignak, de felvételhez már nem.

#2906 Felhasználó inaktív   Pogoman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 27. 19:13

Idézet: Kory - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 18:44

Látod ebben áll a tévedés...

Nem tud hardveresen enkódolni  MPEG-et, a leírt konfig, a tévénézéshez elegendő minimálkonfignak, de felvételhez már nem.

Hát akkor mégis gép fejlesztés kell... pedig 25k-ért már elvárná az ember, h tudjon hardverből felvenni. :p

Azért köszi a választ. :)
"Szóljak bár az emberek vagy angyalok nyelvén, ha a szeretet nincs bennem, csak zengő érc vagyok, vagy pengő cimbalom."

A szívem Katáért dobog.

#2907 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 13:50

Kory!
Nekem is volt egy ugyanilyen PCTV Stereo karytam. Meg dec. 17-en vettem de nem telt el egy het es mar vissza is kellett vinnem, mert nem ment rajta a teletext. Meg a WebText szoftvert sem tette fel a gpre a telepites. A tieden mukodik??
A DScaler nalam sem ment.

#2908 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 15:50

Idézet: Air - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 13:50

Kory!
Nekem is volt egy ugyanilyen PCTV Stereo karytam. Meg dec. 17-en vettem de nem telt el egy het es mar vissza is kellett vinnem, mert nem ment rajta a teletext. Meg a WebText szoftvert sem tette fel a gpre a telepites. A tieden mukodik??

Szia. Én dec. 23-án vettem.

Nálam tökéletesen jó a Teletext.

A Dscaler úgylátszik nem támogatja ezt a chipet/kártyát még tökéletesen, amúgy úgy érzem, ennek egy hangyányit jobb a képe mint az előző PCTV simának (Connexant BT). Most a Chris TV-t (is) használom.

Szerkesztette: Kory 2004. 12. 28. 15:52 -kor

#2909 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 15:53

Idézet: Pogoman - Dátum: 2004. dec. 27., hétfő - 19:13

Hát akkor mégis gép fejlesztés kell... pedig 25k-ért már elvárná az ember, h tudjon hardverből felvenni. :p

Azért köszi a választ. :)

125K-t akartál írni ? :D

#2910 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 28. 19:19

Idézet: Air - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 13:50

Kory!

Ezt akkor csinálja a telepítő, ha a területi beállításoknál olyan ország van beállítva, ahol nincs teletext.
Illetve: valami spyware, trójai stb. van a gépen.

Üdv!

#2911 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 09:03

Idézet: Gozi - Dátum: 2004. dec. 28., kedd - 19:19

Ezt akkor csinálja a telepítő, ha a területi beállításoknál olyan ország van beállítva, ahol nincs teletext.
Illetve: valami spyware, trójai stb. van a gépen.

Üdv!

Igen, ezt olvastam en is a Pinnacle-nel, de mar keson. Mar visszavittem a karytat. A srac azt mondta, hogy hazaviszi tesztelni az unnepek alatt, es ha nala sem jo, akkor megy vissza gar.ban a nagykerhez.
Azert raszoltam, hogy ha nala sem menne akkor ezt nezze meg. Nekem angol xp van amin az egysegek, szamok, penz stb. Magyarorszagnak megfeleloen vannak beallitva, de a Location-nel United States volt, valami miatt. Valoszinu, hogy ezert nem ment nalam. De akkor vajon ugyanezert nem ment a teletext a ChrisTV-vel sem???

#2912 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 29. 11:11

Idézet: Air - Dátum: 2004. dec. 29., szerda - 9:03

Igen, ezt olvastam en is a Pinnacle-nel, de mar keson. Mar visszavittem a karytat. A srac azt mondta, hogy hazaviszi tesztelni az unnepek alatt, es ha nala sem jo, akkor megy vissza gar.ban a nagykerhez.
Azert raszoltam, hogy ha nala sem menne akkor ezt nezze meg. Nekem angol xp van amin az egysegek, szamok, penz stb. Magyarorszagnak megfeleloen vannak beallitva, de a Location-nel United States volt, valami miatt. Valoszinu, hogy ezert nem ment nalam. De akkor vajon ugyanezert nem ment a teletext a ChrisTV-vel sem???

Ha jól emlékszem, a ChrisTV is onnan veszi az infót.

Üdv!

#2913 Felhasználó inaktív   robur 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 01:48

Hali!
Új vagyok a pctv-sek táborában. Az a :lama: kérdésem lenne (több órás keresés után), hogy meg lehet azt oldani valahogy hogy ne csak a 2 első hangszórón szóljon az adás?
Most belső cd-audio kábellel (ami ugye stereot tud) van összekötve a kártya és az alaplapi soundstorm + Genius analóg 5.1-es bemenetére van kötve az egész. Az nvmixerrel állítani se tudom a csatornákat csak a CD hangerőt. Nem értem ezt az egészet. Pls help!

Szerkesztette: robur 2004. 12. 30. 01:49 -kor

#2914 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 12:40

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem olvasom vissza a topic -ot, de sajna nincs sok időm.

Tök jó, hogy eddig vagy 2 hónapja nem tudtam használni a TV tunerem, mert szemcsés, zizis, csíkos volt a kép és nem tudtam miért. Egy páran ajánlottak Jel erősítőt vagy mit :) . Aztán haverhoz átmentem múltkor, vett valamilyen ócska tv-tunert, és nála gyönyörű volt a kép . Hazamentem azt majd szétvetett az ideg, aztán mondtam havernak, hogy adja majd kölcsön a kábelét, hogy kipróbálhassam, hogy tényleg ezzel is szar-e a kép.
Azzla a kábellal gyönyörű tiszta volt a kép :)
Szóval csak annyi volt a baj, hogy rosszul volt aárnyékolva a kábelem :D Poén, hogy egy szakember csinálta nálunk meg a kábelt és nem gondoltam volna, hogy pont ez a baj :D

Most cviszon azt szeretném kérdezni, hogy valaki legyen ol szives és írja le nekem, hogy milyen progival lehet bekonfigolni a távirányítót bármire, és röviden, hogy mit hogy kell csinálni benne.

Előre is köszönöm.
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#2915 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 12:40

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem olvasom vissza a topic -ot, de sajna nincs sok időm.

Tök jó, hogy eddig vagy 2 hónapja nem tudtam használni a TV tunerem, mert szemcsés, zizis, csíkos volt a kép és nem tudtam miért. Egy páran ajánlottak Jel erősítőt vagy mit :) . Aztán haverhoz átmentem múltkor, vett valamilyen ócska tv-tunert, és nála gyönyörű volt a kép . Hazamentem azt majd szétvetett az ideg, aztán mondtam havernak, hogy adja majd kölcsön a kábelét, hogy kipróbálhassam, hogy tényleg ezzel is szar-e a kép.
Azzla a kábellal gyönyörű tiszta volt a kép :)
Szóval csak annyi volt a baj, hogy rosszul volt aárnyékolva a kábelem :D Poén, hogy egy szakember csinálta nálunk meg a kábelt és nem gondoltam volna, hogy pont ez a baj :D

Most cviszon azt szeretném kérdezni, hogy valaki legyen ol szives és írja le nekem, hogy milyen progival lehet bekonfigolni a távirányítót bármire, és röviden, hogy mit hogy kell csinálni benne.

Előre is köszönöm.

#2916 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 12:41

Bocsi, nem akartam 2x

#2917 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 30. 12:47

A másik kérdésem meg az lenne, hogy most nekem az mpeg 2 jó a PCTV-ben, tudok is felvenni vele, de mikor kilépek a progiból, akkor mindig hibaüzenettel áll le SP2 -nél. Van erre update vagy valami? És ha update-elek, akkor megmarad nekem az mpeg2 a progiban?

#2918 Felhasználó inaktív   Gozi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 12:39

Idézet: robur - Dátum: 2004. dec. 30., csütörtök - 1:48

Hali!
Új vagyok a pctv-sek táborában. Az a :lama: kérdésem lenne (több órás keresés után), hogy meg lehet azt oldani valahogy hogy ne csak a 2 első hangszórón szóljon az adás?
Most belső cd-audio kábellel (ami ugye stereot tud) van összekötve a kártya és az alaplapi soundstorm + Genius analóg 5.1-es bemenetére van kötve az egész. Az nvmixerrel állítani se tudom a csatornákat csak a CD hangerőt. Nem értem ezt az egészet. Pls help!

Ha jól emlékszem, az nvidia hangszóróvarázslóját kell elindítani.
Ha nem megy akkor, szerintem >>ITT<< biztosan tudnak segíteni.

Üdv!

Szerkesztette: Gozi 2004. 12. 31. 12:41 -kor

#2919 Felhasználó inaktív   Creator 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 16:53

Pinnacle PCTV Pro-t használok, és a MPG2 aktiválás a gondom. Egy pár órába beletellet hogy elolvastam a fórumot, találtam is rá több megoldást.
1,A Pinnacle web lapján aktiválni és fizetni 5 eurót, nem az árral van a bajom hanem azzal hogy beirjam a visa kártyám számát
2,A régebbi driver 5.30 vagy 5.50 használata, jobb szeretném az 5.90-et használni
3,Pinnacle Stidio 9 felrakása, ami aktiválja. Sikerült szereznem egy Studio Plus 9.3-at, de ez nem aktiválta valószinü ebből is régebbi verzió kell.
4,Fájl másolás a régebbi driverből, ez lenne a legjobb megoldás csak nemsikerült rájönnöm hogy melyik fájlokat kell másolni és mivel nincs régebbi driverem igy elégnehéz. Sikerült letöltenem a PCLEVideo23.ax fáljt, de ezt ha bemásoltam a helyére akkor el se indult a vision.
Ebbe szeretném kérni a segitségeteket hogy pontosan mit, hova esetleg egy link ahonnan le lehetne tölteni.

BUÉK!

#2920 Felhasználó inaktív   yogibear 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 12. 31. 20:40

Idézet: Creator - Dátum: 2004. dec. 31., péntek - 15:53

Pinnacle PCTV Pro-t használok, és a MPG2 aktiválás a gondom. Egy pár órába beletellet hogy elolvastam a fórumot, találtam is rá több megoldást.
1,A Pinnacle web lapján aktiválni és fizetni 5 eurót, nem az árral van a bajom hanem azzal hogy beirjam a visa kártyám számát...

BUÉK!

www.axico.hu

PCTV pro upgrade MPEG2 (41004521) nettó 2,500 huf...
Fizetős WC belső oldalán papírlap:
A WC-KEFÉT UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!
alatta kisbetűs kézzelírott szöveg:
A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.