HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#321 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 10. 19:51

Alaplapcsere.

Nekem is ez a bajom NF7-S-sel, korabban A7N8X Deluxe-on nem volt gond.

Meg szerencse, hogy nalam csak a retekklub, meg a humorone csikoz, azokat meg ugysem nezem.

#322 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 10. 19:55

idézet:
Ezt írta Sonique:
kicsit rosszul van a kartya tápellátása megtervezve
de szerintem meg igy is ez a lejobb kartya
[/quote]
Haaat, tulkor baratomnal lattam egy Terratec Cinergy600-at mukodes kozben, majdnem leestem a szekrol annyival tisztabb kepe volt zajszures nelkul, annak ellenere, hogy a kollegiumban nem tul jo a kabelTV, semmivel sem volt rosszabb, mint a TV-juk altal vett kep.

Nalam meg itthon a kivalo csillagpontos UPC-n zizeg a Viasat3 :rolleyes:

Kene mar kulso tapellatast raknom erre a Pinnacle PCTV Pro-ra, mert ez nem allapot...

#323 Felhasználó inaktív   lofagi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 12. 11. 11:40

Sziasztok, lehet,hogy a problémámra a 7 oldalon találnom kellett volna megoldást,de én nem találtam,lehet,hogy csak nem voltam elég figyelmes,de a probléma a következő. A minap vettem egy pinnacle pctv stereo tvkártyát a beszereléssel installal semmi probléma nem volt, sőt a távirányító is tökéletesen működik. A gond csak az,hogy a t.. és az r.. k...on kívűl más csatornán nem lehet hallani mást csak sistergést! Illetve nagyon kevés csatornán lehet hallani valamit,de azt is elnyomjaa zúgás. Nem tudom mi lehet a probléma,ha valaki tudná ezt orvosolni azt nagyon megköszönném!

#324 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 13:43

Milyen programmal probaltad?

Gyari Vision erosen felejtos.

#325 Felhasználó inaktív   lofagi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 11. 18:22

igen, a gyári programmal próbáltam a dolgot megoldani, valami mással kellene?

#326 Felhasználó inaktív   Syraly 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 12. 02:13

Egy Pinnacle PCTV Proval probalkozok kamerarol komopositon keresztul felvenni anyagot, majd DVDre irni, de akar melyik progit hasznalom maximum 352*288-ban mukodik a felvetel.
Virtualdub, Mainconcept/capture Intervideo WinDVR 3, AVI_IO (overlay, preview modban is) progikat, WDM image capture eszkozzel, 5.5os (talan legujabb) driverrel.
Igy is szep a kep, de ha 720*576ban megy DVDre, akkor csok nem kene 1/4 felbantasban digizni.
Egyebkent egy Hauppauge WinTV kartyaval is pont ezt produkalja, de az annyira nem meglepo, mert ugytom hivatalosan ez max 352*288-ra kepes.
Uj: A64 X2 3800+, Asus M2N-E/SLI, 2x512 Geil, 250GB SATA samsung, CoolerMaster Hyper TX

Kövület:Athlon XP 1700+@2400+ (1925MHz 12.5x154), Vulcano 6CU, Abit KR7A133, 3x256 DDR(266@300), Radeon 7500(300/500), Seagate Barracuda IV 7200RPM 60GB, 120GB, Maxtor 80Gb, SB Audigy, Toshiba SD R-5002, Realtek 8019AS 10M Combo, Realtek 8139 10/100 UTP
Canon PowerShot A70

#327 Felhasználó inaktív   Emre 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 12. 08:08

idézet:
Ezt írta Poci76:
Szasztok!
A következő a problémám: Jópár tévécsatorna esetén azt tapasztalom, hogy erősen zajos a kép. Zaj alatt a következőket értem: a képernyő bal szélétől néhány centire van egy vékony függőleges zajos (zizis) csík, ettől jobbra úgy másfél centire a következő, majda a következő kisebb távolságra és így tovább. A képernyő közepe tájára már nem lehet elválasztani a függőleges csíkokat egymástól (a kép látszik, csak ronda). (Rajzban a csíkok kb. így néznek ki: | | | | | | |||||||||).

Vannak csatornák viszont, melyek teljesen tiszták. A tévében (a különálló dobozra gondolok) minden csatorna jó. Egyik haverom, aki nemrégen vett nForce2-es alaplapot, és betett mellé egy ATi kártyát szintén előjött a probléma, viszont miután visszatette a korábbi GF3Ti-jét, már nem volt gond. Az öcsém gépe VIA chipsetes, és neki GF3 kártyája van, neki is előjön a probléma, de kevésbé markánsan, mint nálam.

Nem szeretnék megválni sem az nForce-tól, sem az ATi-tól, mert egyéb tekintetben maximálisan elégedett vagyok velük, viszont szeretnék valami megoldást találni.
[/quote]

nekem is hasonlo gondom van,csak nekem viszintes, és az uj viakt600-as laponál jön el, ha a raid-ba lévő winyó dolgozik, a régi abit st6-raid nem volt ilyen gond ! És nagyon zavar
ADM64 X2 4400+, ASUS A8N-SLI PREMIUM, ASUS 8800GTX , Kingston Hyperx 2x1GB CL2,5 ,ZALMAN CNP9500 LED,X-Fi ELITE PRO, ENERMAX LIBERTY 620watt, samsung 959NF

#328 Felhasználó inaktív   Megott 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 15. 23:03

Sziasztok!

Kis, vagyis hat elegge nagy prolemaval kuszkodom. Lecsereltem a regebbi PCTVpromat egy egeszen ujra. WinXP ujrarak 5.50 driver felrak, DScaler->No tuner regebbi version DScaler->No tuner. Erdekes a kartya gyari progija korrektul kezeli, csak a DScaler-el es BorgTV-vel nem megy.Igaz csak ezeket probaltam. Regebbi driverrel sem megy.
Esetleg valami otlet?
"aki masnak gedez bider, maga kenesz fence"

#329 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 00:48

Minimum 4.1.6-os DScaler kell, weblabjukon az alpha-k kozott van.

#330 Felhasználó inaktív   Megott 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 08:22

A legujabbat toltottem le es tettem fel (4.1.8) es sajna mar azzel sem ment! Any idea?

#331 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 09:27

Erdekes, nekem hibatlan a 4.1.7, a kartyahoz kapott 5.11-es PCTV Pro driverrel. (amit csak arra hasznal, hogy felismerje, milyen kartya van, aztan a sajat driveret hasznalja a DScaler)

Neked is a "3.0-as" kartyad van? MT2032 tuneres?

#332 Felhasználó inaktív   vargasa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 11:00

Hi!
A nálam a probléma a következő: régebbi típusú PCTV Pro kártyám van és a stereo TV csatornák nem jönnek be. Próbálkoztam minden driverrel, de egyikkel sem működik, a DScaler új verziója automatikus felismerésnél PCTV Rave-nek ismeri fel. Ha beállítom a PCTV Pro-t, akkor se választható az MSP beállítás (a kártyán van MSP chip). A Borg TV-nél is csak mono-ban megy. A rádió adások viszont stereo-ban jönnek. A saját Vision programjában a csatornák melleti mezőben meg se jelenik semmi.
Lehetséges, hogy az alaplappal nem fér össze (IBM)?
Ötlet?

#333 Felhasználó inaktív   Megott 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 16. 12:44

>Neked is a "3.0-as" kartyad van? MT2032 tuneres?

A verzioban nem vagyok biztos, de a tunerban igen, MT2032. Szoval azt mondod, hogy probaljam ki ezt a parositast?
5.11 Driver, 4.1.8DScaler?
Egyebkent a DScalerben a CardInfonal azt irja, hogy nincs rajta tuner es termeszetesen igy nem enged egy csatornat sem beallitani.Nem ertem akkor a PCTV Vision hogy a fenebe mukodik?

#334 Felhasználó inaktív   :p eet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 17. 12:25

Pinnacle PCTV Stereo (állítólag ua. a tuner van benne, mint Pro-ban)
Vettem egyet.
Install, autoscan.
Mindent megtalált, csak 4 csatorna kivételável az összesnek szar a hangja (=full sistergés).
Próba másik gépben. Probléma ua.
Visszavittem, kaptam helyette másikat, próba 3. gépben -> probléma ua.
MI LEHET???????

THX :p eeT

#335 Felhasználó inaktív   bajnokpityu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 17. 17:54

nekem olyant csinált egy hétig,hogy elinditom,majd egyszercsak magától megszűnt a hang.ujrainditom a proggit,továbbra sincs hang.majd pont hangkártyát cseréltem,és megszűnt a dolog.de nehogymár,a hangkártya csak átengedi magán a jelet....

#336 Felhasználó inaktív   :p eet 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 18. 03:31

Ma volt a gépemben egy Pinnacle PCTV Pro.
Minen csatornát megtalált, hang okés, kép csíkos, de keményen..

Ötlet?

AMD XP 2500+/Asus A7V600/715MRam/Inno3D Fx5200-128MRam....
ja, és Win XP.

#337 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 18. 04:00

Lakasban levo kabelezes felulvizsgalata, es az osszes illesztesi/hosszabbitasi pont/eloszto cserelese F-csatlakozosokra.

Masik: megnezni, mennyire stabilak az alaplapi feszultsegek, mert erosen hajlamos a zajokat osszeszedni a kartya.

Ha raerek, forrasztok egy tapcsatit a kartyamra, hogy ne az alaplap zajos vonalan kapja a tapot.

#338 Felhasználó inaktív   lacka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 12. 18. 17:47

tisztelt pinnacle tulajok, erdeklodnek hogy ezeken a kartyakon milyen decoder chip van, es hogy az az MT tuner silicon tuner vagy hagyomanyos, van ugyanis egy 5.8beta
driver, amit nekem ugy tunik philips 713x chipekre irtak
es a philips irta.

#339 Felhasználó inaktív   Joke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 24. 01:43

Hali!

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Az lenne a problámá, hogy mivel leeht emgoldani, ha a kép és a hang frekvenciája között csúszás van, tehát nem ugyan ott jön be a tv-adón, mert így nem tom a hangot behozni rendesen a szép kép mellé!
Chieftec 360W, Asus A7N8X Rev 2.0  Delux Gold Ultra 400, AMD Barton 2500+@3200+, 2*512MB pqi 400Mhz DDR(2,3,3,5), Inno3d Geforce 6600GT AGP, Pinnacle Pctv TV Tuner, Seagate 200GB 7200 rpm, Pioneer 121 DVD-ROM, NEC ND-2500A DVD +/-RW, Samsung 765MB 17'

#340 Felhasználó inaktív   KergeK@csa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 12. 24. 12:26

Sziasztok!

Most üzemeltem be a PCTV pro kártyámat, királyul megtalált minden csatornát, de egyszerűen nincs hozzájuk kép!
Hang tökéletes, de kép nincs. Illetve ha kisképet kérek az összes csatornáról, akkor van.
Mitől lehet ez?

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.