HWSW Informatikai Kerekasztal: Miro PCTV Pro - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Miro PCTV Pro

#2961 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 12. 09:03

Idézet: Mykee - Dátum: 2005. jan. 12., szerda - 9:40

A DVD-s, és keresd a Pinnacle MediaSuite-et a Kipróbálható programok között. És múlt hét pénteken jelent meg.

ok,thx.

#2962 Felhasználó inaktív   Air 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 12. 13:34

Feltettem tegnap a DScaler 4.1.11-et, ami vegre kapasbol felismerte a PCTV Stereo karytamat, MT 2032-es tunerrel. A csatornak kepei olyan tisztak mint semelyik masik progival, viszont hangja egyiknek sincs, csak sisterges. Ez mitol lehet?? Meg nem teljesen jo a kartya tamogatottsaga, vagy miert?? Mas is tapasztalt hasonlot??

Szerkesztette: Air 2005. 01. 12. 13:34 -kor

#2963 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 14:49

Nekem is MT2032 chipes Pro-m van, de csak a DScaler 4.1.8 verziojaval megy normalisan, annal ujabbakkal nem. Azzal viszont kifogastalanul.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2964 Felhasználó inaktív   TanDream 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 01. 14. 15:34

A minap az egyik gépünkbe vettünk egy Pinnacle PCTV Pro-t, amihez 5.9-es drivert adtak.
Nos az első amitől kiakadtam, hogy kódot kért a telepítés során. (csak mellékesen jegyzem meg, hogy volt már 5.0-ás software-ű és még egy annál régebbi PCTV Pro-m is..).
A telepítése szépen ment is volna, ha az xp új hardware telepítő varázsló fel is tudta volna telepíteni a drivert rendesen. Csakhogy nem így tette.
Persze mikor a varázsló kihozta az utolsó ablakban, hogy a hardware twelepítése nem sikerült, akkor azért megpróbáltam végigfuttatni az 5.9-es drivert... Mondanom sem kell, hogy egészen végig is ment (a régebbi verzióktól eltérően az xp sem anyázott, hogy nincs támogatva a software) egészen a teszt utolsó pontjáig, ahol szépen kiakadt. No de sebaj gondoltam mindent removoltam és a végén még a PCVT mappát is kitöröltem a Program Files-ból, hogy ne maradjon semmi hulladék rajta.
Ezt a procedúrát még 2-szer eljátszottam, aztán szóltam egy comuterszakértő barátomnak, hogy csináljon valamit vele, vagy találja ki mi a probléma. Mondanom se kell, hogy neki sem sikerült megoldania a problémát - még 5.5-ös driverrel is próbálkozott.
Már ott tartottunk, hogy visszavisszük a cuccot és akkor találtam egy 5.0-ás verziót.
Elkezdtem volna feltelepíteni a segítségével a hardware-t, de a varázsló a fájlok másolásának közepén kiakadt oly mértékig, hogy újraindult a gép és a szép kék képernyőnél megállt, amiben arra hívta fel a figyelmem, hogy amíg nem távolítom el a tunerkártyát addíg nem hajlandó továbblépni. A hibát pedig a  rob_v.sys fájlban valószínűsítette.
Mindezek tükrében hardware kiszed, rob_v.sys töröl, majd hardware vissza, próbálkozás 5.9-es progival és láss csodát: a telepítő közepén (ahol ugyebár előzőleg kiakadt) szólt, hogy nem találja a törölt rob_v.sys fájlt. Nos én megtaláltam a cd-n két helyen is és próbaként a driver mappában levőt rakattam fel vele. Na ezután már semmi gond nem volt: rögtön feltelepült minden és a teszt is szépen végigfutott.
A csatornákat is szépen megkerestettem vele, ahogy azt a régebbieknél tettem.
Persze mikor be akartam állítani, hogy a jól bevált mpg2-be rögzítse a videókat majdnem elájultam, hogy képesek 5 eurot elkérni ezért a korábban ingyenes "szolgáltatásért". Talán ennyire kevés az a huszonegykét rongy, amit elkérnek érte, hogy még külön kell hozzá megvenni a funkciókat :mad: 

Mindezt csak azért írtam le, mert nekem úgy tűnik, hogy a Pinnacle amit az egyik kezével ad, azt a másikkal meg elveszi és ez egyre unszimpibbé teszi őket - legalábbis nekem ez a meglátásom velük kapcsolatban... :(   

#2965 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 14. 20:54

Idézet: TanDream - Dátum: 2005. jan. 14., péntek - 16:34

A minap az egyik gépünkbe vettünk egy Pinnacle PCTV Pro-t, amihez 5.9-es drivert adtak.
Nos az első amitől kiakadtam, hogy kódot kért a telepítés során. (csak mellékesen jegyzem meg, hogy volt már 5.0-ás software-ű és még egy annál régebbi PCTV Pro-m is..).
A telepítése szépen ment is volna, ha az xp új hardware telepítő varázsló fel is tudta volna telepíteni a drivert rendesen. Csakhogy nem így tette.
Persze mikor a varázsló kihozta az utolsó ablakban, hogy a hardware twelepítése nem sikerült, akkor azért megpróbáltam végigfuttatni az 5.9-es drivert... Mondanom sem kell, hogy egészen végig is ment (a régebbi verzióktól eltérően az xp sem anyázott, hogy nincs támogatva a software) egészen a teszt utolsó pontjáig, ahol szépen kiakadt. No de sebaj gondoltam mindent removoltam és a végén még a PCVT mappát is kitöröltem a Program Files-ból, hogy ne maradjon semmi hulladék rajta.
Ezt a procedúrát még 2-szer eljátszottam, aztán szóltam egy comuterszakértő barátomnak, hogy csináljon valamit vele, vagy találja ki mi a probléma. Mondanom se kell, hogy neki sem sikerült megoldania a problémát - még 5.5-ös driverrel is próbálkozott.
Már ott tartottunk, hogy visszavisszük a cuccot és akkor találtam egy 5.0-ás verziót.
Elkezdtem volna feltelepíteni a segítségével a hardware-t, de a varázsló a fájlok másolásának közepén kiakadt oly mértékig, hogy újraindult a gép és a szép kék képernyőnél megállt, amiben arra hívta fel a figyelmem, hogy amíg nem távolítom el a tunerkártyát addíg nem hajlandó továbblépni. A hibát pedig a  rob_v.sys fájlban valószínűsítette.
Mindezek tükrében hardware kiszed, rob_v.sys töröl, majd hardware vissza, próbálkozás 5.9-es progival és láss csodát: a telepítő közepén (ahol ugyebár előzőleg kiakadt) szólt, hogy nem találja a törölt rob_v.sys fájlt. Nos én megtaláltam a cd-n két helyen is és próbaként a driver mappában levőt rakattam fel vele. Na ezután már semmi gond nem volt: rögtön feltelepült minden és a teszt is szépen végigfutott.
A csatornákat is szépen megkerestettem vele, ahogy azt a régebbieknél tettem.
Persze mikor be akartam állítani, hogy a jól bevált mpg2-be rögzítse a videókat majdnem elájultam, hogy képesek 5 eurot elkérni ezért a korábban ingyenes "szolgáltatásért". Talán ennyire kevés az a huszonegykét rongy, amit elkérnek érte, hogy még külön kell hozzá megvenni a funkciókat :mad: 

Mindezt csak azért írtam le, mert nekem úgy tűnik, hogy a Pinnacle amit az egyik kezével ad, azt a másikkal meg elveszi és ez egyre unszimpibbé teszi őket - legalábbis nekem ez a meglátásom velük kapcsolatban... :(   

Ilyen telepítési mizéria nem volt nekem vele (szintén 5.9-es driver) de az mpeg2-re van megoldás 5 dolcsi nélkül is.  :]

#2966 Felhasználó inaktív   LacyLacy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 01. 15. 15:41

Lehet egy nagy kérésem?
Valaki el tudná nekem küldeni az 5.9-es driver linkjét????
Előre is köszönöm
lacylacy@freemail.hu

#2967 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 11:32

nos nincs pcworld újság ezért kérném tisztelettel milyen fájlok kicsérélést kell eszközölni az mpeg2 aktiválásához?
nekem a piros nyákos pctvpro van gyári 5.9-es driverrel.
ha felrakom az 5.3-as drivert és azt az 5.5-el uppolni akkor fog működni a dolog és maga a tuner?
találtam egy PCLEVideo23.ax fájlt a topicot vissza olvasva és már szeptembernél tartok :) de még mindig nem tudom miket kell mire cserélni és azokat a fájlokat honnan szedhetném le.

aztán találtam a neten ezt:
Pinnacle PCTV STEREO MPEG 2 UNLOCK CODE
LCEXH-NAAAA-AAPXA-JIBEG-SQIZN

lehet ezzel valamit kezdeni?

Szerkesztette: Flashget 2005. 01. 16. 11:33 -kor

#2968 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 15:52

valaki mondja már el..ha mpeg2-be veszek fel 2 órát a tévéről és nem vad beállításokkal, akkor az miért 2,3 giga méret lesz?? a hang 128 bit-be a kép 352x576 2.50 Mbit/s

a konvertálás ugyanúgy lehall 13%-nál mint korábban mpeg-ből avit a virtualdubmod-al.

felraktam az 5.3-as drivert azt frissítettem az 5.50-el. nem kell aktíváltatni az mpeg2-t így mert el is tünt a beállításokból ez az ikon.

#2969 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 19:19

Idézet: Flashget - Dátum: 2005. Jan. 16., Sunday - 14:52

valaki mondja már el..ha mpeg2-be veszek fel 2 órát a tévéről és nem vad beállításokkal, akkor az miért 2,3 giga méret lesz?? a hang 128 bit-be a kép 352x576 2.50 Mbit/s

a konvertálás ugyanúgy lehall 13%-nál mint korábban mpeg-ből avit a virtualdubmod-al.

felraktam az 5.3-as drivert azt frissítettem az 5.50-el. nem kell aktíváltatni az mpeg2-t így mert el is tünt a beállításokból ez az ikon.

nemtom.. en epp ma vettem fel 1 ora 5percet 6MBit/s, 352x576 ban. az lett 2,56 GB. Szal kevesebbnek kellene neked lenni a file meretnek.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#2970 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 16. 21:50

Idézet: Desorder - Dátum: 2005. jan. 16., vasárnap - 20:19

nemtom.. en epp ma vettem fel 1 ora 5percet 6MBit/s, 352x576 ban. az lett 2,56 GB. Szal kevesebbnek kellene neked lenni a file meretnek.

aztán ha elmentem meglehet adni a méretet..adtam neki 700MB-t..jó szar akadozós lett és vagy 35 perc csak. :) :(
tehát én azt hittem hogy ha mpeg2-be veszek fel akkor azt el lehet menteni egy cd méretre...

#2971 Felhasználó inaktív   Gabor28 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 01. 17. 07:38

Sziasztok,

nekem az 5.9 -es driver egyből felment, gyári cuccok futnak szépen.

Viszont ahogy az előző maratoni hozzászólásomban írtam fel szeretném tenni http://btwincap.sourceforge.net/ címen említett és erősen javasolt drivert, ami
nem jön össze.

A korábban leírtakon kívül feltettem lecsupaszított xp -re, másik gépre is próbáltam a drivert feltenni,
de sajnos nem jött össze. Nem talál a tuner csatornákat. Igazából nem tudom melyik kártyatípust és melyik tuner típust kellene kiválasztani, mert pl. Pin. PCTV PRO kártya nincs is a listában, a tunert meg passzolom. mt2050? mt2032? valamelyik philips?

Ha ez valakinek sikerül ezzel az új kártyával az írja meg please, hogy milyen beállításokkal!

Az unlock kód meg ahogy látom a stereohoz való, ami ha jól tudom nem a PRO? Jól tudom?

Üdv, Gábor

#2972 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 17. 09:28

Idézet: Gabor28 - Dátum: 2005. jan. 17., hétfő - 8:38

Sziasztok,

nekem az 5.9 -es driver egyből felment, gyári cuccok futnak szépen.

Viszont ahogy az előző maratoni hozzászólásomban írtam fel szeretném tenni http://btwincap.sourceforge.net/ címen említett és erősen javasolt drivert, ami
nem jön össze.

A korábban leírtakon kívül feltettem lecsupaszított xp -re, másik gépre is próbáltam a drivert feltenni,
de sajnos nem jött össze. Nem talál a tuner csatornákat. Igazából nem tudom melyik kártyatípust és melyik tuner típust kellene kiválasztani, mert pl. Pin. PCTV PRO kártya nincs is a listában, a tunert meg passzolom. mt2050? mt2032? valamelyik philips?

Ha ez valakinek sikerül ezzel az új kártyával az írja meg please, hogy milyen beállításokkal!

Az unlock kód meg ahogy látom a stereohoz való, ami ha jól tudom nem a PRO? Jól tudom?

Üdv, Gábor

Igazad van az a sima stereohoz való nem a prohoz...elnéztem sorry.

nekem is az a verzió van mint neked és korábban a windvr3-t raktam fel megadtam neki a serialt is és ment flottul. Szinte csak azt használtam mert a gyári 2-3 nap után behányt el se indult.
Most ugyanazok a codekek vannak fenn, QT lejátszó most sincs, Nero-ból az 5.5.10.35 van fenn (dvd íróm nincs)abban nincs QT bővítmény vagy legalábbis nem lelek így nem akadt azzal sem.

Most meg felraktam az 5.3-as drivert azt frissítettem az 5.5-el és vesz fel flottul mpeg2-be nem hal le, kikapcsolás után a hang nem megy tovább..vagyis az összes ismert parajelenség amit az 5.9 driver okozz mexüntek.
És!! gordianknot codek csomag van fenn :)

#2973 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 07:30

Változás...
Miután vettem egy DVD írót (Pioneer 108) így felkellett raknom a legújabb nerot..de nem akad azzal sem a dolog.

#2974 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 15:10

Hi!

Lenne egy kis problemam.
Pinnacle PCTV PRO 5.11 driver. A Vision kilepes utan mindig elszall (szabalytalan muveletett hajtott vegre - bezaras). Ez nem nagy problema, csak annyi, hogy nem jegyzi meg, melyik csatornan allt, es meg egyet kell kattintanom utana, de azert megiscsak van valami baja.
QuickTime nincs fent, nem is volt, a Program Files\Common Files\Ahead konytarat ugy ahogy van toroltem (ott is van egy NeQt*.ax), de a hiba tovabbra is fennall.

Van valakinek otlete?

Szerkesztette: Temes 2005. 01. 27. 15:11 -kor

AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#2975 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 16:37

Idézet: Temes - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 16:10

Hi!

Lenne egy kis problemam.
Pinnacle PCTV PRO 5.11 driver. A Vision kilepes utan mindig elszall (szabalytalan muveletett hajtott vegre - bezaras). Ez nem nagy problema, csak annyi, hogy nem jegyzi meg, melyik csatornan allt, es meg egyet kell kattintanom utana, de azert megiscsak van valami baja.
QuickTime nincs fent, nem is volt, a Program Files\Common Files\Ahead konytarat ugy ahogy van toroltem (ott is van egy NeQt*.ax), de a hiba tovabbra is fennall.

Van valakinek otlete?

ja...ha megnézed mit tettem én akkor neked is fog úgy menni csak kicsit olvas vissza.

#2976 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 16:59

Ez azert mas, mint a te problemad.
1. Nekem az 5.11es driver bevalt, nem rakok fel masikat (probaltam az 5.5-ot 5.9-et, mindkettonek WinXP reinstall lett a vege)
2. Nekem kikapcsolas utan nem nem marad meg a hang, sose maradt.
3. Kell a 6os Nero, mert irok DVDt, es egyebkent is ment vele regebben, csak ujra kellett telepiteni a Windowst, miutan DVDiras kozben kiteptem a gepbol a rackes vinyomat :D
4. Codec pack sose volt fent, ffdshow, ac3filter, divx5.0.5, oggds es kesz.

Szerk: egyebkent a warezolast nem kene hirdetni :D

Szerkesztette: Temes 2005. 01. 27. 17:00 -kor

AMD Barton 2500+ || Abit AN7 || CooLink U1B2 || 512MB DDR400 || Gigabyte GV-R96128D [Radeon 9600] || Maxtor 80GB 7200 RPM || Samsung 60GB 7200 RPM || Samsung 160GB 7200 RPM SATA || Pioneer DVD-106 || NEC ND-2500A@2510A|| Pinnacle PCTV PRO || Turtle Beach Santa Cruz || Samsung SyncMaster 753DF || Logitech MX500 mouse || Samsung SEM-M2A keyboard || Genius SW-5.1 HT

#2977 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 18:16

Idézet: Temes - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 17:59

Ez azert mas, mint a te problemad.
1. Nekem az 5.11es driver bevalt, nem rakok fel masikat (probaltam az 5.5-ot 5.9-et, mindkettonek WinXP reinstall lett a vege)
2. Nekem kikapcsolas utan nem nem marad meg a hang, sose maradt.
3. Kell a 6os Nero, mert irok DVDt, es egyebkent is ment vele regebben, csak ujra kellett telepiteni a Windowst, miutan DVDiras kozben kiteptem a gepbol a rackes vinyomat :D
4. Codec pack sose volt fent, ffdshow, ac3filter, divx5.0.5, oggds es kesz.

Szerk: egyebkent a warezolast nem kene hirdetni :D

1. 5.30-as ment fel aztán az 5.50
2. nekem se csak az 5.90-el
3. ma írtam hogy fel kellett raknom a legújabbat és müxik úgyan úgy minden
4. a codec packban lelehet tíltani mi nem kell..szal te ugyan azt rakod fel csak egyesével és a gordianknottal nem ütközik semmi. Az ACE megával igen de az szar az aviknál is.

+1 nem hirdetek semmit csak megpróbálok segíteni  ;)

#2978 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 18:23

Idézet

windvr3-t raktam fel megadtam neki a serialt

;)

Nekem az 5.11 bevalt, regebben ment is, most valami nyugje van es erre kell megoldas, 5.9et nem fogok felrakni. Ja, es nem piros kartyam van, hanem zold, Temic 4009 FR5 tunerrel.

Ha nem lesz megoldas, igy marad, annyira nem zavaro, hogy ezert felrakjam az 5.9-et.

#2979 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 18:39

Idézet: Temes - Dátum: 2005. jan. 27., csütörtök - 19:23

;)

Nekem az 5.11 bevalt, regebben ment is, most valami nyugje van es erre kell megoldas, 5.9et nem fogok felrakni. Ja, es nem piros kartyam van, hanem zold, Temic 4009 FR5 tunerrel.

Ha nem lesz megoldas, igy marad, annyira nem zavaro, hogy ezert felrakjam az 5.9-et.

de nem érted hogy nincs fenn nálam az 5.90???

és a windvr3 is van mert néhány funkcióban jobban szeretem..pl. a fényképezésnél ha néhány jelenet kell egy filmből.

#2980 Felhasználó inaktív   Temes 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 01. 27. 18:46

Akkor 5.5 vagy 5.3, tokmindegy, azt se rakom fel.

Az addig rendben van, hogy windvr3at hasznalsz, csak ne hangoztatsd, hogy "biztonsagi masolat" :D
De reszemrol ezt a temat lezartam, csak a te erdekedben szoltam.

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.