Alapvetoen 4.8.8.341-et hasznalok, mert az iuVCR-hez torest gyarto csapat sosem allt a helyzet magaslatan, viszont a neten talaltam egy szeriaszamot, ami a 341-gyel meg megy, ujabbak viszont mar nem fogadjak el, es azonnal letiltodnak.
De filozom rajta, hogy megvegyem legalisan ~800 rubelert (~5k Ft), mert megerdemli a program iroja. (ugyis rubel feleslegem van, amivel itthon nem tudok mit kezdeni, mivel a bankok nem valtjak. Viszont erre meg rajon a 25% AFA, mert az EU tagallamokban szoftver import utan kotelezo

Asszem megkerem vmelyik orosz kollegamat, rendelje meg a nevemben

)
Amit hasznalok: ffdshow codec, One-Pass-quality 90%-on. (Eredetileg DivX 5-be nyomtam, csak egy frissebb DivX verzio felrakasa agyonvagta a jol mukodo iuVCR-emet

ffdshow eredetileg DivX/XviD lejatszo codec

)
640x480-as felbontas mind preview-re, mind capture-re. Filters-nel iuLab Deinterlace van berakva. (tobbi gagyi)
Hang: alaplapi hangkartyat hasznalom line-in-en, M$ ADPCM codec-kel (25%-a a tomoritetlen wav-nak, nem csuszik az mp3-mal ellentetben. Tuner csak 32KHz-n tud digizni, es nem allithato a hangereje, tul halk

)
Opciok ablak:

Info ablak:
Altalaban meguszom orankent ~30 dropped frame-mel, ha nem nyulok komolyabban a gephez. (Korabban elinditott bongeszo hasznalata forumozasra. Uj IE inditas =30 dobott frame

)
Hangot utolag szoktam korrigalni, mikor kivagom a reklamokat, azzal, hogy fix 25 fps-re allitom a kesz avit Nandub-ban.
De a nyers avit megnezve alig eszreveheto a csuszas, annyira minimalis a dobott kockak szama.
Szerkesztette: nyunyu 2005. 01. 30. 13:35 -kor