Ma beruháztam, egy Terratec Cinergy TV 400-ba
Eddig nem bántam, meg még csak Compositeot köttöttem rá mivel a kábeltv nincs idevezetve egyenlőre. De ezzel a képminőség nagyon jó. Engem elsősorban a felvétel minősége érdekel, de az ellen semmi kifogásolni valóm sincs. Mondhatni tökéletes, és ha 10 perc után azt tapasztaltam, hogy beépített deinterlace-van benne, ami nagyon faszán dolgozik, nem úgy mint az ATI-féle. Teletext-je jól működik, van hozzá távirányító, stereo. Jár hozzá a WinDVR nevű progi, amivel lehet Mpeg2-be is felvenni. De a hozzá adott program nagyon korrekt bármilyen formátumban és bármilyen feltelelített kodekkel tud felvenni. A Telepítésével semmi gondom sem volt, beraktam gépbe a kártyát, és XP alatt kattintás nélkül feltelepült és már működött is. Felismerte az XP, beraktam a CD-t és magától felnyomta a drivereket. A szoftverét külön installáltam azzal sem volt gond. Most már csak az a kérdés a csatornakeresés hogy fog menni.
Az ára pedig igen jó 21e bruttó. Egészen apró a kártya nincs is rajta más csak az 5 csatlakozó a philips chip(SAA7134) meg a tuner.
PS: a 2 év gari is melette szól.
Ez volt az első benyomás, holnapra talán már be tudok számolni a negatívumokról is (remélem nem lesz miről)