Idézet
Szóval, lehet, hogy az én gondolkodás módon nem hétköznapi, de azért a fentebb elvárt gondolatmenet is kissé furcsa. Különösen annak tükrében, hogy programozoktól az ember kifejezetten és talán szélsoségesen is logikus gondolkodást várna...
gabest erre valaszolt, s en csak annyival egeszitenem ki: nem varhato, sot keptelenseg, hogy egy vindozra fejlesztett program miatt, atirjak a korabbi vindozereket [pl: 98 vs unicode].
az altalad irtakbol en ezt szurtem le...
Idézet
Harmadszor: tudom ingyé' van, ajándék lónak ne nézd a fogát, stb.
a Hydrogenaudio foobar-ral foglalkozo reszen is felvetheted, de a foobar-t fejlesztok nem fogjak tudni a regebbi vindozokat atirni.
Idézet
Negyedszer: miért, baj, ha vki win98-at használ 2003-ban?
ennek is van jo par hibaja. Amig en a 98 es 98 SE-et hasznaltam [2000 tavaszatol 2003 oszeig, persze par volt reinstall stb.], addig is voltak instabilitasi problemak [persze lehet hardverre fogni...], de miota 2000-et hasznalok joval kevesebb az ilyen jellegu a problemam. Persze van igy is, de mar nagyon off vagyok
Idézet
Ötödször: a win98 alatt, legalábbis azok a funkciók, amik nekem kellenek, tökéletesen muködnek, pont egy xp-vel (ám net hozzáféréssel nem) rendelkezo barátomnak támadtak gondjai, és a foobar2000 honlapját nézegetve merült fel a különbözo verziók létezésének lehetosége.
milyen termeszetu a foobar problema a haverodnal? [hatha tud ra vki vmi megoldast...]
Idézet
U.i.: egyébként ezt a kis "szöszenetemet" valójában nem is a program honlapján olvasottak inspirálták, hanem valahogy a válaszodból kiérzett hangsúly, vagy csak én vagyok mimóza?
nem vezerelt semmi banto szandek, mikor a korabbiakat irtam. Nem tudom, vmi gond lehet velem, mert mar masok is panaszkodtak... Ehh, talan tobb szmalyit kene hasznalnom, vagy maskeppen fogalmaznom.
pl: Visszabeszélő --> Hova tunt a forum szinvonala? III. #405 mocsi @ 2004. február 12. 08:24
Idézet
Az ismeroseim közül, akik (legális!) office xp-t telepítettek, azok a lehetséges szolgáltatások töredékét sem használják, és úgy fog elavulni a drága pénzen vásárolt programcsomagjuk, hogy érdemben nem használták ki a lehetoségeit.
az ismeroseid jobban jarnanak, ha vmi FREE ofiszt hasznalnanak. Peldaul az egyik baratom az uj munkahelyen [vmi hivatal feleseg...] vettek neki is Office akarhanyezret. Ki sem bontotta, ott porosodik az asztalan. Helyette OpenOffice-t hasznal... Persze van hozza magyaritas is, illetve magyar verzio [openoffice.hu es office.fsf.hu], mert sok mindenki ezert ignorálja...
eme temaban egy topik: Microsoft OS --> MSOffice kompatibilis free alkalmazást keresek
Idézet
A FOOBAR2000 pedig egy kiváló program, az én igényeimet kielégíti win98 alatt is.
errol van szo, na
ON
gondom van a playlist-tel. Ugyanis van par tab, mindegyik egy playlist-nek felel meg [nalam ezen a helyen, mert user_profiles_enabled: "E:Documents and SettingsAdministratorApplication Datafoobar2000playlists"]a problemam abbol ered, hogy masik meghajtora [D-rol, H-ra] masoltam a playlist-ben szereplo file-ok legnagyobb reszet. A playlist-ek sima txt alapu file-ok, persze vmilyen karakter kodolassal [talan UNIX(?)].
probaltam atirni az egyik playlist file-ban a regi utvonalat, az ujabbra. Osszesen egy karaktert kene lecserelni [D-t, H-ra]. ConTEXT-szel vegeztem egy editalast az egyik playlist masolatan, de a foobar-nak nem tetszett. Valoszinu, hogy a kodolas miatt...
vkinek nincs otlete arra, hogy mikepp adhatnam meg az uj utvonalakat, persze anelkul, hogy ujra ossze kene allitanom a playlist-eket.
nincs veletlenul egy olyan plugin, ami felkutatna egy file, a playlist-ben szereplo file, uj utvonalat; ha az adott file nem talalhato a playlist-ben szereplo helyen. [hasonloan, mikor a vindoz nem talal egy parancsikonhoz tarsitott alkalmazast, file-t, s akkor automata keresesre is hajlando...]
[keresgeltem a Hydrogenaudio foobar reszlegen, de nem talaltam ilyen problemat... Persze lehet, hogy nem a megfelelo szavakkal kerestem. Jojo, akar ott is felvethetnem a problemamat... ha lenne elegendo angol tudasom
Szerkesztette: blash 2004. 04. 08. 05:17 -kor

Súgó
A téma zárva.