HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangfalrendszer II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangfalrendszer II.

#321 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 30. 01:21

Azt hiszem, megveszem a JPW-t :)

Tudnátok ajánlani hozzá kábelt, ill. olyan helyet, ahol forrasztanak hozzá csatlakozót? (az Orionnak kissé "régies" megoldású kimenete van :) )

#322 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 13:54

Azért én meghallgatnám azt a Missiont is... :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#323 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 14:27

idézet:
Ezt írta Zoch:
Azt hiszem, megveszem a JPW-t :)

Tudnátok ajánlani hozzá kábelt, ill. olyan helyet, ahol forrasztanak hozzá csatlakozót? (az Orionnak kissé "régies" megoldású kimenete van :) )
[/quote]

Hmmm...?

#324 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 16:48

Nah most kerültem netközelbe..Se 260... :) Rlz..kerítek hozzá valami jobb Vidi hangdobozt..mert a DC-200-est csak beraktam hátra..tapétát ráraktam most szép fa színű...és a hangja is jobb lett az egésznek..már mindenütt erős.. :)
De valami nagyobb basszusú Vidi-t igazán mondhatok erre a kis drága erőlködőre :)
Olyan örömmel tisztogattam..már annyira szép! :)

Üdv

#325 Felhasználó inaktív   Zoch 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 17:41

idézet:
Ezt írta Xero:
Nah most kerültem netközelbe..Se 260... :) Rlz..kerítek hozzá valami jobb Vidi hangdobozt..mert a DC-200-est csak beraktam hátra..tapétát ráraktam most szép fa színű...és a hangja is jobb lett az egésznek..már mindenütt erős.. :)
De valami nagyobb basszusú Vidi-t igazán mondhatok erre a kis drága erőlködőre :)
Olyan örömmel tisztogattam..már annyira szép! :)

Üdv
[/quote]

Huhh, mázlista :eek:

Mennyi volt, hol vetted, van-e még... :D

Aktívan keresek én is egy ilyen szerkezetet, ha nem látszana ;)

[ 2003. május 30.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]

#326 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 18:03

idézet:
Ezt írta Zoch:

Huhh, mázlista :eek:

Mennyi volt, hol vetted, van-e még... :D

Aktívan keresek én is egy ilyen szerkezetet, ha nem látszana ;)

[ 2003. május 30.: Zoch szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Pincében találtam...régi lakó ott hagyta egy 72-es gitár társaságában! :))

Üdv

#327 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 18:06

idézet:
Ezt írta Xero:

Pincében találtam...régi lakó ott hagyta egy 72-es gitár társaságában! :))

Üdv
[/quote]

a hülyéje :D Nekem is kell ilyen régi lakó :)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#328 Felhasználó inaktív   MSX.WAV 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 05. 30. 18:24

Na Hall!
Lenne kérdésemproblémám:
van egy 45-160wattos erőlködőm és hozzá kettő 35-40wattos hangfal és természetesen me tudom maxra tekerni a potit de amikor rá tettem egy 70wattosat(ez zenei teljesítmény a villamos teljeyítmény 100w)akkor ugyanodáig tekerem és gyanugy szól mint a 35-40watos vagyis ugyanott áll meg mér van ez és hogyan lehetne megcsinálni hogy a nagyobb hangfal jobban szóljon a kisebbnél ugyanazon az rősítőn? :confused:
SZEVASZTOKHELY!!!

#329 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 18:37

Közben rájöttem, mi a gondod. Szóval itt az a baj, hogy a nagyobb doboz nem érzékenyebb a kicsinél, ezért nem hallod hangosabbnak ugyanakkora teljesítmény mellett. Ezzel nem lehet mit kezdeni. A terhelhetőség (watt) a hangszóró egyik leglényegtelenebb paramétere.

[ 2003. május 30.: subvoice szerkesztette a hozzászólást ]

#330 Felhasználó inaktív   blútúút 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 21:34

idézet:
Ezt írta blútúút:
Hát újra felteszem a kérdést,mint régen.
Vmi jó 2.0-ás esetleg 2.1-es hangrendszer kéne.
Legyen aktív,fadobozos és háát :rolleyes: kb. Genius HT 5.1 árkategória de inkább alatta.Technot,trancet hallgatok na meg néha dance és house is elmegy.Ja és ne valami 10W-os hang"fal"

[ 2003. május 27.: blútúút szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Talán túl nehezet kérdeztem?Hát igen,kevés olyan dolog van,ami olcsó és jó is.

[ 2003. május 30.: blútúút szerkesztette a hozzászólást ]
Pénz volt, és lesz. De nincs.

Miditower 300W, ABIT KD7-raid, AMD XP 2500+ BARTON BOX, Apacer 2x512 MB DDRAM 333MHz, ATI Radeon 9800, Maxtor DiaMax PLUS 40GB, TEAC FDD, TEAC DVD, TEAC CD RW, Philips 107B40 17", Genius optical mouse, Chicony keyboard, Kinyo SW 210, Microcom DeskPorte Internal

#331 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 05. 30. 22:39

Orion SE260 featuring valami jó fal :D
tutira jó páros..és az orion még szép is tud lenni:9
Kicsi retro.. :p

Üdv

#332 Felhasználó inaktív   gameexpert 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 06. 01. 10:58

mennyit kostál egy ilyen se260? (aproneten, googlen nincs találat)

tudtok még egyéb, olcsó erősítőt ajánlani annak, aki most tervez hangfalakat venni a gépéhez, elsősorban mozizás céljára? eddig én is a genius ht5.1el szemeztem, mivel mindenki ajánlgatja (ittis, prohardveren is), de a párezer ftos tartalom kicsit elbizonytalanít.

másrészt, tudom, hogy lehetetlen 50e körüli összegből normális erősítős rendszert összerakni. Ugy vagyok vele, hogy vagy 40e egy ilyen kis genius, vagy a következő lépcső 200e körül van (erősitő 90 alapbol), de ez a használt orion megfelelő alternatívának látszik, és hogy őszinte legyek, én is jobban bizok egy fentebb említett jbl/mission párosban, mint a genius kis hangfalában.

lámakérdés: nincs ilyen árkategoriában (30-40e) egy pár AKTÍV hangszoro? (amit hangkártyára, vagy más formában a gépre tudok dugni, olcson)

#333 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 01. 12:10

idézet:
Ezt írta gameexpert:

tudtok még egyéb, olcsó erősítőt ajánlani annak, aki most tervez hangfalakat venni a gépéhez, elsősorban mozizás céljára? eddig én is a genius ht5.1el szemeztem, mivel mindenki ajánlgatja (ittis, prohardveren is), de a párezer ftos tartalom kicsit elbizonytalanít.

másrészt, tudom, hogy lehetetlen 50e körüli összegből normális erősítős rendszert összerakni. Ugy vagyok vele, hogy vagy 40e egy ilyen kis genius, vagy a következő lépcső 200e körül van (erősitő 90 alapbol), de ez a használt orion megfelelő alternatívának látszik, és hogy őszinte legyek, én is jobban bizok egy fentebb említett jbl/mission párosban, mint a genius kis hangfalában.

lámakérdés: nincs ilyen árkategoriában (30-40e) egy pár AKTÍV hangszoro? (amit hangkártyára, vagy más formában a gépre tudok dugni, olcson)
[/quote]

Mission Cyrus I, NAD 3020(i), DENON PMA-320 20-30e Ft állapottól függően. Unitra WS211D 5e Ft. DENON PMA-250e 25e Ft. ORION SE260 15-20e Ft. LUXMAN L-230 20-25e Ft. PIONEER A5, A6, A500 15-35e Ft. stb.

Ezek nem házimozi erősítők csak síma sztereo!

Üdv: DDL

[ 2003. június 01.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#334 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 01. 12:16

idézet:
Ezt írta gameexpert:

[/quote]
Ne bizonytalanodj el..házimozihoz inkább Genius...
Egy házimozi erősítő legalább 100e...
Vedd csak meg nyugodtan...
De ha inkább zenére kell akkor Orion SE260...

Üdv

#335 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 01. 17:15

Jól van, azért most nehogy elkezdjük hype-olni az SE 260-at. :) Jó gép, de régi, ritka, nem nagyon szeretik eladni. DDL listájában vannak olyanok, amiket műszaki bizikben kapni is lehet. Ha valaki csak egy jó sztereó rendszert szeretne és van rá 50k forintja, akkor egy igazi erősítő+hangdoboz kombó a PC-s rendszereket a földbe döngöli hangminőségben és felhasználhatóságban is (gondoljunk csak a töménytelen bemenetre). Az árnyékolt dobozokat meg akár még a monitor mellé közvetlenül is lehet állítani.

#336 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 02. 12:41

Mission Cyrus One 20-30k-ért már van??? Tényleg körül kellene néznem már valami műszaki biziben... :)
Esetleg nem tud valaki Audio Researchot vagy más csövest emberi áron? Én nagyon nem találtam ilyen hirdetést, vagy csak sok100k-ért.
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#337 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 02. 13:43

idézet:
Ezt írta EV6:
Mission Cyrus One 20-30k-ért már van??? Tényleg körül kellene néznem már valami műszaki biziben... :)
Esetleg nem tud valaki Audio Researchot vagy más csövest emberi áron? Én nagyon nem találtam ilyen hirdetést, vagy csak sok100k-ért.
[/quote]

Nem jó helyen nézted ;) Én a multkoriban vettem D70MKII, hibásat 120k-ért. A hiba csupán csőcserét jelentett, meg 1-2 kondit. :D Aztután 300k-ért eladtam :eek: :D

Üdv: DDL
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#338 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 02. 14:09

Na hát ez az! :eek:

#339 Felhasználó inaktív   Dikri 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 15:32

Sziasztok!

Valószínű, hogy a héten veszek egy Genius HT5.1-et.
Megszeretném kérdezni, hogy ez falra szerelhető-e? Illetve lehet-e hozzá kapni valami állványt, mert nem igazán férne el itt az asztal körül minden.

#340 Felhasználó inaktív   Gecco 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2003. 06. 03. 16:59

A hátsó hangszóróknak van olyan vacka, amivel fel lehet akasztani őket, az elsőknek és a centernek nincs.

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.