Hangfalrendszer II.
Elküldve: 2003. 08. 11. 16:26
Elküldve: 2003. 08. 12. 17:45
Tapasztalataitok? Már akinek van.
Ami nagyon tetszik, az az, hogy mindössze 37 ezrembe kerűlt, ami szerintem nem egy rossz ár azért amit nyújt.
[ 2003. augusztus 12.: Nevl szerkesztette a hozzászólást ]
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2003. 08. 12. 18:35
Elküldve: 2003. 08. 14. 08:03
[QB]
Mindenképpen mini kell?
Mivel kevés a helyem: igen.
A B&W-nál szinte minden csak jobb lehet.
Ez azért kicsit erős...
Milyen zenéket hallgatsz? Ettől sok minden függ.
Leginkább progresszív rock (Dream Theater, Fates Warning), de gyakran becsúszik jazz, valamint klasszikus zene is, esetleg valami gépzene (propellerheads).
Szóval nem valami rockra kihegyezett hangfalat keresek, jobb lenne egy allround.
80 rugónál többet nem áldozok (inkább kevesebbet), mivel a Megaworks is 110-be van!
Üdv.
Elküldve: 2003. 08. 14. 12:59
idézet:
Ezt írta THX:
Idézet
Ezt írta DDL:
[QB]
Mindenképpen mini kell?
Mivel kevés a helyem: igen.
A B&W-nál szinte minden csak jobb lehet.
Ez azért kicsit erős...
Nem az. Tapasztalat. Ha mini kell akkor Heybrook HB1, HB2 (bár ez már nam annyira mini). JPW Mli-510, stb.
idézet:
Ezt írta THX:
Idézet
Ezt írta DDL:
[QB]
Milyen zenéket hallgatsz? Ettől sok minden függ.
Leginkább progresszív rock (Dream Theater, Fates Warning), de gyakran becsúszik jazz, valamint klasszikus zene is, esetleg valami gépzene (propellerheads).
Szóval nem valami rockra kihegyezett hangfalat keresek, jobb lenne egy allround.
A B&W minden csak nem allround. Inkább csak rock, vagy gépzene. Amiket Én ajánlottam meg inkább természetes hangszeres zene, ének. Magyarul: jazz és klasszikus a rockkal izzadnak azok is meg a B&W is.
idézet:
Ezt írta THX:
Idézet
Ezt írta DDL:
[QB]
80 rugónál többet nem áldozok (inkább kevesebbet), mivel a Megaworks is 110-be van!Külön erősítőt nem akarok venni.
Üdv.
Pedig megérdemelne egyet.
Üdv: DDL
Elküldve: 2003. 08. 15. 09:42
idézet:
Ezt írta THX:
DDL, a Quadral falakról mi a véleményed?[/quote]
Akkor már inkább a B&W
Elküldve: 2003. 08. 15. 10:09
idézet:
Ezt írta DDL:
Akkor már inkább a B&W
Üdv: DDL[/quote]
![]()
![]()
![]()
Amúgy én nagy NIN (Nine inch nails) Rajongó vagyok, nem mondom hogy a legkeményebb rock de van olyan része is... én Heybrook-okon hallgatom és imáádom... nagyon szép. /Frails annyira szép a cuccon hogy nembírom ki hogy ne álljak fel és ne járkáljak/. AMin én hallgatom az 1pár HB2 ill 1pár HB4+Yamaha mélynyomó (valamilyen SW-xxx azt nemtom.) és ez a rendszer sztem már jó rock-ra is... de lehet olyan az izlésem aminek ez megfelel.
Elküldve: 2003. 08. 15. 22:05
én nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal, de Ti biztosan tudtok nekem segíteni! Tudomásom szerint a 4.1 azt jelenti hogy 4db hangszóró + 1sub... vagy tévednék?? konkrét kérdésem az volna hogy mit dugjak egy 2spk (2sztereó csati=4hangszóró, ugye?) outtal rendelkező gép hátuljába (Realtek ALC650E)?? főként zenehalgatásra lenne, de nem szeretnék milliókat költeni...
Előre is köszi, Üdv.
[ 2003. augusztus 15.: team3 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 16. 08:04
idézet:
Ezt írta team3:
Hello mindenkinek!
én nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal, de Ti biztosan tudtok nekem segíteni! Tudomásom szerint a 4.1 azt jelenti hogy 4db hangszóró + 1sub... vagy tévednék?? konkrét kérdésem az volna hogy mit dugjak egy 2spk (2sztereó csati=4hangszóró, ugye?) outtal rendelkező gép hátuljába (Realtek ALC650E)?? főként zenehalgatásra lenne, de nem szeretnék milliókat költeni...
Előre is köszi, Üdv.
[ 2003. augusztus 15.: team3 szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Sztereó erősítő + 1 pár hangdoboz.
Elküldve: 2003. 08. 16. 21:01
idézet:
Ezt írta DDL:
Sztereó erősítő + 1 pár hangdoboz.
erősítő kilőve...mert sok k (egy jó), esetleg a hangdoboz típusa??
Elküldve: 2003. 08. 16. 23:50
mostmár vannak jó 5leteim,de plíz erősítsetek meg hitemben. főleg mp3 lenne + DVD. gondolkodtam és döntöttem főleg az ár/teljesítmény miatt mert hát sajna nem vagyok miller (még
u.i.: a csatlakoztatási problémáim megoldódni látszanak, ui kiderült hogy mégiscsak 3 db csatim van
[ 2003. augusztus 17.: team3 szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2003. 08. 17. 07:42
idézet:
Ezt írta team3:
erősítő kilőve...mert sok k (egy jó), esetleg a hangdoboz típusa??[/quote]
Mennyi az a kevés mani?
Elküldve: 2003. 08. 17. 09:24
idézet:
Ezt írta team3:
erősítő kilőve...mert sok k (egy jó), esetleg a hangdoboz típusa??[/quote]
A CREATIVE Inspire 5500 nem fér bele a keretbe ? Ahhoz van Dolby Digital erősítő is. Így a legjobb, mert akkor a hangkártya (akár az alaplapi) digitális kimenetét hardveres AC3 kódolásod lesz !
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2003. 08. 17. 18:48
idézet:
Ezt írta DDL:
Mennyi az a kevés mani?
hát hangrendszerre sajna elég kevés max 25k tán még annyi seviszont az Altec vagy Creative még pont belefér
![]()
Elküldve: 2003. 08. 17. 18:51
idézet:
Ezt írta Piftuka:
A CREATIVE Inspire 5500 nem fér bele a keretbe ? Ahhoz van Dolby Digital erősítő is. Így a legjobb, mert akkor a hangkártya (akár az alaplapi) digitális kimenetét hardveres AC3 kódolásod lesz ![/quote]
árat sajna nem találtam a depón, de gondolom mivel erősítős akkor nem 25k-ért adják...
Figy! Ha Creative-ot veszek ahhoz nem kell Creative kártya?? Jól fog szólni egy alaplapival is??
Elküldve: 2003. 08. 17. 19:22
idézet:
Ezt írta DDL:
Semmi baja nem lesz a magasaknak, ha nem azt a gagyi még gatyamadzagnak is rossz kábelnek csúfolt vmivel kötöd össze amit hangszórókábel gyanánt adnak hozzá.
DDL szerinted hol és milyen kábelt érdemes vennem ProMedia 4.1-hez? [egyik fele csupasz drót másik RCA, bár gondolom ez részletkérdés] Kb 2x 1.5 és 2x 4m kéne.
Elküldve: 2003. 08. 18. 10:19
idézet:
Ezt írta fotel:
DDL szerinted hol és milyen kábelt érdemes vennem ProMedia 4.1-hez? [egyik fele csupasz drót másik RCA, bár gondolom ez részletkérdés] Kb 2x 1.5 és 2x 4m kéne.[/quote]
Bármihez CAT5-ös UTP falikábel.
Elküldve: 2003. 08. 21. 09:27
Van egy eladó klipsch 4.1 em 60e ért ha valakit véletlen érdekelne!
Egyébként a "drágább multimédia hangfalak fikázása" témához csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy anno amikor még vettem klipsch et kb annyi pénzem volt mint az ára. Körbejártam minden lehetőséget, de ennél jobb minőségű cuccot ennyi pénzért nem találtam. Szóval ahhoz nem 90e Ft kellett volna, hogy egy ezzel körülbelül egy szintben lévő erősitőt + hangfalakat tudjak venni..........
Azóta sikerült komolyabb cuccokat venni, úgyhogy klipschet már nem használom, eladó a cucc.
Elküldve: 2003. 08. 21. 10:55
idézet:
Ezt írta Dada.:
Sziasztok
Van egy eladó klipsch 4.1 em 60e ért ha valakit véletlen érdekelne!
Egyébként a "drágább multimédia hangfalak fikázása" témához csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy anno amikor még vettem klipsch et kb annyi pénzem volt mint az ára. Körbejártam minden lehetőséget, de ennél jobb minőségű cuccot ennyi pénzért nem találtam. Szóval ahhoz nem 90e Ft kellett volna, hogy egy ezzel körülbelül egy szintben lévő erősitőt + hangfalakat tudjak venni..........
Azóta sikerült komolyabb cuccokat venni, úgyhogy klipschet már nem használom, eladó a cucc.[/quote]
Ha azt írtad volna, hogy 4 hangszórós új rendszert akkor még egyet is értenék...

Súgó
A téma zárva.