HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangfalrendszer II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangfalrendszer II.

#511 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 07. 30. 14:13

idézet:
Ezt írta DDL:

milyen vókment? Francokat. Orosz hifitóvert!

Szégyelve vallom be, hogy vettem (igazából barteleztem) egy Jazz 9940B-t kb. fél éve. Egyszer kapcsoltam be: brrrrr. Kikapcsoltam és azóta nem tudok megszabadulni tőle. Pedig már féláron is eladtam volna.

Üdv: DDL
[/quote]

Hmmm :) értem akkor ezt a mérhetetlen ellenszenvet a pcpöcsök ellen :D
epox 8rda+ /rev 2, tbred B 1700+@2700+, whisperrock borda+ledes venti,samsung 2x512/400 5-2-2-2,sapphire radeon 9000pro vivo, IBM/Hitachi 60GB + Quantum 15GB vinyo, samsung CDRW, samsung DVD.

#512 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 14:27

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

Hmmm :) értem akkor ezt a mérhetetlen ellenszenvet a pcpöcsök ellen :D
[/quote]

Azért nem csak ezt hallottam. :D . Jó párat tuningoltam, vagy legalább is megpróbáltam kevés sikerrel.

Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#513 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 14:38

azért választottam ezt 60000-ért mert erre van keret. :mad:
De persze én is jobban örülnék egy igazi házimozis cucchoz, meg persze mindenki^.^
de most vehetnék 25000-ért is ilyen pici hangfalakkal, bratyomnak van amit asztali dvd-vel vett. az tényleg gagyi. ez a jazz j9940 nekem és a célnak megfelel :p :D
kis szobába rulz csak lehet anyámék kilakoltatnak majd^.^ aztán mehetek a híd alá a cuccal :D
mellesleg akárki akármit mond nekem teccik hallottam meg egy pár másikat (persze pc-s cuccot) és ez tünt árához képest a legjobbnak..
a mélyládálya nagyon rulz :D
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

ERROR: A Windows nemtalálja a Windows-t A folytatáshoz inditsa el a Windows-t!

#514 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 17:01

idézet:
Ezt írta DDL:

Szégyelve vallom be, hogy vettem (igazából barteleztem) egy Jazz 9940B-t kb. fél éve. Egyszer kapcsoltam be: brrrrr. Kikapcsoltam és azóta nem tudok megszabadulni tőle. Pedig már féláron is eladtam volna.
[/quote]

Dettó mint én a Philips A3.600-zal, igaz, amilyen reklámot itt csináltam neki, nem is csoda, hogy a nyakamon maradt. :D :D :D Azért némi tuningot később még lehet, hogy megpróbálok rajta. ;)

#515 Felhasználó inaktív   Emvy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 17:08

DDL, az MLI 4100-ast hallottad már?
PCspeaker kategóriában szerintem ok.

(ezt a fent emlegetett jazz cuccot meg tessék igen gyorsan elfelejteni, cseréptartónak még ok, de másra semmiképpen se...)
while (!sleep) sheep++;

#516 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 18:51

nem tudom miért szidja mindenki. :( Roter barátomnál hallgattam sztem jo kis cucc!! viszont hallgattam pár kisseb és olcsobb cuccot. na azok tényleg sz@rok!
Pliz ha vki nem probálta ,hallotta vmelyik rendszert ne kezdje el rögtön lehurrogni, mert ö olvasta meg hallotta haverjától...(tisztelet a kivétel) Majd ha meghallgatod és összenézed egy másik cuccal Persze nem 4-500000ft-os rendszerrel akkor mondjon véleményt. akkor ha tudsz ennél jobbat mondani 60000ft körül akkor pliz irja be a forumba. megnézem asszem lehetöség is lesz meghallgatnom... és talán változik a véleményem. de sztem nem nekem nagyon teccik a jazz j9940-es

bocs ha esetleg vkit sértek a hozzászolásommal de ez a véleményem.

nah várom az ajánlatokat hangfalrendszerre. (kb 60000ft-ig)
ASUS P5K-E Wifi App Edition : C2D E8500 @ 4300 : 2x2GB G.Skill 1000 : Sapphire Radeon HD4870 512MB  : Nec AD7170S : Pioneer DVR-215 : Logitech G5 : Antec P182 Case : SB X-Fi Music  250GB Hitachi Sata

#517 Felhasználó inaktív   Eisenhower 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 19:19

"de sztem nem nekem nagyon teccik a jazz j9940-es"

öö nem szerintem , hanem nekem teccik a rendszer!!!!
na már tisztára behülyülök :D

#518 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 19:30

idézet:
Ezt írta Emvy:
DDL, az MLI 4100-ast hallottad már?
PCspeaker kategóriában szerintem ok.

(ezt a fent emlegetett jazz cuccot meg tessék igen gyorsan elfelejteni, cseréptartónak még ok, de másra semmiképpen se...)
[/quote]

Azt nem. De nekem nem létezik "PCspeaker" kategória. Csak árkategória és hogy azért milyen hanghoz tudok hozzá jutni.

Amióta megvan a jazz füllvégre tűztem egy-két drágább (80-120e,-Ft) "rendszert". Kíváncsiságból. Hát szőrnyűek. Lehet, hogy a jazz nem rendelkezik igazán jó magasakkal (ebben egyetértünk, viszont ezen nagyon sokat segít a kábelcsere), de legalább nem túlhangsúlyozott, torz (annyira, mint a többi). Nem kukorékol ki a hangból. A Klipsh, meg a Logitech, meg a Creative borzalmasabbak összességében. Egészen addig amíg el nem kezdem effektálni. Mert onnan számítva kb. 1 perc amíg kikapcsolom.
Viszont a subját beállítani egy rémálom. Mindegyiknek. Mivel nem igazi subok.

Nálam soha nem MP3 a teszt forrása, hanem egy elég közepes DVD, bár erősen tuningolva az analóg része (de még így is hallgathatatlan hosszabb távon). Szeteróban meg a cd-m.

[ 2003. július 30.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]
Manticore Mantra/SME 3009 SII + ORTOFON MC20MKII + ORTOFON T20 Lp játszó, Sansui CD-X701 cd játszó, maszek csöves előfok, KT88 ULPP végfok, Townshend Sir David hangdoboz. CableTalk Reference1, Straight Wire Rhapsody-S, KIMBER 8TC, AN-L (hálózati) kábelek. SoundOrg készülékállvány.

#519 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 19:43

idézet:
Ezt írta ZoLLee:

uhhhh :)))

ez azért elég jóhangzik :) pcszpiker teszt: netmeetinghez jo a klipsch :D

én még nem hallottam ezt a rendszert, szivesen tesztelném eccer. de már cambridget hallottam ami ezzel 1 szinten van és nem hatott meg tulságosan.
[/quote]
Neki megfelel, én már nem térnék vissza :) amikor megszerváltam jó kis cucc volt, de azért b@szta a csőröm hogy fater hifijén jobban szól ugyan az a zene (pedíg az nem nagy durranás, kb egy 6-7éves Philips egybehifi szintén philips cédélejátszóval és asszem 30 wattos, 8 ohmos hangfalakkal). és akkor elégeltem meg a dolgotés akkor jöttem ide tanácsot kérni :) Kaptam ezer félét, megpróbáltam ezer szer ezer félét :) és persze ami a legjobb...az itt volt tőlem 300 méterre énmeg felutaztam azokért amiket nem veszek meg :)

ui.: arra is rájöttem, hogy képes vagyok órákat beszélni a semmiről ritka hülye fogalmazással... zárom soraim :)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#520 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 19:45

idézet:
Ezt írta subvoice:

Dettó mint én a Philips A3.600-zal, igaz, amilyen reklámot itt csináltam neki, nem is csoda, hogy a nyakamon maradt. :D :D :D Azért némi tuningot később még lehet, hogy megpróbálok rajta. ;)
[/quote]

Én kb. 35-40e,-Ft-ot nyomtam bele a Jazz-ba tuning gyanánt és nem lett jobb sokkal. Hiába, kutyából nem lesz zsíroskenyér (sem). Most csak a dekóder részét használom (erősen javítva) és összegányoltam hozzá 4 erősítőt LM3875-ből, meg 2 pár szélessávú TVM szpíkert. Ezt használom a pöcöhöz nagy ritkán.

[ 2003. július 31.: DDL szerkesztette a hozzászólást ]

#521 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 30. 21:55

idézet:
Ezt írta DDL:

Én kb. 35-40e,-Ft-ot nyomtam bele a Jazz-ba tuning gyanánt és nem lett jobb sokkal. Hiába, kutyából nem lessz zsíroskenyér (sem). Most csak a dekóder részét használom (erősen javítva) és összegányoltam hozzá 4 erősítőt LM3875-ből, meg 2 pár szélessávú TVM szpíkert. Ezt használom a pöcöhöz nagy ritkán.
[/quote]

Én inkább olyan hálószobai surround rendszerként szeretném a távoli jövőben hasznosítani. Erre jó is lenne, tulajdonképpen az NXT paneleknek tényleg van egy nagyon érdekes, kellemes hangkarakterük, hatalmas terük, csak nem mennek elég mélyre, meg az egész cucc olyan Philipses lett, remélem érted, mit akarok mondani. Ezért gondoltam őket kiegészíteni valami kisebb hangszóróval, 800 Hz környékén keresztezve 6 dB-s váltóval. A szubot pedig egy-az-egyben cserélném valami combosabbra. Sajnos az elektronikában nem vagyok jártas, ahhoz nem tudok érdemben hozzátenni, maradnak a dobozok mint tuningfelület. :(

#522 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 31. 11:59

idézet:
Ezt írta DDL:

Viszont a subját beállítani egy rémálom. Mindegyiknek. Mivel nem igazi subok.

QB][/quote]

Ez a lényeg!! Én is próbáltam haverom rendszerét jól behangolni, de amint kicsit távolabb került a sub a satoktol, teljesen szétesett a hangkép! rémes volt ahogy szolt!!

[ 2003. július 31.: ZoLLee szerkesztette a hozzászólást ]
epox 8rda+ /rev 2, tbred B 1700+@2700+, whisperrock borda+ledes venti,samsung 2x512/400 5-2-2-2,sapphire radeon 9000pro vivo, IBM/Hitachi 60GB + Quantum 15GB vinyo, samsung CDRW, samsung DVD.

#523 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 07. 31. 14:22

Én nem is szivatom magam ilyenekkel... nincs szub a szobában oszt kész :) Haver mondjuk meglepődött a hangok alapján, azt hitte hogy valahol elvan rejtve valami :) Igaz, Ő Pc-s recsegő előtt ül nap mint nap, annál a szub nélküli cuccaim is mélyebbre mennek :)
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#524 Felhasználó inaktív   dava 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 08. 09. 12:00

Sb live hangkártyám van és genius ht5.1-em. A hangkártyába 3 jack dugó megy, fekete, zöld és egy sárga.
A feketével és zölddel nincs baj, de a sárgát bárhová dugom, a mélynomó és a center nem szól.
mit csináljak?

#525 Felhasználó inaktív   THX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 09:11

Helo srácok!

Van otthon egy Megaworks 550 THX cuccom, elégedett vagyok vele, de mostanság arra gondolok, hogy az első jobb és bal szórókat lecserélem "rendes" hangfalakra. B&W-re gondoltam. Mi a véleményetek erről?

A technikai oldalához nem értek, simán rádugom és kész?

#526 Felhasználó inaktív   subvoice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 10:34

A B&W jó választás, de vegyél egy rendes erősítőt is hozzá. De rákötheted a PC szpíkerre is, legalább meghallod, mennyire gyatra minőségű erősítő van benne.

#527 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 11:59

idézet:
Ezt írta THX:
Helo srácok!

Van otthon egy Megaworks 550 THX cuccom, elégedett vagyok vele, de mostanság arra gondolok, hogy az első jobb és bal szórókat lecserélem "rendes" hangfalakra. B&W-re gondoltam. Mi a véleményetek erről?

A technikai oldalához nem értek, simán rádugom és kész?
[/quote]

Mennyit szánsz rá??

#528 Felhasználó inaktív   THX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 12:20

idézet:
Ezt írta DDL:

Mennyit szánsz rá??

[/quote]

Kinéztem a B@W 600-as sorozatból egy könyvespolcra való modellt, kb. 80 rugó a pár.

Van valami jó 5leted?

#529 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 13:47

idézet:
Ezt írta THX:

Kinéztem a B@W 600-as sorozatból egy könyvespolcra való modellt, kb. 80 rugó a pár.

Van valami jó 5leted?
[/quote]

kitűnő választás.. b&w-k nagyon jól szólnak..de tényleg adj alá "jó" erősítőt!

Üdv

#530 Felhasználó inaktív   DDL 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 08. 11. 15:09

idézet:
Ezt írta THX:

Van valami jó 5leted?
[/quote]

Mindenképpen mini kell?

A B&W-nál szinte minden csak jobb lehet.

Milyen zenéket hallgatsz? Ettől sok minden függ.

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.