hát,ha főleg a mély fontos,mindenképp hallgass meg egy wharfedale hangfalt(és mélyben olyan élményt halasz,mint más hangfalak,pl heco,mission csak kiegészitő mélynyomóval tudnak).a valdus pl kifejezetten olcsó.a többi tipusának meg egy fokkal kevesebb a mélye,cserébe sokkal szebbek a magasok(wharfedale szinten...

).és nem több árban,mint a missionok,sőt...vagy a fő-kedvencem,sajna még használtan sem fér ide be :phonar.az mindenben nagyon jó.
de szvsz a dupla mélyes missionok hangja eléggé mosott,kusza(és hiába változik bejáratás után sokat,akkor is az marad).a szimpla mélyesek szépen szólnak(ha MÉLY kevés kell az is éppen ott van,valamint erőtlen és részlettelen),akkor ezt válaszd.de szvsz rock,modenr zenére alkalmatlan a mission.az progressziv zenékre,vagy jazz re jó.de csak azért,mert ennyi zseton van,még nem lesz tőle jobb a mélye...
és ez nem szubjektiv dolog.elég sok kommersz(mission,wharfedale ketegóriát),és ennél jóval igényesebb hangfalat hallottam már,valamint tudom h egyes felvételeken mennyi mély,magas,milyen részltetek vannak meg.szal nem a levegőben beszélek....
ja,és csak akkor vegyél meg szépséghibás terméket(tom,h hátul vannak a hibák,revox szerint)ha soha nem akarod eladni.
és dehogynem,úgy irtad NYERŐ!!!!!!!!!
ez túl kicsi kategória,hogy egyértelmű nyerő lehessen bármylik is.egyiknek sincs jobb hangminősége,csak más JELLEGŰ a hangszinük.
Nem úgy írtam, hogy A NYERŐ. A bass meg relatív. Szerintem meg jó a bass. Bár nem sokkk ez igaz...
Tényleg szépséghibásak. De általában lényegtelen helyeken. Pl. hátul vagy alul. De ez is relatív. Ki milyen kompromisszumot hajlandó kötni. (én nem vennék állót ennyiért).