idézet:
Ezt írta Thrawn:
Egyébként igazad van, tényleg az a lényeg, hogyan szól.[/quote]
Igen és én még "csak" az Audigy-vel hajtom, de nemsoká itt az ideje az upgrade-nek a 2-re. De lehet, hogy nem is lesz sok különbség...
Hangfalrendszer II.
Elküldve: 2003. 03. 10. 14:11
Elküldve: 2003. 03. 10. 14:18
idézet:
Ezt írta THX:
Igen és én még "csak" az Audigy-vel hajtom, de nemsoká itt az ideje az upgrade-nek a 2-re. De lehet, hogy nem is lesz sok különbség...[/quote]
Nekem Live volt egy rövidke ideig a Klipsch alatt, utána lett Audigy2. Ott volt ám különbség, igaz, a Live nem egy kategória az Audigy1-el.
Elküldve: 2003. 03. 10. 14:24
idézet:
Ezt írta THX:
Már korábban is leírtam: igencsak tisztességes hangerőt produkálnak ezek a cuccok (a kb. 20 m2-es szobában nem tudom kihasználni), de az 500 Watt - mint tudjuk Burst módban - nevetséges...
A hangminőség viszont télleg szuppeer[/quote]
Azért én vitába szállnék ezzelHa beülsz középre s feltekered a hangerőt 60-ig kor simán olyan a feeeling mint pl. egy discoban. Szal nagyon ütős a hangereje, de nagyobb termek hangosítására nem jó, mint ahogy nem is arra tervezték.
Én összehasonlítottam jópár házimozi rendszerrel(asztali) haveri körben, amiket kapni lehet 150-250 ezerért s messze felülmúlja őket a Klipsch! Mind hangerőben mind hangminőségben. De persze az 500W tényleg túlzás![]()
Elküldve: 2003. 03. 10. 14:38
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Nekem Live volt egy rövidke ideig a Klipsch alatt, utána lett Audigy2. Ott volt ám különbség, igaz, a Live nem egy kategória az Audigy1-el.[/quote]
Thrawn, neked a Klipsch-hez az eredeti hifi kábelek vannak, vagy lecserélted őket? Én lecseréltem minőségi kábelekre őket, s észre lehetett venni nagyobb hangerőnél a javulást!
Ez a 100-adik hozzászólásom hip hipHurráááá![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2003. 03. 10. 14:43
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Azért én vitába szállnék ezzelHa beülsz középre s feltekered a hangerőt 60-ig kor simán olyan a feeeling mint pl. egy discoban. Szal nagyon ütős a hangereje, de nagyobb termek hangosítására nem jó, mint ahogy nem is arra tervezték.
Én összehasonlítottam jópár házimozi rendszerrel(asztali) haveri körben, amiket kapni lehet 150-250 ezerért s messze felülmúlja őket a Klipsch! Mind hangerőben mind hangminőségben. De persze az 500W tényleg túlzás[/quote]
Na, ez így mind igaz. Nem is száltál vitába, mert én is ilyesmit írtam!![]()
Jó, hogy mostanában nem egymás cuccainak a fikázása megy...
Elküldve: 2003. 03. 10. 14:48
idézet:
Ezt írta THX:
Na, ez így mind igaz. Nem is száltál vitába, mert én is ilyesmit írtam!![]()
[/quote]
Jó csak valahogy el kellett kezdjem a mondatot![]()
Viccet félretéve én sosem fikáztam a másik cuccát, a Logi is tök szupi cucc, csak nekem a Klipsch jobban tetszett, ennyi![]()
Elküldve: 2003. 03. 10. 14:57
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Thrawn, neked a Klipsch-hez az eredeti hifi kábelek vannak, vagy lecserélted őket? Én lecseréltem minőségi kábelekre őket, s észre lehetett venni nagyobb hangerőnél a javulást!
Ez a 100-adik hozzászólásom hip hipHurráááá![]()
![]()
[/quote]
Az eredeti. De ha mondod, hogy jobb lett, akkor érdemes lecserélni. Bár nekem nehezebb, mert az enyém a 4.1-es, ott a szatelliteken minijack van, de megoldható.
Jó, hogy itt vagy, lenne egy kérésem/kérdésem. Hallgass meg egy zenét fejhallgatóval az Audygy drive-on keresztül, majd a Klipsch fejhallgató csatlakozásán keresztül. Nekem egészen más, a Klipsch-en élesebb, az Audygy-n lágyabb a hang. Pedig mindkettő az Audygy-ből táplálkozik, csak még ott van a Klipsch előerősítője. Kíváncsi vagyok, nálad van-e különbség?
Elküldve: 2003. 03. 10. 15:04
A kérdésem: miért van az, hogy WinXp alatt az AC3 hangos filmek kb. 20 percenként 1-2 másodpercre "begyorsítanak"? Utána megy tovább rendesen és Millennium alatt nem csinálta!!
Bármin játszhatom, a probléma előjön. A filmek tuti jók, nem ott a hiba!
Elküldve: 2003. 03. 10. 15:08
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Az eredeti. De ha mondod, hogy jobb lett, akkor érdemes lecserélni. Bár nekem nehezebb, mert az enyém a 4.1-es, ott a szatelliteken minijack van, de megoldható.
Jó, hogy itt vagy, lenne egy kérésem/kérdésem. Hallgass meg egy zenét fejhallgatóval az Audygy drive-on keresztül, majd a Klipsch fejhallgató csatlakozásán keresztül. Nekem egészen más, a Klipsch-en élesebb, az Audygy-n lágyabb a hang. Pedig mindkettő az Audygy-ből táplálkozik, csak még ott van a Klipsch előerősítője. Kíváncsi vagyok, nálad van-e különbség?[/quote]
Meg a másik javulás ott érzékelhető hogy amikor feltekered maxra a hangerőt de nem szól a cucc, akkor ott meg tudod hallgatni mekkora a háttérzaj, és az új kábelekkel sokkal kisebb volt max-on a háttérzaj mint előtte!
A kérdésedre válaszolva, ezt csak otthon tudom majd este meghallgatni, s beszámolok róla. Most melóból fórumozok![]()
Elküldve: 2003. 03. 10. 15:18
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Meg a másik javulás ott érzékelhető hogy amikor feltekered maxra a hangerőt de nem szól a cucc, akkor ott meg tudod hallgatni mekkora a háttérzaj, és az új kábelekkel sokkal kisebb volt max-on a háttérzaj mint előtte!
A kérdésedre válaszolva, ezt csak otthon tudom majd este meghallgatni, s beszámolok róla. Most melóból fórumozok[/quote]
Köszi! Én is melóból fórumozok, ezért gyakorlatilag csak hétköznap 8-16 között tudok fórumozni.
Elküldve: 2003. 03. 10. 15:30
idézet:
Ezt írta THX:
Jó, jó, de válaszoljatok már nekem is[/quote]
Tuti vmilyen divx-packet használsz nem?![]()
Amibe minden felesleges dolog is benne van, pl. Ace mega ....
Elküldve: 2003. 03. 10. 16:18
[QB]
Tuti vmilyen divx-packet használsz nem?
Hát ez az, hogy nem! Erre mindig is vigyáztam. Csak a szükségesek: DivX 3.11, 4.12, AC3 codec. És mégis...
Elküldve: 2003. 03. 10. 16:32
Elküldve: 2003. 03. 10. 16:45
idézet:
Ezt írta THX:
Idézet
Ezt írta Lufinyul:
[QB]
Tuti vmilyen divx-packet használsz nem?![]()
Hát ez az, hogy nem! Erre mindig is vigyáztam. Csak a szükségesek: DivX 3.11, 4.12, AC3 codec. És mégis...
Kor nincs ötletem![]()
Elküldve: 2003. 03. 10. 18:28
Adott:2 1 éves Soundking hangfal kb:100-100 watt RMS
1 mini hifi erősítővel kb 30-30 watt RMS
Kéne:Center azt nem tom még milyet.
erősítő
Mélynyomó nem kell,a két Soundking adja szépen a mélyeket.
Milyen erősítöt vegyek ehhez a rendszerhez??????
Max 30 rugó, akár használt is lehet!
Nem kell a nagy teljesítmény,de jó 5 hangfalas hangzás.
A hifiben már van egy erősítő , oda nem kell.
Légyszi segítsetek!!!
SECHNSUCHT
HERZELEID
KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elküldve: 2003. 03. 10. 22:44
idézet:
Ezt írta Thrawn:
Jó, hogy itt vagy, lenne egy kérésem/kérdésem. Hallgass meg egy zenét fejhallgatóval az Audygy drive-on keresztül, majd a Klipsch fejhallgató csatlakozásán keresztül. Nekem egészen más, a Klipsch-en élesebb, az Audygy-n lágyabb a hang. Pedig mindkettő az Audygy-ből táplálkozik, csak még ott van a Klipsch előerősítője. Kíváncsi vagyok, nálad van-e különbség?[/quote]
Meghallgattam![]()
Többször is, de én nem tapasztaltam változást, esetleg egy nagyon kicsit a Klipsch-en hallgatva magasabb (élesebb ahogy te mondtad) de szinte alig észrevehető.
Szal kb. ugyanúgy szól mindkettőn nekem.
![]()
Elküldve: 2003. 03. 11. 08:08
idézet:
Ezt írta Lufinyul:
Meghallgattam![]()
Többször is, de én nem tapasztaltam változást, esetleg egy nagyon kicsit a Klipsch-en hallgatva magasabb (élesebb ahogy te mondtad) de szinte alig észrevehető.
Szal kb. ugyanúgy szól mindkettőn nekem.
[/quote]
Köszi! Akkor úgy látszik, ez a 4.1 sajátossága. Egyébként én Beto Vazquez: Infinity c. albumával hallgattam, ott az első 3 számot egy gyönyörű, képzett (megkockáztatom, operaéneklést tanult) hangú hölgy énekli (mármint a hangja gyönyörű, a hölgyet látásból sem ismerem) Az ő hangja határozottan fátyolosabb, kicsit összemosott tónusú az Audygy2 drive kimenetén.
Elküldve: 2003. 03. 11. 13:36
a 2 álló dobozom most akarom lecserélni egy 5.1re. én yamahát néztem, 60e ft. van hozzá 1 onkyo erősitőm.. ha azt is eladom, lenne lé egy creative 550es cuccra..
itt mondjátok hogy ilyen meg olyan hangerővel szolnak tisztán.
most nemtudom eldőnteni, hogy a yamahát megvegyem e az onkyohoz, vagy inkább teljes csere és egy megaworks..
:confused: :confused: :confused:
A yamahát már hallottam és kegyetlen jót szol!! tiszta határozott, erős. nagyon jó!
itt egy kép a yamahárol:
55W szinusz mély aktiv és 30W szinusz satok.
30hz-28khz..
és ezek persze valós értékek!!
[ 2003. március 11.: ZoLLee szerkesztette a hozzászólást ]

Súgó
A téma zárva.