Elküldve: 2006. 11. 13. 22:03
Na, ma megvettem az edigitalban 26900-ért, sajnos nem volt sötétbarna, de nem baj. Azt mondta az eladó, hogy náluk a világosabb már nem lesz, én hoztam el az utolsót, csak fekete maradt, a boltokban abból is kevés van, de rendelésre hoznak.
Eddig azt kell mondanom, hogy nagyon tetszik, ha zenét hallgatok, akkor nem is érzem, hogy ott a mélynyomó mellettem, nem dörömböl, csak annyit ad ki, amennyi kell, naggyon kellemes a hangja. Ha kell, akkor viszont mozog a nadrágom szára is, kicsit vadultam NFS: Carbonnal, hát nem rossz. Ez a játékélmény egy új szintje.
A vezetékek nekem elég hosszúak voltak, bár a koliszoba elég kicsi, viszont aki nagyobb teret hangosítana, annak nem árt venni azt is, szerencsére a hangfalak csíptetősek, úgyhogy nem okoz ez sem gondot.
Nekem 11 óránál már igen hangos tud lenni, mondjuk attól is függ, a PCn mennyi erőt adok. A potival eddig semmi bajom, bár nekem kézzel tekergetni messze van, így használom a távirányítót, amin épp annyi gomb van, amennyi nekem kell: Power, Mute, Vol + -.
Egyenlőre ennyi, minden esetre aki nem autóval megy, az vigyen magával mégegy embert, szerencsére nekem is volt segítségem, nélküle asszem taxi lett volna belőle.
Azt hiszem ezért a pénzért nagyon megérte, sokat számít az a fa doboz. A MM-ben 34k, az már sok lenne.
KomposztWC