HWSW Informatikai Kerekasztal: Hangfalrendszer II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hangfalrendszer II.

#61 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 05. 07:58

Egyetlen 1 bajom van ezzel az erősitővel. Engem nagyon idegesit, hogy a mély szabályzása 100Hz-en történik..
igy nemtudja igazán kihozni a doboz erejét. haverom Sonyja 63Hz-nél szabályoz. És hidd el ég és föld a 2 hangzás, mikor odatekerem a hangszint.
olyan hangokat hoz ki a dobozbol.. :eek: :eek:
Nagyon jó!! valahogy bekéne lőni ezt is oolyan 60Hz környékére :D szted melehet valahogy oldani?
epox 8rda+ /rev 2, tbred B 1700+@2700+, whisperrock borda+ledes venti,samsung 2x512/400 5-2-2-2,sapphire radeon 9000pro vivo, IBM/Hitachi 60GB + Quantum 15GB vinyo, samsung CDRW, samsung DVD.

#62 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 05. 10:23

Passz, annyira nem ertek az erositokhoz.

Annak idejen olcson megvettem (3 honaposan 70e, uj ara akkor (3 eve), vegkiarusitaskor volt 85), szol, innentol kezdve nem foglalkoztam vele, hogy pl. egy Yamaha DSP-A5-tel jobban jartam-e volna. Arra akkor nem volt penz, mint hangfalakra sem. Corneteket hirtelen felindulasbol vettem, amikor megjott az esedekes osztondijam mert mar untam a fulest.

Basszussal nekem nincs gondom, kicsi szobaban (~8nm) hasznalom, sub nelkul. Biztos jobban szolna, de hova rakjam?

E510==Cornet145: azert irtam, mert nem csak kinezetre, hanem meretre is pontosan azonos, meg ugyanugy 6 ohm, 60/90W a terhelhetosege. Crossover frekire nem emlekszem fejbol, Jamo weblapjan meg mar 3 eve nem szerepel a Cornet szeria.

[ 2003. március 05.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

#63 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 05. 10:37

Lehet ez is olyan húzás, mint ahogy a studio 190et is visszahozták E470 néven. mert azt tudom hogy eltünt egy évre. legalábbis miskolcon.. most meg mindenhol ezt nyomják, rengeteg van belőle. lassan még az élelmiszer bolt is ezt árulja.
epox 8rda+ /rev 2, tbred B 1700+@2700+, whisperrock borda+ledes venti,samsung 2x512/400 5-2-2-2,sapphire radeon 9000pro vivo, IBM/Hitachi 60GB + Quantum 15GB vinyo, samsung CDRW, samsung DVD.

#64 Felhasználó inaktív   KisTehén 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2003. 03. 05. 13:18

Nem tudja valaki az Ozaki Magyarországi forgalmazóját???
RAMMSTEIN:MUTTER
SECHNSUCHT
HERZELEID
KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#65 Felhasználó inaktív   HoZo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 05. 14:28

idézet:
Ezt írta KisTehén:
Nem tudja valaki az Ozaki Magyarországi forgalmazóját???[/quote]

Talán a Pulsar Hungary kft. Legalább is a [url="http://"http://www.ozaki.hu"]www.ozaki.hu[/url] az ő serverükre mutat. :)

#66 Felhasználó inaktív   KisTehén 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 05. 16:42

idézet:
Ezt írta HoZo:

Talán a Pulsar Hungary kft. Legalább is a [url="http://"http://www.ozaki.hu"]www.ozaki.hu[/url] az ő serverükre mutat. :)
[/quote]

Igen de az rohadt drága, az amp-nél olcsóbb!!!!!
SECHNSUCHT
HERZELEID

#67 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 06. 00:18

Mintha a kek szinu akvariumtoltelek is arulna Ozakit.

De inkabb nezd meg a prohardver 2.1-es hangfalkeszlet tesztjet, ha nem akarsz nagyot koppanni...

Ha olcson kell Sokol minoseg, akkor hajra!
Bar ez a "zenedet" elnezve boven eleg lesz :cool: (Bocs, ezt nem tudtam kihagyni :D )

[ 2003. március 06.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]

#68 Felhasználó inaktív   KisTehén 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 06. 17:58

idézet:
Ezt írta nyunyu:
Mintha a kek szinu akvariumtoltelek is arulna Ozakit.

De inkabb nezd meg a prohardver 2.1-es hangfalkeszlet tesztjet, ha nem akarsz nagyot koppanni...

Ha olcson kell Sokol minoseg, akkor hajra!
Bar ez a "zenedet" elnezve boven eleg lesz :cool: (Bocs, ezt nem tudtam kihagyni :D )

[ 2003. március 06.: nyunyu szerkesztette a hozzászólást ]
[/quote]

Miért lenne nagy koppanás????
:p
SECHNSUCHT
HERZELEID

#69 Felhasználó inaktív   KisTehén 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 06. 19:44

Baffus leesetttttt!!Így jó?????? :D :D
SECHNSUCHT
HERZELEID

#70 Felhasználó inaktív   THX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 07. 11:15

Hát igen, a Prohardver teszt. Ha jól emlékszem ott is tartolt a Megaworks! :D Nálam az 5.1 dübörög, király!!!!!!

Még anno feltettem egy kérdést a Logitech z680-al kapcsolatban, de nem tudom, hogy jött e rá reaction.
Akkor most válaszolok magamnak:

Sikerült meghallgatnom egyet és beigazolódott, ami eddig is gyanús volt. CIPŐT A CIPŐBOLTBÓL!!!!

Frankó a távirányító, szuper a DTS dekódolás, király a dizájn, hú még Prologic II is van! A hangja is jó, de.....

Zúg, sistereg, suhog nem csak a center (amire egyébként számítottam), hanem az összes satelit is! :mad:

Lehet, hogy ez nem mindegyikre igaz, de csesszék meg a THX logójukat! Én is gondolkodtam ezen a cuccon, de ezek után mindenki legyen óvatos vele és VÁSÁRLÁS ELŐTT HALLGASSA MEG!!!!!!!!

#71 Felhasználó inaktív   pitya 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 12:40

Azért nem rossz ez a Logi itt mellettem :) ...
Live fast... Die Never!

#72 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 12:54

idézet:
Ezt írta THX:
Hát igen, a Prohardver teszt. Ha jól emlékszem ott is tartolt a Megaworks! :D Nálam az 5.1 dübörög, király!!!!!!
[/quote]

THX meghangoltad már maxon a cuccot? :D Nekem a Klipsch 60-on már annyira löki a mélyeket hogy leesik a pohár az asztalról :D :p :D 80-ig tudnám tekerni max. ;)

#73 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 13:02

idézet:
Ezt írta Lufinyul:

Nekem a Klipsch 60-on már annyira löki a mélyeket hogy leesik a pohár az asztalról :D :p :D 80-ig tudnám tekerni max. ;)
[/quote]

Max. hangerőn pedig ki kellene hívni a mentőket. Persze csak teljes áramtalanítás után tudnának belépni a lakásba. :D
Nekem a Klipsch talán még fél hangerőn sem szólt soha. Nem merem jobban feltekerni.
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#74 Felhasználó inaktív   THX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 13:23

idézet:
Ezt írta pitya:
Azért nem rossz ez a Logi itt mellettem :) ...[/quote]

Ha a Logitech z680 van melletted, írd már le a tapasztalataid, hátha te jobbat fogtál ki...

#75 Felhasználó inaktív   ZoLLee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 13:27

ááá ez olyan hülyeség.. nem merem odatekerni.. mérne mernéd.
nekem sem 20000 ft os cuccom van egy alig 10m2 szobában, és az volt az első dolgom, hogy megnézzem mit szol.
igaz utána egy ideig nem hallgattam ugy de akkor is!!
tessék megnézni mit tud maxon!! :D :D :D
1x élünk!!

#76 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 13:30

idézet:
Ezt írta ZoLLee:
ááá ez olyan hülyeség.. nem merem odatekerni.. mérne mernéd.
nekem sem 20000 ft os cuccom van egy alig 10m2 szobában, és az volt az első dolgom, hogy megnézzem mit szol.
igaz utána egy ideig nem hallgattam ugy de akkor is!!
tessék megnézni mit tud maxon!! :D :D :D
1x élünk!!
[/quote]

Na, majd egyszer, ha nem lesz otthon senki. A gyerekeket elfújná a mélynyomó. :D
S minthogy az egész galaktikában nem találtak értékesebbet, mint az értelem, mindenütt segítették fölvirradni. Ők lettek a csillagmező földművesei; vetettek, s néha arattak is. És néha, egykedvűen, gyomlálni is kényszerültek.

#77 Felhasználó inaktív   THX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 13:31

Lufinyúl, még nem tekertem maxra a cuccost, bár filmek alatt volt már 80 %-on, igaz, gyakran kellett a távirányító hangerő csökkentése gombja után matatnom... :D :D
Ha zenét hallgatok, akkor max 60 %!!!!

Már korábban is leírtam: igencsak tisztességes hangerőt produkálnak ezek a cuccok (a kb. 20 m2-es szobában nem tudom kihasználni), de az 500 Watt - mint tudjuk Burst módban - nevetséges...
A hangminőség viszont télleg szuppeer :cool:

#78 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 13:38

idézet:
Ezt írta THX:
... de az 500 Watt - mint tudjuk Burst módban - nevetséges...
[/quote]

Kíváncsi lennék, mennyi lenne egy ilyen cucc teljesítménye, ha normálisan lemérnék, ahogy azt a hifi-ben szokás? Például 1 Khz-en mért színuszos teljesítmény?

#79 Felhasználó inaktív   THX 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 13:59

idézet:
Ezt írta Thrawn:

Kíváncsi lennék, mennyi lenne egy ilyen cucc teljesítménye, ha normálisan lemérnék, ahogy azt a hifi-ben szokás? Például 1 Khz-en mért színuszos teljesítmény?
[/quote]

Hát szerintem olyan 150-200 Watt (csak fülre).
Egyébként a Logitech z680 450 Wattja az az ismertetők szerint RMS, vagyis tényleg annyi!!!

MÁs kérdés, hogy én azt sem hallottam sokkal hangosabbnak!

EGyébként meg tök mindegy hány Watt, hangos és szuper a hangja! :D

#80 Felhasználó inaktív   Thrawn 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2003. 03. 10. 14:02

idézet:
Ezt írta THX:

Hát szerintem olyan 150-200 Watt (csak fülre).
Egyébként a Logitech z680 450 Wattja az az ismertetők szerint RMS, vagyis tényleg annyi!!!
:D
[/quote]

Az még mindig csak a zenei teljesítmény, ami azért egy kb. másfélszeres szorzót jelent. Egyébként igazad van, tényleg az a lényeg, hogyan szól.

Téma megosztása:

• (58 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.