No ok, ok, akkor mondom a szempontokat. Alapvetően méret a lényeg, tehát a mostani 29" CRT-nél szeretnék nagyobb, 16:9-es képet. Első ötlet volt egy 32-es CRT, de gondoltam, csapjunk bele a lecsóba, legyen plazma, de már így is a fejemet veszik itthon, hogy 300 ezret akarok költeni "tévé"-re. Nincs 500, 700, 2000k-m erre a célra (másra se, ehh

), persze nyálcsorgatva nézem a médiamarkecben kiállított 60" 1080p cuccokat, de na.
Csak a lap szélén jegyzem meg, mert biztos vagyok benne, hogy lesz ilyen tanács is, tudom, hogy LCD-ben van olcsóbban is 1366, de nekem az elmúlt évek fejlődését elnézve is az a véleményem, hogy az LCD TV-k (és monitorok) képe emberi fogyasztásra alkalmatlan, a gyári nagyonszínes demok és a rajzfilmek ugyan jól mutatnak rajta, de összességében vagy 15 évvel vetették vissza a színes megjelenítés színvonalát.
A másik dolog ezzel kapcsolatban, elnézve a UPC szánalmas műszaki kompetenciáját, szerintem nincs annak realitása, hogy a következő 5-6 évben én üzemszerűen HD anyaggal etessem a tv-t, vagyis nem olyan oriási tragédia az, ha nem igazán natívan HD ready az a megjelenítő.
Visszatérve a plazmára. Amire használnám: általános tv nézés provided by UPC SDTV, DVD(-9) nézés (azért a mostni lejátszót lecserélném valami jobb HDMI kimenetesre) és game DVI-HDMI átalakítóval. A 852 és az 1024 HD ready tv között nincs 30k különbség. Első benyomásaim alapján utóbbi egy közönséges DVD-vel is látványosan részletgazdagabb képet mutat. Kérdés, hogy megszívatom-e magamat az 1024-el a számítógépes felhasználás szempontjából?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222