Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 22:09
Hát jelenleg nem nagyon van ts-t kistreamelő beltéri európai piacon.
Ami jön az a dreambox 8000s talán február elején cirka 700 euros áron, 2 tuneres (mondjuk dvb-s2 és dvb-c) és cserélhető lesznek a tunerek.
Lesz még egy lyngbox cucc is. www.lyngbox.com szintén 600-800 euros árkategoria.
Usb2-es vevőt már próbálgattam ami viszi a dvb-s2 adásokat, ott csak erős pc kell hozzá, és dvbviewer software:
technotrend dvb-s2 usb vevő.
Pro7 Sat1 a többi szabadon fogható adások mpeg-4 HD-ben ts-be rogzithetők.
pl. elméletben alkalmas kártya lekezelésére is csak van egy bibi a németek beltéri sorozatszámhoz kötik a kártyát ezt valószinüleg párositás céljából teszik. A kártya csak a megadott beltériben fog menni. Namost ennek kikerülésére nem tudom létezik-e már megoldás, szerintem még nincs, de majd csak lesz.
Az adásokról annyit hogy a premiere valószinűleg párosit, az angolok az NDS-el tuti parositanak, az euro1080 adásait, legalábbis ami az mpeg-2 HD-kat illeti ott bármivel nézheted ha alkalmas cuccod van hozzá és persze kártyád.
Elméletileg van egy irható modul vagy kártya ami képes a premiere hd adásokat is kinyitni természetesen ez illegalis de erröl többet amugy sem tudok.
Sajnos nagyon gyerekcipőben van még ilyen szempontból a technika.
Egyébként dreambox 500-al vettem már fel mpeg-4 HD-t de lan-on át streamelve a gépre, majd offline belenéztem.
üdv