Idézet: Sipi- - Dátum: 2005. nov. 1., kedd - 23:12
Erről jut eszembe, hogy múltkor Jahno 1 perc alatt győzött meg telefonban, hogy ha olyan "extra" igényeim vannak,
Meg 2 független lan-t tud kezelni, esetleg vlanok, mert fizikailag a portjaim sebességkorlátozás... Pár hülyeség jó benne. 2200E-nél mondjuk utáltam, hogy kivették belőle az snmp-t, de mivel sosem használtam, így végül is nem dráma.
Ami érdekes, hogy amikor kijött egy security bug a Netgearra, akkor ugyanaz a bug végigzúzta a Repotec/Micronet/STLab dolgokat, Vigorra meg marhára nem jött ki még semmilyen bug. Többinél viszont ha követi az ember, hogy mennyi idő alatt van update, akkor kiderül, hogy nagyon nem érdemes ezekkel a márkákkal kezdeni, főleg ha net felől exploitolható a dolog és csak 1-2 hónap múlva van update.
LinkSysnél meg weben ott a friss firmware, a link amire kattintasz az mondjuk 2.3-as. Fileneve már 2.4-es, readme.txt-ben 1.9-es featurékat emleget, felrakás után meg kiderül, hogy régebbi, mint amivel gyárilag megvetted. Könyörgöm vazzeg, én ehhez öreg vagyok.
Amúgy sokszáz darab után meg van az első döglött Vigorunk, amiből kiszállt a mérőfüst

Arányaiban ha a saját hibája, akkor még mindig alig 1%-os meghibásodási arányban vagyunk, ellentétben a többi cucc 20-70%-os hibaarányaival. Bár a Dlink604 szerintem üti a 99%-ot is
Nomeg az első "noname" routerek nem bírtak 1 megabitnél többet natolni, aztán amikor emelték az ADSLeket, akkor szépen belassultak, meg döglöttek megfelé, amiért az ADSL szolgáltatónak volt az annya, de csak kevesen tudtuk, hogy a router tehet róla. Vigor akkor már több 10 megabitet tudott precízen natolni, belső lanok közt meg jó 5 megabitet direktben... Azért ja.
Vigort bedugom, oszt addig megy, míg user el nem bassza a szolgáltatója oldalán a jelszavát, utána újra be kell állítani, megfagyni egy sem fagyott, teszi a dolgát dupla áron és kész.
Make love not Wor.