Idézet: Eperkutyus - Dátum: 2006. jan. 10., kedd - 11:12
Annyira nem nagy az. 70 nettóval többet érő helyről jöttem el. Csak azért, mert ott eladó voltam, itt pedig ilyen "hülyeségekkel" foglalkozhatok. Nekem a pénz nem minden.
Tipikus példája annak, hogy jáááj, ezt bárki meg bírja csinálni, aztán odaadják a portásnak, hogy foglalkozzon vele. Ha feladatod, akkor szépen nekilátsz webezni, meg szép ábrákat rajzolni mondjuk a DIA nevezetű cuccal. Ebből a főnök látja, hogy fioglalkozol vele. Napi 8 órás melódat leücsörgöd, mondván, hogy az előzetes tervek 2-3 héten belül lesznek készen, de addig más local problémával ne zavarjanak.
Agresszívnek hangzik, de majd 2 év múlva jössz a vállakozós topikba sírni, hogy fejedre nőttek. Ennek a cuccnak az üzemeltetése havi szinten milliókba kerül, és majd szépen este/éjjel/születésnapi bulidon is basztatnak vele, ha nem megy. Ekkor ajánlod pld. az LNX-et, vagy kroozot, vagy RetteSoftot, mit bánom én, hogy külsős cégként ad ajánlatot bármire, esetleg akármire. LNX-es árral kell kezdeni, annak szerintem feléből mi is kijövünk és akkor is hülyére tudjuk magunkat keresni
Mert ide security appliance kell, meg olyanok, amitől a főnöknek hanyatt kell esni, feléről közöld, hogy nem értesz hozzá, de szívesen kitanulod, akár tanfolyamra is elmész.
Mert ez továbbra is durva cucc lesz. De nagyon. Ilyet nálunk kollégák napokon/heteken keresztül csak rajzolnak, aztán T. Megrendelő által elfeledett apró kis momentum félúton meg bírja borítani az egészet. Én elmennék venni egy csomó cuccost, hogy ez kell hozzá, pár PIX515, 600-as verzió, egy TZ-170-es, meg pár gépes szimulált hálózati környezetet felállítani a szobában, hogy ez kell hozzá. Itt így van, csak a PIX-ek helyett szoftver van a kártyák közt
Szóval kedvenc cuccaim egy kupacba, és akkor mondanám, hogy tervezünk, modellezünk, nagy cégek is így szokták
Make love not Wor.