Idézet: Jahno - Dátum: 2006. jan. 12., csütörtök - 2:40
Minden kártyához jár saját. SSID-t a hálózatoknál megtalálod, én sosem szerettem elrejteni, varázslót meg csak SP2 alatt nyomom végig, az szépen rákérdez többek közt erre is.
Sajna több gondom is van. Beépített WLAN van, nincs hozzá progim (ez most nem USB-s, Pentium M-es proci mellé). Ezért is kellene valamit util.
Az elérhető vezetéknélküli hálózatok SP2-es megjelenítésénél nem találom sehol azt az opciót, hogy be lehetne írni tetszőleges SSID-jű hálót, hogy ahhoz csatlakozzak.
Az előnyben részesített hálózatoknál bent van a hálóm, minden beállítással, de ha nincs SSID broadcast, nem megy föl rá... pedig ott be van írva a neve...
És abban a párbeszédablakban az előnyben részesített hálók tulajdonságainál az SSID-t nem is lehet módosítani... De láttam már, hogy másik Windows-on lehetett, csak az enyémben nem volt benne...
Most töltök egy progit az Intel honlapjáról. De kiváncsi lennék, hogy hol lehet a Windows-ban ilyennel bütykölni. Csak én nem bírom megtalálni... Esetleg elmondanád kicsit részletesebben?
Köszi!