Idézet: Jahno - Dátum: 2006. aug. 8., kedd - 12:42
Rendben, de nekem a fentebb belinkelt verzió az már van, azán ha upgradelek, akkor 50-100ezer elmehet egy jobb cuccra, de akkor tudjon többet, oszt ne csak kijelzőn írja ki, hogy "ok", hanem mondjuk felismerje rendesen a crosskábelt, meg esetleg az aljzatok bekötési sorrendjét, ha valaki elbarmolta.
Szerk: no meg vettem már occsón sok vackot, első teszterem a 20. aljzatnál félbe esett, meg ilyenek. Ezt most már el szeretném kerülni. Egyszer bementem, hogy csókolom kérem a legdrágábbat, de így utólag nézve nem volt jó poén, mert elémrakták

nekem eddig az ideal cucai jottek be rendesen igaz dragak meg csak rendelesre szallit de jok.
Alap ledes: LinkMaster Tester (kat 62-200) 22 e + bunti
Aztan eggyel nagyobb: VDV Multimedia Cable Tester (kat 33-856) 25 e + bunti
Legnagyobb: LinkMaster Pro (kat 33-836) 48 e + bunti
A LinkMaster Pro kitekben is van 8 egyseggel es kabelekkel, keresovel, adapterekkel stb.
Aztan mar a nagyon komoly:
NAVITEK Network Tester Eco Kit (kat33845) 83e + fa
Lantek 6 alapcsomag (katIDLT6B) 1.380e + fa
Lantek 7 alapcsomag (katIDLT6B) 1.855e + fa
Amit mutattal CT210 nekem neha jonak mutatta azt amit az ideal linkmaster hibasnak adot ki es valoban hibas volt. Es ugyan az mint a Rapotec kutyuje viszont nagyon bejott a Rapotech RP-BM002 lan/wan bradwidth metere. Azota ha uzerkornyikal kicsi a savszel ezzel is ramerek aztan las csodat jo csak a pc-jen levo win fosta be magat. A masik kutyu ami szinten jo szolgalatot tesz egy vegpont tesztelo ami megmutatja milyen sebesegre kepes a lan kartya, vagy a switch/router/hub portja.
Az informatika atok de jo hogy van.