Idézet: Krinyo - Dátum: 2005. márc. 23., szerda - 14:37
Semmi gond sincs ezekkel bra, csak tudod nem en irtam a programot, nem axelero halozaton ulok es csak az elkeseredett forumozok es ismerosok beszamoloira tudok hagyatkozni, mivel szeretett szolgaltatod nem tud valaszolni az alapveto kerdesekre. Ezt nem vagy kepes felfogni... ettol kezdve nem erdekel, hogy te mindent tudsz, sehol sem voltal amikor ez az egesz kipattant. Utolag jossz ide mindent es mindenkit fikazni, ezt igen konnyu.
Masok inkabb megkoszontek, pedig nem volt mit.
Krinyo
Még mindig nem érted, hogy miről beszélek. Nekem nem arról van szó, hogy feldobtátok a témát, hanem ahogyan. (lásd szenzációhajhászás, téves információk keywordok).
Az egész cikk (és a második is) úgy ahogy van félrevezető, és ahogy szokás mondani, még finom voltam.
Arról, hogy mit és hogy rontott el az ügyfélszolgálat nem tudok nyilatkozni, erről tényleg annak a vezetőjét kellene megkérdezni.
Utólag jövök fikázni... Nem tudom, de azt hiszem az egész topicban én írtam a legtöbb információt, a végére sikerült kitalálni mi történt, még mielőtt a Matáv/Axelero megírta.
Mindezt a fórumozók segítségével, akik végülis leírták, hogy működik a program és nem nekem kellett keresnem egy windowsos gépet, felraknom a programot és kipróbálnom, hogy megértsem, mi a hiba.