HWSW Informatikai Kerekasztal: G800 - nem is volt, nem is lesz? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (107 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

G800 - nem is volt, nem is lesz? Értékeld a témát: -----

#21 Guest_rev_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2001. 03. 26. 23:06

EMBM-et meg se ejtettem... Meg a DualHead zooom és clone funkciókat, amiket persze ritkán használok, de akkor is hasznosak. Ezzel a két moncsis dologgal is csak az a baj, hogy egyszer kell kipróbálni és nem tudsz róla lemondani Kép

------------------
rev Kép
rev@heaventourist.jatekok.hu

#22 Guest_Laa-Yosh_*

Elküldve: 2001. 03. 26. 23:44

Nem akarok bunkóskodni, de ez már nevetséges...

Ráadásul nekem volt G400-am, szal tudom hogy mennyi is igaz abból a csodálatos képminőségből. Télleg jó, de ettől még nem kell minden reggel Kanada felé fordulva leborulni, meg ideológiákat gyártani.

#23 Guest_zegab_*

Elküldve: 2001. 03. 26. 23:59

idézet:
Eredetileg Laa-Yosh írta:
Nem akarok bunkóskodni, de ez már nevetséges...

Ráadásul nekem volt G400-am, szal tudom hogy mennyi is igaz abból a csodálatos képminőségből. Télleg jó, de ettől még nem kell minden reggel Kanada felé fordulva leborulni, meg ideológiákat gyártani.
[/quote]

nem biztos, hogy aki varja az uj matrox-kartyat, az az egetrengeto 3d gyorsasagot varja tole. en pl szeretnek egy marvel szintu es tudasu kartyat, de a g400-as marvelt kicsit elavultnak tartom.

#24 Guest_Laa-Yosh_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 00:15

idézet:
Eredetileg zegab írta:

nem biztos, hogy aki varja az uj matrox-kartyat, az az egetrengeto 3d gyorsasagot varja tole.
[/quote]

De ez az egész Matroxos csodavárás a hwsw fórumon pont hogy erről szólt! Hogy a Matrox majd így meg úgy és letarolja a highend gamer kártyák piacát és majd meglássuk mi hitetlenek...
Én is pont azt mondom, hogy a Matroxtól nem ezt kell várni, hanem az eddigiekből következő folytatást...

#25 Guest_UseR_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 00:16

idézet:
Eredetileg Indy írta:
[url="http://"http://www4.tomshardware.com/graphic/98q3/980818/3d_chips-18.html"]http://www4.tomshard...d_chips-18.html[/url] és az előző oldalak... no comment, Matrox is jó, de nem a legjobb.

[/quote]
best 2D engine: Riva TNT???? Na neeeeeee..... Kép

#26 Guest_SyL_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 00:20

**Atko** és a többiek

MURC-os fôrumbôl, MORCos fôrum. Kép Kép

Apropopo milyen a viszony a MURCos Forum, és köztetek?? (design)

Megvettetek vlmi nfopop-os cuccot, és igy muködtök ilyen szépen ? (vagy ök csorták töltek) Kép

[Ezt a hozzászólást SyL szerkesztette (2001. Március 27.).]

#27 Guest_Indy_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 05:58

idézet:
Eredetileg UseR írta:
best 2D engine: Riva TNT???? Na neeeeeee..... Kép[/quote]

Ne agódj, azért hülye én sem vagyok! Kép Azt még én sem hiszem el... De ezt már említettem.

------------------
--Az emberek alkalomadtán belebotlanak az igazságba, de azután visszanyerik egyensúlyukat és mennek tovább, mintha mi sem történt volna--

#28 Guest_zolee_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 07:07

Nem adják ki a G800-at. Na bumm.

Akkor kiadják a Condort Kép Kép Kép

Ha meg nem, akkor is, mi van? Én pl. heti 1 órát játszom, mondhatom qrvára szükségem van 3D fps-mindentverő kártyára... pláne hogy az utóbbi időben szinte csak a Settlers 4-gyel játszom Kép

Laa-Yosh: te beszélsz ideologizálásról? A GF3 topik után? Kép Asszem te meg NVidia-fanatikus vagy Kép

------------------
peace
"I have a constant fear that something wrong is near"

#29 Guest_Robi_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 07:56

Nekem egy Banshee után lett egy G400-am, most egyik gépben még az van, a másikban MX2, a kollégáimmal sok kártyát próbáltunk, TNT, TNT2, Vanta ( nagyon-nagyon-nagyon rövid időre ), V3000, GF1 ...
Hogy mi a különleges a Matroxban ?
A kiegyensúlyozottsága. És az, hogy előre eltervezik, hogy mit fog tudni a kártya. Nem lesz első sebességben ? Nem ! De jó lesz a kép, pár extra ( Pl. tud mutatni valaki Matrox DVD lejátszó által produkált képet más videókártyával ? ). Így a kártyának "megtervezett" gyengéje van, de mindenben azért az átlagot hozza, sőt, az elmagyarázhatatlan képminőséget azért még mindig a G200-hoz mérik !!! Ma !!!
Szóval ha valaki nem fps-ben méri a kártyát, akkor egy remek darab. A jelenleg "divatos" játékok viszont mást - szinte - nem igényelnek, csak azt. Ezért persze egy "gamer" számára a Matrox nincs az élvonalban.
De nem is nekik készül ...
Ez lehet a Matrox filozófiája, nem a leggyorsabb kártyát akarják gyártani. A legjobbat.

No egye fene, ne legyünk elfogultak Kép, a legjobb azoknak, akiknek nem a sebesség az első szempont. De ha tisztán üzletileg nézzük, a Matrox szempontjából, az oké, hogy egy csúcs kártya mindig baromi drága. De hány GF2-t, és hány MX-et adnak el ugyanannyi idő alatt ??? Azaz a vevők nagy többsége sem akarja/tudja megfizetni a sebességet. Ennek a nagy tömegnek próbál gyártani a Matrox. A szerényebb sebességéhez olyan körítést tálal, amit senki más

És most mondjuk együtt : "Nem vagyunk elvakult Matrox hívők" Kép

#30 Guest_Papin_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 09:14

Tartozom egy vallomással: én már régóta szeretnék Matrox-hívő lenni! Csak eddig sose jött össze...

Már a G200-ra is fentem a fogam, de hiába jó a képe, ha nincs hozzá rendes driver - én bizony játszani is szeretek.

Szegény G400 már esélyesebb volt, de én később tudtam csak váltani, s addigra inkább egy Geforce256 lett belőle.

Telhetetlen vagyok, szinte bárminél el tudok képzelni még jobbat (ha nem is tellik rá anyagilag), s a Geforce képénél szívesebben bámulnám a Matrox-ét, de valahogy mindig kicsúszik a kezeim közül...

Szerintem ezzel nem vagyok egyedül, ha egyszer kicsit jobban összejönne nekik, örömest váltanék, de általában a közepes teljesítmény mellé húzós ár társul. Ok, jók a szolgáltatásai, szép a képe, de az ár miatt valahogy több kakaó is kéne bele...

Mellesleg a G450-et ennyiért árulni, egyszerűen pofátlanság! Ha csak a 2D kell valakinek, jó a G200 is, nem? De a frankóbb DualHead mellett szinte csak visszalépés, hááát... hiába a profi piacra szánták, nem igazán látszik az árkímélő áttervezés!

Különben az nVidia is vehetné a fáradságot, hogy a sebesség mellett igényesebb képminőséget csiholjon ki a Geforce-okból. Nem az újdonságokkal van baj, hanem az alapon kéne kicsit erősíteni! (Elmegy, de miért ne lehetne jobb?) Mellesleg miért hagyja le a TwinView-t a drágább board-okról? Aszem aki egy MX után beruház egy GTS-re, Geforce3-ra, az méltán hiányolja a rakat pénzkidobás után a megcsappant szolgáltatást... Messze van a DualHead-től, de fejleszthetnék. Gondolom a G3MX-re paszírozzák majd rá. Kép

------------------
Papin

#31 Guest_bomlat_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 09:24

A matrox poziciói szerintem folyamatosan romlani fognak az elkövetkező években,mivel a cégek inkább integrált chipseteket vásárolnak, a kétmonitoros támogatás is egyre több kátya feature-ja,és a jó képminőséget max. a 2-s grafikusok tudják értékelni, ők pedig nem hinném hogy a piac nagy részét képviselik.
Ha a cég hasznot akar hozni , akkor ki kell jönnie valami értéknövelő szolgálatatással,az viszont valószinüleg egy megcélzott piacnak fog szolni(2d-s grafikusok),és akkor már az ár is úgy fog alakulni,hogy a low endből átkerül a mid levelbe , egy g400 3d-s képességei mellett.
Az is elképzelhető,hogy a videóeditorokhoz passzoló videochipek kerülnek előtérbe,esetleg valamilyen hardveres mpeg encoderben gondolkodnak a videochippeken.Végül is egy cég nem akarhat a legalsó árkategoriában maradni a cuccaival.

#32 Guest_azopi_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 10:49

A többség úgy látom azért beismeri, hogy a Matrox az utóbbi időben (A G400 óta) egyáltalán nem koncentrál a consumer piacra (csak néhány nagyon fanatikus állítja az ellenkezőjét, és mindenféle Condor-t meg G800-at várnak messiásként, ami legyalázza majd az XGPU-t meg a Flippert is mind teljesítményben, mind gaming feature-ökben)
Az a kérdés viszont tényleg érdekes, hogy az OEM - corporate piacon milyen esélyei vannak a Matroxnak.

Elismerem, hogy ott a legjobbak közé számít minőségben. Mégis, manapság ott is az nVidia tarol az utóbbi időben (M64, illetve újabban az MX100-asok, 200-asok) Korábban ez a terület az S3-é volt, mint a legnagyobb chipgyártó, az ATI pedig a legnagyobb kártyagyártó volt.

A Matrox soha nem volt a legnagyobb volumenben szállítók, inkább a legminőségibb és legdrágább kártyák gyártójának számított. Viszont egyszerűen alig lehetett a hagyományos vállalati csatornákon keresztül hozzájutni, emléxem, mit szenvedtem annak idején, amikor próbáltam G200-asokhoz hozzájutni a cégnél. G400 esetében szintén. Aztán végül nVidia chipes megoldásoknál voltam kénytelen kikötni (ASUS).

És ennek az az oka, hogy a Matrox az ATI-hoz hasonlóan saját maga gyártja a kártyáit és a chipeket is, ezért sokkal nagyobb a folyamatos ellátás hiányának kockázata. Annak idején elő sem fordulhatott olyan helyzet, hogy az ember képtelen lett volna egy S3-as kártyát megszokott csatornáin keresztül beszerezni. Most ugyanúgy nem történik ez meg az nVidia chipes kártyákkal. Sikerült elérnie azt a kritikus tömeget, amit egy olyan gyártónak, aki saját maga gyártja a chipjeit, nem fog sikerülni. (Igaz, az ATI-nak elég szép részesedést sikerült kihasítania, de ez az utóbbi időben rohamos csökkenésnek indult az nVidia jóvoltából).

Az is érdekes kérdés, hogy miért vált ugyanaz a "semmiből jött" cég piacvezetővé igen rövid idő alatt legalább három, egymástól független szegmensben (grafikus munkaállomások-Quadrok, consumer/gaming-GeForce-ok, corporate/OEM-M64, MX100-asok) Hiszen ez egyáltalán nem lenne törvényszerű, az nVidia sikere előtt mindegyik piacon más-más cég volt a domináns. Ez egyetlen indokkal magyarázható: az igen jó vezetésnek és az általa folytatott agresszív, terjeszkedő piacpolitikának, na jó, meg egy kis adag szerencsének Kép.

Bár még nem lehet semmit sem biztosan állítani, hiszen nem vagyunk jósok, de erősen sejtehető, hogy a sikersorozat még nem ért véget, hiszen már lezajlott a Mac-es hatalomátvétel, folyamatban van a notebook-csata, jön az XBox, a Crush, a hangchipek, az embedded/palmtop piac (GigaPixel-technológiák).
Viszont az ATI sem tétlenkedik, ő is számára új területekre merészkedik (legjobb védekezés a támadás jelszóval): FireGL felvásárlás-A Quadro pozícióinak gyengítése, Intel keresztlicenszmegállapodás - válasz a Crushra, Flipper(GC) - az XGPU-ra válasz. Ugyanakkor a többi területen védekező stratégiát kell folytatnia. Amit eddig, megjegyzem kevés sikerrel folytatott.

Tehát két gigász harca folyik itt, akikhez a Matrox tőkeerőben egyhamar nem tud felnőni, grafikus részlegének forgalma és tőkeereje nem mérhető ezekéhez. Ettől függetlenül lehet rajongani a Matrox-kártyák iránt, de csodát nem szabad várni tőle.

És azzal is számolni kell, hogy kivonul a VGA piacról a cég, hiszen nem létkérdés számára az ott való jelenlét. Bár mivel nem tőzsdei cég volta miatt nem ismerni pénzügyi adatokat, mégis erősen sejthető, hogy azt a többi részleg tartja el az utóbbi időben a grafikus divziót.

Úgyhogy szerintem csak idő kérdése, hogy mikor dönt az eladás mellett a cég, mert azt már biztos felismerték, hogy ez egy olyan területté vált az utóbbi néhány évben, ahol ha valaki elszámítja magát, akkor hatalmasat bukik. És akinek nincs megfelelő tőkeereje, azt fokozottan sújt egy kisebb "elszámítás" is. Itt a "kishalak" nem rúghatnak labdába, a piac gyakorlatilag kétszereplőssé vált. (Ez remélem nem fog egyszereplőssé változni, mert az már egészségtelen lenne)

#33 Guest_Laa-Yosh_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 11:02

Azopi sok dolgot eltalált... Viszont lenne pár megjegyzésem Kép

Az ATi szerintem jól tartja magát, a Radeon igenis jó konkurenciája a GF cuccoknak, és a cég nagyon jól reagált az őj kihívásokra. Átveszik az Nvidia hasznos ötleteit, igyekeznek blokkolni a terjeszkedésüket, és így tovább. A megfelelő technológia is a birtokukban van, párhuzamosan fejlesztenek két új chipet, szal jók a kilátásaik a jövőre nézve.

A PoweVR/ST tech most nagyon jó lépést tett a Kyro II-vel. Nagy eladásokra számíthatnak szerintem, és megvan a következő chipjük is már, amivel kapcsolatban igen bizakodóak. Olcsó, jó DX8-as cuccnak tűnik, valszleg szintén sláger lesz. De akárcsak az ATi esetében, náluk is fontos, hogy a végrehajtással se legyen baj.

A Matrox pedig egyedi eset, és szerintem is a maguk feje után fognak menni, és nyugodtan ignorálhatják a gamer piacot...

#34 Guest_Laa-Yosh_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 11:04

idézet:
Eredetileg zolee írta:

Laa-Yosh: te beszélsz ideologizálásról? A GF3 topik után? Kép Asszem te meg NVidia-fanatikus vagy Kép

[/quote]

Én nem fanatizálom magamat sosemvolt hardverek iránti teljes és tökéletesen elfogult rajongásra...

A GF3 technológiája pedig igenis arcletevős, és igenis méltó az elismerésre, ezt még a konkurens cégek is így gondolják. Ha Te ezzel nem értesz egyet, az a magánügyed, de rólam leszállhatnál lassan...

#35 Guest_bomlat_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 11:29

A radeon sok olyan ujitát hozott , ami a gf3-ban jelent meg másodszor.Ha a következő chip is ilyen lesz az atitól , akkor az nvidia-ati mecs még messze nincs lefujva.A kyro meg mostanra az egyetlen , akinek van esélye még ezen a piacon , de csak akkor ha csipkedi magát egy dx8-as cuccal.

#36 Guest_Atko_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 13:25

Sokan sok jó dolgot mondtok, de sok mindent ki is hagytok a számításból...

LY: hinni bármit lehet. Lehet azon filozofálgatni, hogy a Matrox következő kártyája GF3 verő lesz, de lehet azon is hogy csak egy low-end/mid-range cucc. Én azt mondom, hogy a Matrox következő kártyája BIZTOSAN nem lesz GF3 verő, hárdkór gémer cucc, mivel azzal a Matrox kitörölhetné a popóját. Azt nem sokan vennék meg most még és ezért nem is érdemes ilyet kihozni. Ha ki is jönnek ilyen cuccal, azt valszeg 2002 körül fogják megejteni.
A Matroxnak olyan kártyára van szüksége, amit a hosszú időn keresztül tud értékesíteni az OEM piacon, és nem pedig olyanra, ami egy nagyon vékony célközönségnek szán... Szvsz a legnagyobb valószínűsége egy MX teljesítményű kártyának van. Ezt el lehet adni a nagy OEM-eknek illetve az átlagos játékosoknak...

Had reagáljak arra, hogy a Matrox otthagyja a videokártya piacot:
Érdemes lenne még azon is elgondolkozni, hogy vajon hány ember vesz úgy videokártyát, hogy először körbenéz a neten, megnézi a teljesítményét és csak utánna választ? Meglehet, hogy Magyarországon az emberek nagy része így csinálja, de külföldön az emberek bemennek az IBM-hez és leveszik a polcról a legnagyobb bedobozolt gépet... Ráadásul nem tudom, hogy emlékeztek-e, de az Egyesült Államokban a kisker forgalomban értékesített videokártyák közül a 3dfx kártyái vezették a mezőnyt (és a Matrox kártyái nem voltak benne az első 10-ben). Mégis csődbe ment a 3dfx? Hmm... Érdekes.
Itt sokatok azt mondja, hogy azért nem nyerő a Matrox, mivel nem gyárt komolyabb gémer kártyát. Ha megnézitek ezeknek a gémer kártyák CSAKIS a kisker forgalomban számítanak nagy durranásnak. A nagy cégek nem fogják az xyz gémer kártyát választani, csak azért, mivel az 5FPS-sel gyorsabb, mint a másik... A Matrox meglehet, hogy nem bonyolít le nagy forgalmat ezeken a kiskereskedelmi csatornákon keresztül, de nagyon sok nagy cég őket választotta. És ez a LÉNYEG. Semmi más.

Csak fejből fel tudnék sorolni x olyan céget (IBM, Compaq, DELL, Fujitsu, SGI), melyek a munkaállomás szériáikba Matrox kártyát építenek. A legérdekesebb az, hogy ezek a gépek általában nem a low-end celeroncs (otthonra készült) rendszerek, hanem a high-end grafikus (munkára szánt) munkaállomások. Ezt a piacot szerintetek szívesen hagyná ott a Matrox? Na ne már...

Még valami: a Matroxnak ez az egész videokártya építés egy játékszer. Nekik ez nem létkérdésük, de nem is árt meg nekik. Kép
Ők akkor is csinálnának videohardvereket, ha arról MI nem is tudnánk, mivel a képlopó, videoeditáló rendszereikbe szükségük van ilyen megoldásokra. Ha megnézitek egy Matrox grafikus chipnek közel annyi élete van, mint egy szerencsés macseknak Kép: először belekerül a videokártyáiba (Millennium), aztán vmi sokcélú cuccba (Marvel), utánna egy-két videoeditáló dologba (RT2000) esetleg egy képlopó rendszerbe (Orion/Corona-II) és végül a MMS szériában köt ki... És ez ugyan az a chip, ugyan az a technológia.
Ezt a Matrox nem fogja otthagyni. Kép

ps: édesapám nem hallja az otthoni Sokol rádiónk és a nagybátyám x millió forintos házimozi rendszere közötti különbséget. Van aki nem érzi a Gerbaudban kapható kávé és a Nescafé közötti különbséget... És úgy látszik van aki nem látja a Matrox és a többi cég temékei közötti képminőségbeli különbséget, ami nem baj, de ez nem azt jelenti, hogy nincs is különbség...

[Ezt a hozzászólást Atko szerkesztette (2001. Március 27.).]

#37 Guest_Atko_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 13:46

Juteszembe: gondolom LY hallott vmi olyat a CeBITen a Matrox standon, amit nem mondhat el nekünk (nekem se? Kép), viszont azért érdemes lenne a neten szállingózó hasonló híreket is figyelembe venni. Aki tud bármi konkrétat a Matrox terveiről, az csak annyit mond, hogy ÉRDEMES várni. Szerintem az Ő véleményüket/utalásaikat is érdemes figyelembe venni. Kép
Meglehet, hogy ebben az évben nem lesz DX8 fícsöröket támogató Matrox kártya, de vmi készül, ezt nem lehet letagadni, és akik picit többet tudnak, mint Mi, azok egybehangzóan azt vallják, hogy vmi gémer cucc... Ennyi. Kép

#38 Guest_Indy_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 14:34

Szép és jó ezekről a dolgokról vitatkozni, és itt főleg a topic utolsó harmadában esett dolgokról beszélek. Ebben a topicban többször szó esett arról, hogy a cégek (Dell, Compaq, IBM, stb) miért nem építenek high-end gémer kártyákat a gépekbe! Hányótoknak van ilyen gépe? Hányan nem játszotok otthon 3d-s gamékkal? Hány embert érdekel itt, hogy a Matrox majd kiad egy ilyen meg olyan képminőségű kártyát, amit a márkák majd beépítenek a gépekbe? Itt mindnyájan játékosok vagyunk, nem? Közülünk sokan azért tartanak gépet, mert elsősorban játszanak vele. Engem nem érdekel, hogy a videokártyagyártó cégek milyen új dolgokkal rukkolnak elő, egy a lényeg: a játék! Ha nem lehet vele jáccani, kenjék a hajukra! Még egy dolog a Matrox-vitához: egyik kártyának sem annyival jobb a 2d-s képminősége, mint amennyivel gyengébbek 3d-ben. Még mielőtt szó érné a házam elejét, láttam és dolgoztam is nVidia és Matrox kártyával. Bár lehet, hogy vak vagyok, de színtévesztő biztosan. Kép

------------------
--Az emberek alkalomadtán belebotlanak az igazságba, de azután visszanyerik egyensúlyukat és mennek tovább, mintha mi sem történt volna--

#39 Guest_bomlat_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 14:51

Atko!Igaz,hogy a matroxnak is vannak oem szerződései,de a probléma, hogy a low és a mid level gépekbe inkább integrált videokártyákat tesznek a cégek(nézd meg az ibm katalógusában a gépeket).A matrox meg szépen kiszorúl a piacról , mivel az othoni game és munka tipusú gépekbe biztos nem ez kerül,a a corporate gépekbe is integrált cuccok vannak , az egyetlen terűlet , ahol a kártyái labdába rúghatnak az a 2d-s grafikus alkalmazások.Ez viszont egy szük terület , ami ráadásul egyre kisebb részét fedi le a piacnak(hány helyen tértek át 2d-s tervezésről 3d-re?elárulom , egyre több helyen kell egy jó ogl-es kártya a gépekbe,ami lehetőleg nem annyiba kerül mint a proe v. a mech.desktop).
Ami pedig a kártyadivizió méretét illeti , az hogy az a legkisebb , nem jelenti azt hogy nem viheti a csődbe a céget , mivel tömeggyártásról van itt szó.
A matrox fő profilja a 2d-s videóeditálás , ha az eddigiekből jól sejtem.Szerintem az ésszerű lépés a részükről az lenne , ha a videochipjeiket is erre fejlesztenék tovább.Az nvidia 100 milliókat költött a gf3 kifejlesztésére,a matrox részéről egy ilyen 3d-s projectbe belevágni nagyon rizikós lenne.

Még valami:ha megnézed az utolsó matrox videokártyákat , az árkategoriájuk egy jó ideje ugyannazon a szinten van , ami a kártyák leértékelődését jelenti.Ha a matrox most lépne ki egy gf3 kategoriáju termékkel , akkor lenne csak reális esélye arra , hogy a fejlesztési költségeket behozza.

#40 Guest_simi_*

Elküldve: 2001. 03. 27. 15:39

azt hiszem nagyon betett a Matroxnak hogy az Nvidia atcsabitott toluk vagy 10 mernokot, gondolom azokat akik elegge rajta voltak az uj flagship cuccon.

Igy nem is csoda hogy lehet hogy toroltek az egesz g800 dolgot..

pedig ha jol emlekszem volt ahol mar valami driverben az inf tartalmazott az uj kartyahoz tamogatast...
vagy az a g450 volt nem is tudom...

Téma megosztása:

• (107 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.