HWSW Informatikai Kerekasztal: Radeon 9800 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Radeon 9800 Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   viharhozo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 30. 16:22

idézet:
Ezt írta Cifu:

Alaphelyzetben egyetértenék de:

1.: Anyagilag nem járnék roszabbul (jó áron adom el a régit :)), tehát ha 9800Pro-t vennék, akkor azonos pénzért lesz még egy HL2-őm is (amúgy a teljes HL2-őt lehet letölteni, és ugye a tapasztalatok szerint a dobozos játékok akár egy-két hónapot is késhetnek a magyar boltok polcaiig :))
[/quote]

En azert kivancsi leszek, milyen savszelesseget raknak majd a Valve szerverei ala. Ha nehany szazezer ember odazudul tolteni, lesz nemulass. :)

#82 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 16:40

Azért szép-szép ez a HL2 kupon, de azt ne felejtsétek el, hogy aki megrendeli postán (mert letölteni... hát az nem az igazi :) ) ki kell csengetni a pk-et, ráadásul én simán el tudom képzelnim hogy akár több hónapig is húzhatják a dolgot, mire megjön a példányod...

Ráadásul - ahogy olvasgattam - amint kijön a HL2, a mostani, kuponnal elérhető játékoknak annyi. :)

[ 2004. január 30.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]

#83 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 17:46

idézet:
Ezt írta Etele:

Ráadásul - ahogy olvasgattam - amint kijön a HL2, a mostani, kuponnal elérhető játékoknak annyi. :)
[/quote]

Nem baj, mar lehuztam az osszeset! :D
Stating: "I fight for peace" is bullshit. It's just like if you would say: "I fuck for virginity".

#84 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 18:06

idézet:
Ezt írta Stingerdf:

Nem baj, mar lehuztam az osszeset! :D
[/quote]

De neten nem fogsz tudni játszani velük, mert bannolják a CDKey-edet. :(

#85 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 22:44

szóval HL2 kupon semmire se jó ? :)
all bitches

#86 Felhasználó inaktív   Cifu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 30. 22:54

idézet:
Ezt írta Etele:
Azért szép-szép ez a HL2 kupon, de azt ne felejtsétek el, hogy aki megrendeli postán (mert letölteni... hát az nem az igazi :) ) ki kell csengetni a pk-et, ráadásul én simán el tudom képzelnim hogy akár több hónapig is húzhatják a dolgot, mire megjön a példányod...

[/quote]

Miért probléma letölteni?
Jó, ha ISDN-el vagy, akkor tényleg nem éri meg, de 512kb-al fél nap körül lehet max. - persze ehez a STEAM zavartalan működése kell. (van rá egy tippem, hogy ha a HL2 mizériánál valami jobban megtépázta a VALVE hírnevét, akkor az a STEAM-el kapcsolatos problémák) Erre most nemrég azt mondták, hogy még további szervereket helyeznek üzembe - remélem azért, hogy a HL2 megjelenése esetén ne legyen probléma.

Ha kijön a HL2, aligha hiszem, hogy sokáig játszanál tovább a HL1-es MOD-okkal (CS, DoD, stb.), különösen, hogy azokat állítólag rövid időn belül átportolják, szóval a régi játékok támogatásának beszüntetése ilyen téren nem akkora veszteség...

[ 2004. január 30.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ]

#87 Felhasználó inaktív   richies 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 11:01

hááát, az nem gond, BME-n 100-asa a net :)
ha jo a server, 5-7 mega/seccel jön
nem félek kivárni :D :cool:
all bitches

#88 Felhasználó inaktív   Szesa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 11:52

idézet:
Ezt írta richies:
szóval HL2 kupon semmire se jó ? :)[/quote]

Arrol van szo, hogy jelenleg 2 opcio van

1. Kivarod a HL2-t es majd azt toltod cask le.

2. Letoltod a Valve Premier Pack-ot amiben van jopar regebbi game (Half-Life, Counter Strike, Team Fortress Classic, Deathmatch Classic, Half-Life®: Opposing Force and Ricochet).

Valoszinuleg ha mar az 2.-at valasztottad akkor NEM lesz HL2-d :)

#89 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 12:45

idézet:
Ezt írta Szesa:

Arrol van szo, hogy jelenleg 2 opcio van

1. Kivarod a HL2-t es majd azt toltod cask le.

2. Letoltod a Valve Premier Pack-ot amiben van jopar regebbi game (Half-Life, Counter Strike, Team Fortress Classic, Deathmatch Classic, Half-Life®: Opposing Force and Ricochet).

Valoszinuleg ha mar az 2.-at valasztottad akkor NEM lesz HL2-d :)
[/quote]

Ez hulyeseg, Te sem gondolhatod komolyan. A Premier Pack-ot azert lehet letolteni, hogy a kupontulajdonosoknak be legyen fogva a szaja addig, amig meg nem jelenik "A" jatek. Utana megszuntetik ezt a lehetoseget, es lehet majd huzni a HL2-t. Punktum.
Stating: "I fight for peace" is bullshit. It's just like if you would say: "I fuck for virginity".

#90 Felhasználó inaktív   Daani 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 01. 31. 12:56

Hi Stingerdf!

Énis beállitottam már ezt a steam szarságot a hl1-es játékoka, de még nem szedtem le őket, arra lennék kiváncsi, hogy ha jáccani akarsz velük, akkor kell hozzá a steam is meg net is? vagy lehet rendesen használni?

Amugy a premier pack meg a hl2 csak akkor üti ki egymást, hogyha a Valve premier pack-ot cd-n rendeled meg, asszem akkor nincs lehetőség lh2-re cd-n, max letöltésben.

#91 Felhasználó inaktív   Stingerdf 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 14:27

idézet:
Ezt írta Daani:
Hi Stingerdf!

Énis beállitottam már ezt a steam szarságot a hl1-es játékoka, de még nem szedtem le őket, arra lennék kiváncsi, hogy ha jáccani akarsz velük, akkor kell hozzá a steam is meg net is? vagy lehet rendesen használni?

Amugy a premier pack meg a hl2 csak akkor üti ki egymást, hogyha a Valve premier pack-ot cd-n rendeled meg, asszem akkor nincs lehetőség lh2-re cd-n, max letöltésben.
[/quote]

Inditani csak a STEAM-el lehet oket, de a singleplayer jatekok (peldaul a sima Half-Life) termeszetesen mennek net nelkul is. Szoval a valasz igen.

#92 Felhasználó inaktív   Cifu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 14:44

Hát sikeresen léptem egy balost... :(

Gigabyte Radeon 9800XT 256Mb (kinézetre a kártya referencia desing): alapfreki: 412/366Mhz, húzni max. 440/390Mhz-ig sikerült, utána már elkezd szemetelni. Nem olyan nagyon rossz, de azért messze nem egy tuningkártya - különösen, hogy külföldi fórumokon olyanokat olvastam róla, hogy átlag 450-460-at bír a VPU és 800 felett a ram.

Keserű a szölő, tudom, de azért a régi 9800Pro-m alig volt lassabb...

[ 2004. január 31.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ]

#93 Felhasználó inaktív   NoRmALuSeR 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 01. 31. 15:42

idézet:
Ezt írta Cifu:
Hát sikeresen léptem egy balost... :(

Gigabyte Radeon 9800XT 256Mb (kinézetre a kártya referencia desing): alapfreki: 412/366Mhz, húzni max. 440/390Mhz-ig sikerült, utána már elkezd szemetelni. Nem olyan nagyon rossz, de azért messze nem egy tuningkártya - különösen, hogy külföldi fórumokon olyanokat olvastam róla, hogy átlag 450-460-at bír a VPU és 800 felett a ram.

Keserű a szölő, tudom, de azért a régi 9800Pro-m alig volt lassabb...

[/quote]

Hát ez tényleg jókora balos, gyakorlatilag erős pénzkidobás, (az !esetleges! haszonod, talán hogy még aránylag jó pénzt ért a pro).
Manapság egy hl2-ért mit meg nem tesznek az emberek... biztos übercsászár lesz várni rá szptemberig míg megjelenik, HA megjelenik, ugye ismervén a Valve jelenlegi sajnálatos helyzetét .

Ayyayy Cifu! Hát nem változol ? (visszagondolva az StarWarsos afferunkra, bár az már jó régen volt) Ha nem te lennél az a Cifu akkor +bocsi :D

#94 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 15:50

idézet:
Ezt írta Cifu:

Miért probléma letölteni?
...
[/quote]

Mert ha már van egy eredeti játékom, akkor meg tudjam fogni a CD-t, ne nekem kelljen kiírni...
Ez ilyen érzés-dolog. :)

#95 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 15:51

idézet:
Ezt írta Stingerdf:

Ez hulyeseg, Te sem gondolhatod komolyan. A Premier Pack-ot azert lehet letolteni, hogy a kupontulajdonosoknak be legyen fogva a szaja addig, amig meg nem jelenik "A" jatek. Utana megszuntetik ezt a lehetoseget, es lehet majd huzni a HL2-t. Punktum.
[/quote]

Ponyosan. :)

#96 Felhasználó inaktív   Cifu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 16:11

idézet:
Ezt írta NoRmALuSeR:
Hát ez tényleg jókora balos, gyakorlatilag erős pénzkidobás, (az !esetleges! haszonod, talán hogy még aránylag jó pénzt ért a pro). [/quote]

Mondjuk azért teljesítményben kb. 2-3%-al gyorsabb alapból az XT, mint a Pro-m volt húzva, ha az XT-t is húzom, akkor kb. 5-10%-al. Hát nem egy nagy was-ist-das, annyi szent, de azért csak gyorsabb :)

idézet:
Ezt írta NoRmALuSeR:
Manapság egy hl2-ért mit meg nem tesznek az emberek... biztos übercsászár lesz várni rá szptemberig míg megjelenik, HA megjelenik, ugye ismervén a Valve jelenlegi sajnálatos helyzetét . [/quote]

A megjelenési dátuma nincs hitelesen megadva, tehát semmi sem biztos - a 2004 szeptembere sem!
Azért remélem Áprilisnál tovább nem húzzák ;)

idézet:
Ezt írta NoRmALuSeR:

Ayyayy Cifu! Hát nem változol ? (visszagondolva az StarWarsos afferunkra, bár az már jó régen volt) Ha nem te lennél az a Cifu akkor +bocsi :D
[/quote]

Én neten nem tudok több (magyar) Cifu-ról, ezen a nicken kívűl néhány más fórumban még előfordulok [NST]Cifu-ként, de ennyi.
Amúgy te ki vagy, ha már ennyire ismersz? :)

idézet:
Ezt írta Etele:
Mert ha már van egy eredeti játékom, akkor meg tudjam fogni a CD-t, ne nekem kelljen kiírni...
Ez ilyen érzés-dolog.
[/quote]

Aztán meg kuncsorog az ember a no-cd crackekért, mi? :D

Bevallom, hogy tényleg jó érzés, amikor az ember úgy a kezében tudhat valamit (...sőt... :D), de egy számítógépes játéknál én simán kihagynám a CD/DVD dolgot, különösen, hogy a legtöbb mai játéknál már nem jellemző, hogy el lennénk kényeztetve kiegészítőkkel (hajdan azért nem volt ritka, hogy a dobozban egy vaskos, minőségi kézikönyv; térkép (pl. RPG játékok esetén) ; plakát ; kis bábúk a monitor tetjére ( :)), meg efélék lapultak) - legyen fent a gépen, működjön 'oszt jó'van. :cool:

Még azt sem lehet mondani, hogy egy friss Win install miatt problémás, mert addig simán átmásolod egy másik particióra a teljes STEAM könyvtárat, és kész.

#97 Felhasználó inaktív   NoRmALuSeR 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 01. 31. 16:52

cifu sztem a maximum 10%-os siker nem igazán éri meg, ha belegondolsz, hogy az USA-ban már 50 rongy a bolti ára 9800pro saphire-nak , Mo.-n meg utcai ára jobb helyeken 88 körüli (a red bba-nak is). Az xt-t mennyiért is vehetted bruttóba? 120 fölött nem ? Akkor lassan már magyarhonba is minimum 30-40%-kal jobban kéne teljesítenie, hogy hozza a pénzét! Én a helyedben ha ennyire el akartam volna verni egy kis zsét, akkor tutti nem így fektetem be, mondjuk vettem volna valami jó kis Geil vagy Kingstone ramot, az legalább kifizetődőbb (bár lehet neked már nincs is rá szükséged) ->erről ennyit.

Igazán nem akarom rontani a kedved de a Valve eltolta a Hl2 megjelenésének dátumát pontosan Szeptember 24.-re, itt egy hír : [url="http://"http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=10382"]Gamestar[/url]-ról, és úgy néz ki ez még nem a végeleges dátum :( sorryí !

Már régi story, hogy honnan ismerlek, kb. 2-3 éve volt egy kis afferunk az SW.hu-n de ahogy elnéztem nem csak velem volt ott gondod. Emléxem kicsit fanatikusan, érdekes érvekkel védted a birodalmat :D

#98 Felhasználó inaktív   Cifu 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 17:04

idézet:
Ezt írta NoRmALuSeR:
...[/quote]

Kicsit én is bánom e lépésem (nem véletlenül írtam a "léptem egy balost"), de azért nem vagyok a padlón miatta, jó ez a kis XT, bár tény, hogy ennyi pénzt nem ért meg. Az embernek vannak jó és vannak rossz döntései - most én egy rossz döntést hoztam. Ennyi. :D

A HL2 megjelenéséről annyit, hogy majd ha már hivatalosan is bejelentették (tehát nem csak 3rd party oldalakon olvasható), akkor sem fogok hinni - csak annak, ha már elérhető lesz - vagy a boltok polcain, vagy a STEAM-en keresztűl. Egyszer már hittem a VALVE-nak, másodszorra nem követem el ezt a hibát ;)

Az SW.hu régebben (számomra) kellemes hely volt (anno jó kis viták voltak ugye a Birodalom-al kapcsolatban :)), most valahogy már kevésbé az én világom, de azért rendszeresen ránézek, már csak azért is, mert Royal Guard különben kivégeztet - nem volna bölcs döntés, ő vette meg a 9800Pro-mat :))

#99 Felhasználó inaktív   NoRmALuSeR 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2004. 01. 31. 17:08

:D

#100 Felhasználó inaktív   Josephus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 01. 31. 20:38

Cifu: sima 9800 pro-dat nem akarod nekem eladni?
Udv:
     Josephus

Téma megosztása:

• (115 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »