idézet:
Ezt írta Cifu:
Alaphelyzetben egyetértenék de:
1.: Anyagilag nem járnék roszabbul (jó áron adom el a régit), tehát ha 9800Pro-t vennék, akkor azonos pénzért lesz még egy HL2-őm is (amúgy a teljes HL2-őt lehet letölteni, és ugye a tapasztalatok szerint a dobozos játékok akár egy-két hónapot is késhetnek a magyar boltok polcaiig
)
[/quote]
En azert kivancsi leszek, milyen savszelesseget raknak majd a Valve szerverei ala. Ha nehany szazezer ember odazudul tolteni, lesz nemulass.![]()
Radeon 9800
Elküldve: 2004. 01. 30. 16:22
Elküldve: 2004. 01. 30. 16:40
Ráadásul - ahogy olvasgattam - amint kijön a HL2, a mostani, kuponnal elérhető játékoknak annyi.
[ 2004. január 30.: Etele szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 30. 17:46
idézet:
Ezt írta Etele:
Ráadásul - ahogy olvasgattam - amint kijön a HL2, a mostani, kuponnal elérhető játékoknak annyi.
[ 2004. január 30.: Etele szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Nem baj, mar lehuztam az osszeset!![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 18:06
idézet:
Ezt írta Stingerdf:
Nem baj, mar lehuztam az osszeset![/quote]
De neten nem fogsz tudni játszani velük, mert bannolják a CDKey-edet.![]()
Elküldve: 2004. 01. 30. 22:54
idézet:
Ezt írta Etele:
Azért szép-szép ez a HL2 kupon, de azt ne felejtsétek el, hogy aki megrendeli postán (mert letölteni... hát az nem az igazi) ki kell csengetni a pk-et, ráadásul én simán el tudom képzelnim hogy akár több hónapig is húzhatják a dolgot, mire megjön a példányod...
[ 2004. január 30.: Etele szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Miért probléma letölteni?
Jó, ha ISDN-el vagy, akkor tényleg nem éri meg, de 512kb-al fél nap körül lehet max. - persze ehez a STEAM zavartalan működése kell. (van rá egy tippem, hogy ha a HL2 mizériánál valami jobban megtépázta a VALVE hírnevét, akkor az a STEAM-el kapcsolatos problémák) Erre most nemrég azt mondták, hogy még további szervereket helyeznek üzembe - remélem azért, hogy a HL2 megjelenése esetén ne legyen probléma.
Ha kijön a HL2, aligha hiszem, hogy sokáig játszanál tovább a HL1-es MOD-okkal (CS, DoD, stb.), különösen, hogy azokat állítólag rövid időn belül átportolják, szóval a régi játékok támogatásának beszüntetése ilyen téren nem akkora veszteség...
[ 2004. január 30.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 31. 11:01
ha jo a server, 5-7 mega/seccel jön
nem félek kivárni
Elküldve: 2004. 01. 31. 11:52
idézet:
Ezt írta richies:
szóval HL2 kupon semmire se jó ?[/quote]
Arrol van szo, hogy jelenleg 2 opcio van
1. Kivarod a HL2-t es majd azt toltod cask le.
2. Letoltod a Valve Premier Pack-ot amiben van jopar regebbi game (Half-Life, Counter Strike, Team Fortress Classic, Deathmatch Classic, Half-Life®: Opposing Force and Ricochet).
Valoszinuleg ha mar az 2.-at valasztottad akkor NEM lesz HL2-d![]()
Elküldve: 2004. 01. 31. 12:45
idézet:
Ezt írta Szesa:
Arrol van szo, hogy jelenleg 2 opcio van
1. Kivarod a HL2-t es majd azt toltod cask le.
2. Letoltod a Valve Premier Pack-ot amiben van jopar regebbi game (Half-Life, Counter Strike, Team Fortress Classic, Deathmatch Classic, Half-Life®: Opposing Force and Ricochet).
Valoszinuleg ha mar az 2.-at valasztottad akkor NEM lesz HL2-d[/quote]
Ez hulyeseg, Te sem gondolhatod komolyan. A Premier Pack-ot azert lehet letolteni, hogy a kupontulajdonosoknak be legyen fogva a szaja addig, amig meg nem jelenik "A" jatek. Utana megszuntetik ezt a lehetoseget, es lehet majd huzni a HL2-t. Punktum.
Elküldve: 2004. 01. 31. 12:56
Énis beállitottam már ezt a steam szarságot a hl1-es játékoka, de még nem szedtem le őket, arra lennék kiváncsi, hogy ha jáccani akarsz velük, akkor kell hozzá a steam is meg net is? vagy lehet rendesen használni?
Amugy a premier pack meg a hl2 csak akkor üti ki egymást, hogyha a Valve premier pack-ot cd-n rendeled meg, asszem akkor nincs lehetőség lh2-re cd-n, max letöltésben.
Elküldve: 2004. 01. 31. 14:27
idézet:
Ezt írta Daani:
Hi Stingerdf!
Énis beállitottam már ezt a steam szarságot a hl1-es játékoka, de még nem szedtem le őket, arra lennék kiváncsi, hogy ha jáccani akarsz velük, akkor kell hozzá a steam is meg net is? vagy lehet rendesen használni?
Amugy a premier pack meg a hl2 csak akkor üti ki egymást, hogyha a Valve premier pack-ot cd-n rendeled meg, asszem akkor nincs lehetőség lh2-re cd-n, max letöltésben.[/quote]
Inditani csak a STEAM-el lehet oket, de a singleplayer jatekok (peldaul a sima Half-Life) termeszetesen mennek net nelkul is. Szoval a valasz igen.
Elküldve: 2004. 01. 31. 14:44
Gigabyte Radeon 9800XT 256Mb (kinézetre a kártya referencia desing): alapfreki: 412/366Mhz, húzni max. 440/390Mhz-ig sikerült, utána már elkezd szemetelni. Nem olyan nagyon rossz, de azért messze nem egy tuningkártya - különösen, hogy külföldi fórumokon olyanokat olvastam róla, hogy átlag 450-460-at bír a VPU és 800 felett a ram.
Keserű a szölő, tudom, de azért a régi 9800Pro-m alig volt lassabb...
[ 2004. január 31.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 31. 15:42
idézet:
Ezt írta Cifu:
Hát sikeresen léptem egy balost...
Gigabyte Radeon 9800XT 256Mb (kinézetre a kártya referencia desing): alapfreki: 412/366Mhz, húzni max. 440/390Mhz-ig sikerült, utána már elkezd szemetelni. Nem olyan nagyon rossz, de azért messze nem egy tuningkártya - különösen, hogy külföldi fórumokon olyanokat olvastam róla, hogy átlag 450-460-at bír a VPU és 800 felett a ram.
Keserű a szölő, tudom, de azért a régi 9800Pro-m alig volt lassabb...
[ 2004. január 31.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ][/quote]
Hát ez tényleg jókora balos, gyakorlatilag erős pénzkidobás, (az !esetleges! haszonod, talán hogy még aránylag jó pénzt ért a pro).
Manapság egy hl2-ért mit meg nem tesznek az emberek... biztos übercsászár lesz várni rá szptemberig míg megjelenik, HA megjelenik, ugye ismervén a Valve jelenlegi sajnálatos helyzetét .
Ayyayy Cifu! Hát nem változol ? (visszagondolva az StarWarsos afferunkra, bár az már jó régen volt) Ha nem te lennél az a Cifu akkor +bocsi![]()
Elküldve: 2004. 01. 31. 15:50
idézet:
Ezt írta Cifu:
Miért probléma letölteni?
...[/quote]
Mert ha már van egy eredeti játékom, akkor meg tudjam fogni a CD-t, ne nekem kelljen kiírni...
Ez ilyen érzés-dolog.![]()
Elküldve: 2004. 01. 31. 15:51
idézet:
Ezt írta Stingerdf:
Ez hulyeseg, Te sem gondolhatod komolyan. A Premier Pack-ot azert lehet letolteni, hogy a kupontulajdonosoknak be legyen fogva a szaja addig, amig meg nem jelenik "A" jatek. Utana megszuntetik ezt a lehetoseget, es lehet majd huzni a HL2-t. Punktum.[/quote]
Ponyosan.![]()
Elküldve: 2004. 01. 31. 16:11
idézet:
Ezt írta NoRmALuSeR:
Hát ez tényleg jókora balos, gyakorlatilag erős pénzkidobás, (az !esetleges! haszonod, talán hogy még aránylag jó pénzt ért a pro). [/quote]
Mondjuk azért teljesítményben kb. 2-3%-al gyorsabb alapból az XT, mint a Pro-m volt húzva, ha az XT-t is húzom, akkor kb. 5-10%-al. Hát nem egy nagy was-ist-das, annyi szent, de azért csak gyorsabb
idézet:
Ezt írta NoRmALuSeR:
Manapság egy hl2-ért mit meg nem tesznek az emberek... biztos übercsászár lesz várni rá szptemberig míg megjelenik, HA megjelenik, ugye ismervén a Valve jelenlegi sajnálatos helyzetét . [/quote]
A megjelenési dátuma nincs hitelesen megadva, tehát semmi sem biztos - a 2004 szeptembere sem!
Azért remélem Áprilisnál tovább nem húzzák
idézet:
Ezt írta NoRmALuSeR:
Ayyayy Cifu! Hát nem változol ? (visszagondolva az StarWarsos afferunkra, bár az már jó régen volt) Ha nem te lennél az a Cifu akkor +bocsi[/quote]
Én neten nem tudok több (magyar) Cifu-ról, ezen a nicken kívűl néhány más fórumban még előfordulok [NST]Cifu-ként, de ennyi.
Amúgy te ki vagy, ha már ennyire ismersz?
idézet:
Ezt írta Etele:
Mert ha már van egy eredeti játékom, akkor meg tudjam fogni a CD-t, ne nekem kelljen kiírni...
Ez ilyen érzés-dolog.[/quote]
Aztán meg kuncsorog az ember a no-cd crackekért, mi?
Bevallom, hogy tényleg jó érzés, amikor az ember úgy a kezében tudhat valamit (...sőt...), de egy számítógépes játéknál én simán kihagynám a CD/DVD dolgot, különösen, hogy a legtöbb mai játéknál már nem jellemző, hogy el lennénk kényeztetve kiegészítőkkel (hajdan azért nem volt ritka, hogy a dobozban egy vaskos, minőségi kézikönyv; térkép (pl. RPG játékok esetén) ; plakát ; kis bábúk a monitor tetjére (
), meg efélék lapultak) - legyen fent a gépen, működjön 'oszt jó'van.
![]()
Még azt sem lehet mondani, hogy egy friss Win install miatt problémás, mert addig simán átmásolod egy másik particióra a teljes STEAM könyvtárat, és kész.
[ 2004. január 31.: Cifu szerkesztette a hozzászólást ]
Elküldve: 2004. 01. 31. 16:52
Igazán nem akarom rontani a kedved de a Valve eltolta a Hl2 megjelenésének dátumát pontosan Szeptember 24.-re, itt egy hír : [url="http://"http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=10382"]Gamestar[/url]-ról, és úgy néz ki ez még nem a végeleges dátum
Már régi story, hogy honnan ismerlek, kb. 2-3 éve volt egy kis afferunk az SW.hu-n de ahogy elnéztem nem csak velem volt ott gondod. Emléxem kicsit fanatikusan, érdekes érvekkel védted a birodalmat
Elküldve: 2004. 01. 31. 17:04
idézet:
Ezt írta NoRmALuSeR:
...[/quote]
Kicsit én is bánom e lépésem (nem véletlenül írtam a "léptem egy balost"), de azért nem vagyok a padlón miatta, jó ez a kis XT, bár tény, hogy ennyi pénzt nem ért meg. Az embernek vannak jó és vannak rossz döntései - most én egy rossz döntést hoztam. Ennyi.
A HL2 megjelenéséről annyit, hogy majd ha már hivatalosan is bejelentették (tehát nem csak 3rd party oldalakon olvasható), akkor sem fogok hinni - csak annak, ha már elérhető lesz - vagy a boltok polcain, vagy a STEAM-en keresztűl. Egyszer már hittem a VALVE-nak, másodszorra nem követem el ezt a hibát
Az SW.hu régebben (számomra) kellemes hely volt (anno jó kis viták voltak ugye a Birodalom-al kapcsolatban), most valahogy már kevésbé az én világom, de azért rendszeresen ránézek, már csak azért is, mert Royal Guard különben kivégeztet - nem volna bölcs döntés, ő vette meg a 9800Pro-mat
)

Súgó
A téma zárva.