Idézet: Oli35 - Dátum: 2005. márc. 6., vasárnap - 8:59
Igen, tényleg jobb, mint az AtiTool.
Viszont továbbra sincs simítás

, hiába van bekapcsolva. Gondoltam, a Catalystban kikapcsolom, hátha az zavar be, de nem. Az SW játékban nincs simítás, csak ha külön beállítom, gondolom ugyanez a helyzet a HL2-vel is.
Egy bajom a Tray Tool-al, hogy a min. mag órajel 300 Mhz, 2D-ben max felesleges, az AtiTool engedte 180Mhz-n is.
Ezzel én is így vagyok! Van olyan játék aminek nekem kell a Control Panelben beállítani a minőségfokozókat és van olyan játék, ahol magában a játékban kell állítani és ilyenkor alkalmazás vezéreltre teszem a CP-ben a minőségi fokozókat. Ezzel nincs baj, mert így jó! Ez nem hiba!
De viszont nagyon egyszerűen meg lehet oldani, hogy ne kelljen állandóan állítgatni! Szépen még jobban megismerkedsz az ATi tray tools-al és majd látod, hogy ez teljes mértékben az Ati Control Paneljére épül és plusz dolgok is vannak benne. Ha ezt használod, szinte el is lehet felejteni a CP-t, mert a Ati Tray tools teljes mértékben helyettesíti azt!
Na szóval biztos észre vetted, hogy mint D3D-ben OpenGl-ben amit állítgatsz, azt el lehet menteni!
Na én is így csinálom a játék kívánalmak szerint, meg persze amit bír a hardver. Az tray tools meg leteszed gyorsindító sávra majd mikor kell bekapcsolod és a profilokban kiválasztod azt amelyik kell. Sajnos hozzá kell tennem, hogy ennek ellenére sem 100%-os ez sem, mert vannak olyan játékok, amiből egyszerűen kihagyták pl. az élsimítás lehetőségét vagy nem megy rendesen és erről sem a vga sem a vga driver tehet, hanem "csak" ki kellene adni egy patchet a játékhoz.
Ott van pl. a TOCA2 Race Driver. Anisot lehet állítani a játékban, de élsimítás nem mükszik hiába állítasz. El is ismerte a Codemasters, hogy az FSAA nem megy rendesen még Nvidia kártyával sem, de szarnak bele és nem javítják ki ezt a hibát, de bezzeg Starforce3-as védelemmel le tudták védeni a játékot. Nekem igaz egyik kedvencem és meg is vettem(ritkaság), de azért durva hogy szarnak bele, hogy kijavítsák ezt a hibát(FSAA) Ez egy kicsit off volt( a vége)
Konklúzió: nincs baj, csak annyi hogy csinálsz profilokat a játékhoz annak megfelelően, ahogy szeretnéd és kész!
Na sok sikert!
Szerkesztette: wittman 2005. 03. 07. 08:30 -kor