Idézet: Templomegere - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 15:55
Omega , ha lehet ezt írni nálam felment az árfolyamod
köszi ! Ez pont nekem volt megfogalmazva , a józan paraszti eszemmel is fel tudtam fogni :Đ
ja, csak ezzel semmire nem mégy, mert fingod nem lesz, hogy a lapod mi miatt nem visz esetleg valmi olyan értéket amit a másik igen

illetvami miatt esetleg ledöglike ha leroggyan, honnan tudod hogy a 8 paraméterböl mit állitsál..

:Đ
szal ezb olyan mintha visszakerülsz 250 évvel, össze tudsz rakni egy autót ha van anyag, de a népnek fingja nem lesz mitöl megy jóbban ez egyik mint a másik..
sajna kisérletezni kell...
a leirásban viszont nem láttam a command rate 1t-2t leirását

vagy a komló volt több akelleténél..
Omega amugy
viszont nem értem minek expert lap, illetve venus ha nem kell a több sata..nekem az ultra d próbák során 2 kingmax hardcore 500Mhz-es rammal, vigan rohant 400-as fsb-vel, kis beállitási trükkel..
bár fingom nincs miért volt jó, csak kiprószáltam..a memót viszon 260+ MHz-en is 1t vel küldte, leroggyanás nélkül, superpi-vel tesztelve, amit a mostani a8n dlx lapról nem állitaqnék, az 250-en sem viszi az 1t-t..
szal ahogy én kifigyuztam a tesztekböl, jó a cas kisebb késleltetése, de annál többet donb az 1t command rate..az összes többi értéket állitgatva, az everest sem hozott igazán más eredményt..
nah jóccakát
Szerkesztette: Gandalf 2006. 09. 26. 20:08 -kor